Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
TENGA Flip Zero Red Warmer Sett var 1

Oversikt

Gjør deg klar for den ultimate onaniopplevelsen med TENGA Flip Zero som kan skryte av en utrolig intrikat gelé tekstur og oppvarmet på innsiden for intens nytelse!

Denne er formulert for å tilby deg en ekstaseinduserende økt med spektakulær stimulering så fort du starter. Før den inn og føl den sensuelle teksturen som vil gjøre deg mo i knærne.

Med trykkputene kan du endre det indre trykket for en intens følelse av suging. Tilsett en generøs mengde av det vannbaserte glidemiddelet du foretrekker og føl nytelsen nå stratosfæriske høyder!

Varmepinnen settes lett på plass i laderen når du føler for ekstra VIP-behandling. Tilsett litt glidemiddel før du trer hylsen på pinnen, tre den helt ned og klem forsiktig for å fjerne overflødig luft. Når LED-lampen slutter å blinke, kan du starte festen!

Husk å rengjøre din nye bestevenn når du er ferdig. Start med å dra ut armene. Vend deretter hylsen og vask grundig innvendig med varmt vann og mild såpe og la lufttørke. Når det er tørt, anbefales det å bruke et pleiende pulver for å holde det behagelige leketøyet mykt, smidig og alltid klart for en ny runde.

MerkeTENGA
Sub-brandFlip Zero
Produkt vekt (g)1020
InkludertStativ, Glidemiddel
Full lengde (cm)20
Indre dybde (cm)16
Diameter (cm)7.5
Indre diameter (cm)1.5
Elastisk indre diameterJa
StrømkildeEuroplugg
PrimærmaterialeElastomer
FargeRød
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU24725
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Skuffende
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har lagt merke til to fordeler: - At gjenstanden kan varmes opp, noe som gjør den mer behagelig å bruke enn kald gummi. Og den varmes raskt opp! - Enkelt vedlikehold. Det at du kan åpne den opp for å rengjøre og tørke den, gjør den enklere å vedlikeholde enn en monoblokk. Ulemper: - Du trenger ikke å ha det travelt, for du må ta deg tid til å åpne den, påføre gelen, lukke den, sette den på varmesokkelen og vente til den er klar. Ganske arbeidskrevende, alt det der... - Gleden... Jeg leste og så anmeldelser som roste effektiviteten. De hypet meg virkelig. Men resultatene var skuffende. Ingen glede. - Vekten. Folk ler ofte av fyren som har en arm full av muskler fordi han onanerer. Bare le! Det kan godt skje med deg hvis du ikke skifter arm... Jeg har inntrykk av at vi på mannlig side er dårligere stilt når det gjelder leker (kvalitetsmessig). Jeg testet en fleshlight i ett stykke, en sånn man får til skuespillerinner, og den var mye mer effektiv. Men den var vanskelig å vedlikeholde. Til syvende og sist er mano ikke så verst...
Maskinoversettelse fra sinful.fr
elendig
Anonymous - 13. mar. 2024
prøvde produktet og ble mega skuffet men var første gangen jeg brukte det så trodde jeg hadde gjort en feil så ville vente og gi en vurdering nå har jeg prøvd det noen ganger og min dom er at det ikke er verdt pengene i det hele tatt har angret veldig på kjøpet du tar det på og varmer og første gangen trenger det opp i da føles det også mega fint totalt opptur men når du så begynner å jobbe med produktet så mister det temperaturen voldsomt jeg synes den fine varme følelsen den varer max 10 sek så blir det kaldere og kaldere og den gode steminingen synker innen 2 min da vil du føle at det var bortkastet tid og vente på at produktet skal varme opp og et produkt som koster nærmere 2000 så forventer jeg absolutt mye mer det er ikke verdt det i det hele tatt det er enkelt å bruke men opplevelsen er totalt skuffende jeg føler en vanlig string til 600 kr eller hva den koster hadde gjort jobben minst like bra og låsen som holder den sammen åpner seg også av seg selv når du trykker på den for å danne et bedre vakuum alt i alt mega skuffende produkt og absolutt ikke verdt pengene
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Veldig fint, men
Anonymous - 13. mar. 2024
Veldig fin stimulering. Følelsesmessig er det bare fantastisk. Lett å rengjøre! Ikke den beste for daglig hard bruk.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Herlig myk og varm opplevelse
Anonymous - 13. mar. 2024
Fin myk og varm opplevelse, enkel å bruke og en flott oppgradering til onanisamlingen. Kan bare gi en god anbefaling herfra, ikke noe negativt.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Varmt og deilig
Anonymous - 10. mar. 2021
Nok et flott produkt fra Tenga, etter noen minutter er det et varmt og vått onahole klar til å gi glede. En fin tett opplevelse. Anbefales på det sterkeste.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

TENGA Flip Zero Red Warmer Sett

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 2 695,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful