Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
TENGA Egg Onanihylser 6 pk var 1

Oversikt

Disse morsomme eggene ser kanskje uskyldige ut, men det er de langt i fra! Eggene inneholder nemlig myke og fleksible onanihylser som er utrolig populære blant menn over hele verden. Hvert sleeve har en unik indre struktur som stimulerer hele skaftet ditt. Finn din favoritt og nyt det alene eller sammen med en partner. 

Knekk skallet, ta ut sleevet og klem det vannbaserte glidemiddelet som følger med ned i sleevet, så er du klar for en heftig onaniopplevelse. Sleevet er såpass tøyelig at det passer til alle peniser.

De 6 onanisleevene er laget av myk TPE og er beregnet til engangsbruk, men med skånsom bruk, tilstrekkelig glidemiddel og grundig rengjøring kan de nytes opptil flere ganger.

Eksperttips! Klyp tuppen av onanihylsen - akkurat som et kondom - før du trenger inn i det. Det forhindrer at materialet overstrekkes.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Chill
Snow - 12. feb. 2021
Veldig behagelig, litt dårlig kvalitet så går fort hull
Godt alternativ til hånda
Eivind - 26. jul. 2020
Tenga eggene kommer i mange forskjellige utgaver med forskjellige mønstre på innsiden Fine og bruke alene eller sammen med partneren. Etter min mening stimulerer de godt og gir en god orgasme. Selv bruker jeg dem mye til og massere penishodet. Er man forsiktig kan eggene brukes et sted mellom 2-5 ganger etter min erfaring.. Bruk av Fleshlight krever en del forberedelser og når man ikke har tid eller ønsker dette så er Tenga eggene et veldig godt alternativ. Også greie og ha med på reise. Medfølgende Lotion er bra men kan være greit og kjøpe en stor flaske med Tenga Hole Lotion, Real er min favoritt Anbefaler og bruke hele pakken som følger med. Kan også bruke et vannbasert glidemiddel. Hvis man tenker at man kun skal bruke egget en gang og så kaste det kan en bruke et silikonbasert glidemiddel,ellers bruk BARE vannbasert glidemiddel eller medfølgende pakning. Etter bruk vreng egget forsiktig og skyll godt i varmt vann innvendig og utvendig, spray så på sexleketøy rens slik som Sinful Clean eller Fleshwash, masser forsiktig inn og la det virke et minutt og skyll så med varmt vann igjen. Legg egget så til tørk og legg det tilbake i boksen når det er helt tørt. Ta gjerne og bruk Fleshlight Renewing Powder for og holde materialet mykt og unngå at det føles klissete.. Alt i alt et godt produkt for en håndjob.
Vidunderlig
Hedge - 28. dec. 2019
Ganske enkelt det beste onaniproduktet jeg har opplevd. Slår alt jeg har prøvd tidligere. Anbefales . Med godt renhold så kan eggene brukes flere ganger
Skuffende produkt
Thomas - 30. may. 2018
"Jeg prøvde tre ut av seks egg, og de var alle ødelagte/deformert ved første gangs bruk, så jeg fikk ikke til å fullføre. Jeg føler selv jeg har brukt dem som anvist av video og manual. Egget er også veldig mykt og stimulerer ikke så mye. Jeg anbefaler ikke dette produktet. "
Stor nytelse for lite penger
Christian - 30. may. 2018
"Disse eggene kan mer enn man umiddelbart skulle tro. De ser ikke ut som mye, og er selvfølgelig også super enkle - men det betyr ikke at de ikke er effektive. De forskjellige egg-sleeves er virkelig stimulerende innvending og gir en helt annerledes følelse enn hva jeg er vant med ved en ganske alm håndjobb. Kan klart anbefale denne 6-packen, hvor du får mange forskjellige slags stimulasjoner. For øvrig er det også en virkelig god gaveidé. "
Perfekt gave
H. N. J. - 30. may. 2018
"Jeg fikk dette i gave, og tenkte – Hmm, hva er nå dette? Senere pakket jeg gaven helt ut, og synes det var en perfekt gave. Diskret, god kvalitet og så i hele 6 forskjellige mønstre. Kan virkelig anbefale dette produktet til andre. "
Genialt
OC - 30. may. 2018
Dette produktet er simpelthen genialt. Sexleketøy er ofte mekanisk med batterier og andre måter å stimulere på. Tenga-produktene handler om å skape noe som gir en deilig følelse hos mannen, som er en etterligning eller supplement til en kvinnes skjede. Det fungerer hver gang og man kan prinsipielt gi orgasmegaranti. Jeg er i den situasjon at jeg for øyeblikket behandles for depresjon. Det er velkjent at muligheten for orgasme blir svekket når man tar anti-depressiv medisin. Tenga-eggene sikrer at jeg stadig kan ha et sexliv, selv om jeg får behandling for en psykisk lidelse. Jeg kan derfor oppfordre alle til å prøve Tenga-eggene. Det er gøy og deilig, også skal man ikke undervurdere verdien at en kvinne føler at hun gir mannen noe helt spesielt når hun styrer utløsningen hans med egget.
Tenga
LT - 30. may. 2018
Eggene har forskjellige innsider med dupper, i forskjellige mønstre og antall. Sammen med det riktige glidemiddelet er det en god opplevelse enten alene eller sammen med kjæresten. Alt etter hvor hardt man holder egget, holder det seg flere ganger. Vår erfaring er ca. 5-8 ganger. Det kan anbefales herfra.
Små egg – stor nytelse.
Carsten - 30. may. 2018
Synes det er et morsomt produkt som gir en deilig følelse, som klart kan anbefales. Jeg har enda ikke hatt den store erfaring med produktet, men det er mange muligheter.
Fra en kvinnes perspektiv
Lonnie Hansen - 30. may. 2018
Jeg kjøpte Tenga Egg-pakken med 6 egg, fordi jeg ville overraske min partner med noe nytt og spennende. Det var litt vanskelig å vite om man klemte hardt nok, men min partner sa ikke noe om det var for hardt eller løst. Han hadde også bind for øynene så han ikke kunne se hva jeg gjorde. Han nøt det veldig fortalte han, da han aldri hadde prøvd noe lignende. Eggene er også et pluss når det er «den tid på måneden» for en kvinne, da eggene kan gi partneren en opplevelse uten at man skal bruke sin egen kropp. De er enkle å gjøre rene til neste gang de skal brukes igjen ;)

TENGA Egg Onanihylser 6 pk

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful