Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
TENGA Egg Surfer Masturbator var 1

Oversikt

TENGA Egg Surfer er et genialt onaniprodukt! Ta Surfer ut av eggeskallet, hell det medfølgende glidemiddelet ned i det lille hullet i egget og la penis gli inn.

Surfer er til menn som ønsker en mykere og mere intens følelse, enn ved allminnelige håndjobber. Egget er et fleksibelt penisovertrekk i silikon som passer til alle menn, uansett størrelse.

Innsiden av Surfer har bølgete mønster innvendig, som stimulerer deg i takt med dine bevegelser. Egget er en del av TENGA's serie av "Hard Boiled" Onaniegg, som har et tykkere materiale, enn de orginale TENGA eggene. Dette vil gi deg en fastere følelse og det innvendige mønstret vil merkes tydligere. Når du mottar TENGA Egget ditt vil du bli fasineret av hvordan det lille, 6,5 cm, egget kan strekke seg helt opp til 30 cm i lengden. TENGA Egg fås i flere forskjellige varianter. Du finner alle her i Sinful.no shoppen.

TENGA Egg er det perfekte leketøyet til å ha med på reiser. Ingen gjetter hva det er!

OBS: TENGA Egg Surfer er laget som et engangsprodukt, men hvis du passer på det, vasker det grundig etter bruk og påfører nytt glidemiddel, kan egget brukes flere ganger. Hvor mange ganger egget kan brukes, er avhengig av hvor hård du er ved sleevet, når du bruker det. Vi anbefaler at du holder så langt nede på sleevet som mulig, for å ikke belaste den ytterste delen for mye.

MerkeTENGA
Sub-brandEGG
Produkt vekt (g)37
InkludertPrøve av vannbasert glidemiddel
Full lengde (cm)6
Indre dybde (cm)5.5
Diameter (cm)15
Indre diameter (cm)1.5
Elastisk indre diameterJa
PrimærmaterialeTPE
FargeHvit
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeFransk, Spansk, Engelsk, Tysk
SKU13653
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Super
bp06 - 14. nov. 2020
Funker alltid, bra foreplay
Fornøyd mann!
NT - 24. jan. 2020
Egget falt VELDIG i smak hos mannen, så dette var et veldig bra kjøp! Anbefales!
Alle menn burde ha dem
Nefa - 5. jul. 2020
De fųrer til en fantastisk utlųsning og du vil virkelig fųle hvordan du blir tųmt. Når du er ferdig, skyll det rent og bruk flere ganger..men kjųp minimum 6 av dem så har du noen å bytte med.. Du kan for eksempel ha de i lommen eller i bilen, slik at du kan bruke dem når du trenger en orgasme.
0
Morsomt og spennende
Nybegynneren - 2. jul. 2020
Virkelig bra produkt for å piffe opp voksenleken litt. Vanligvis synes jeg det kan bli litt kjedelig, men med dette blir det mer spennende og morsomt ettersom kjęresten min har en fantastisk og eksplosiv reaksjon på dette egget. Forųvrig deilig når jeg har mensen, men likevel får lyst til å leke litt med kjęresten. Eneste minus.. allerede etter fųrste bruk var det en liten klump i toppen av egget så tviler på hvor lenge den varer. Men for prisen er ikke dette et stort problem.
0
Overraskende slitesterk
Mic - 17. may. 2020
Denne kjųpte jeg som en liten artig greie som like gjerne kunne prųves når jeg skulle bestille noe annet uansett. Jeg ble tydelig positivt overrasket! Stimuleringen er veldig bra, og du kan delvis kontrollere hvor mye av mųnsteret du kan kjenne ved å klemme/lųsne på grepet. Og hvis kjęresten din vil hjelpe, forbedrer det selvfųlgelig bare opplevelsen. Sånn sett er den nesten like god som et sexleketųy for par. Som andre har skrevet, kan det lett holde i mer enn én runde. Jeg vil tippe at jeg har brukt min ca 10 ganger og den er ikke ųdelagt enda. Wow - det er en tydelig stor klump på toppen hvor egget er blitt ganske tynt (noe som nok reduserer stimuleringen litt), men det fungerer fortsatt helt fint. Et minuspoeng som en annen anmelder også nevner: – Det kunne godt vęrt litt lenger. Hvis det var det, kunne man holde bedre fast og lettere stimulere mer av skaftet. Til tross for det er det fortsatt verdt å anbefale!
0
Rom for forbedringer
Anonymous - 12. oct. 2018
Da jeg bestilte den, var jeg ikke klar over hvor liten den var. Omtrent på størrelse med et stort egg. Så det er et stort pluss, lett å ta med på farten og ikke merkbar. Selv om den er veldig liten, får du plass til en stor penis i den. Har plass til en merkelig silikonstropp. Lett å vaske og gjenbruke. Stort minus for at man ikke kjenner knokene ordentlig selv om den var hardere enn den forrige modellen, så hardere hadde vært fint.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Morsomme ting
Anonymous - 1. aug. 2023
Morsom ting å ha med seg for å sprite opp ting litt, god fornøyelse for mannen!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Gå videre
Anonymous - 13. mar. 2024
Görgo er vakker og kommer som en jævla hest. Det er en engangsforeteelse, men for en tid det er.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Bra, men går lett i stykker
Anonymous - 13. mar. 2024
Veldig bra og verdt prisen, men hvis du bruker den for hardt, kan den knekke veldig lett!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Veldig bra alternativ til den lave prisen!
Anonymous - 13. mar. 2024
Materialet er veldig mykt og veldig behagelig. Det stimulerer på en veldig god måte og har brakt meg til kraftigere orgasmer enn du kan nå med bare hendene. Veldig fornøyd. Selvfølgelig er det et billigere produkt, så det vil ikke vare så lenge som et dyrere produkt ville gjort. Men absolutt verdt prisen, så lenge du rengjør produktet på en god måte.
Maskinoversettelse fra sinful.se

TENGA Egg Surfer Masturbator

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 109,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful