Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Toy Joy Magnum Opus Thruster Sexmaskin var 1

Oversikt

Tenner du på kinky sexmaskiner, men drømmer du om en mer kompakt en? Nå kan du nyte lange, dype støt med den håndholdte sexmaskinen, Magnum Opus Thruster, som etterligner en manns bevegelser.

Magnum Opus Thruster er formet som en klassisk dildovibrator, men med et enkelt trykk på knappen trenger den flotte dildoen plutselig opp til 9 cm lengre inn og stimulerer deg med sine pirrende inn- og utbevegelser i 3 hastigheter.

Du får hele 7 vibrasjonsmønster, slik at det alltid er et nivå som passer til ditt humør. 

Nyt den alene, eller overlat styringen til partneren din som forspill eller som tilbehør til en frekk dominanslek. Den er ergonomisk, enkel å betjene og oppladbar, slik at den alltid er klar når lysten melder seg. Fremstilt i silkemyk silikon.

MerkeTOYJOY
Produkt vekt (g)325
Full lengde (cm)31
Innførbar lengde (cm)15
Diameter (cm)3.6
Bredde (cm)15
StrømkildeUSB-lader
Vibrasjonsmønster4
Vibrasjonshastigher3
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeTysk , Engelsk, Fransk, Russisk, Nederlandsk, Spansk, Italiensk
SKU20587
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk vibrator, dårlig sex-maskin
A - 19. jan. 2022
Jeg kjøpte denne for noen år tilbake, og prøvde å bruke den med "thruster" funksjonen. Uheldigvis så virker ikke dette så fantastisk bra på egenhånd, den ender mer eller mindre bare opp med å bevege armen din frem og tilbake fremfor å bevege seg opp og ned inni deg. Jeg har ikke prøvd den med partner enda, men kan se for meg at denne trenger sterke armer eller perfekt vinkel for å fungere. Slik det er nå så ville jeg ikke anbefalt denne til bruk som "sex-maskin". Men nok om det, dette er nemlig en fantastisk vibrator. Den kan stilles inn med alle standard mønster, og vibrerer som en normal og sterkere type dildo formet vibrator. Det som er fantastisk med denne er ikke selve vibratoren i seg selv, men at du har et solid håndtak som gjør at du kan peke vibratoren akkurat der du vil under penetrering (nærmest uansett hvilken posisjon du selv er i). Dette er helt klart den beste vibratoren jeg har sett til stimulering av prostata, men jeg kan fort se for meg at denne egenskapen er like brukbar for å nå rette punkt i vagina også. Kort forklart; Om du har prostata, så er dette en "must buy" for anal lek. Ikke noe jeg har prøvd til nå kommer i nærheten engang, og orgasme fra prostata er vesentlig lettere ved bruk av denne.
Gjøre jobben og litt til :-)
T&R - 26. nov. 2020
Produkt med høy kvalitet og gode funksjoner - meget behagelig materiale Kona er veldig fornøyd med kjøpet - anbefales
Superb :)
Bang! - 14. may. 2021
Litt bråkete, sannsynligvis best for par da det er litt stivt... Ellers et fint produkt!
0
Bra, men ganske bråkete
Frųken Fox - 18. jan. 2021
Den fungerer som den skal, men bråker mye.
0
wild crab
TH - 10. jan. 2020
Det er helt vanvittig når det fųrst kom i gang. Instruksjonene skulle ha vęrt litt mer detaljerte og det fungerte ikke da vi prųvde de fųrste gangene. Men det viste seg at den bare trengte litt mer kraft.
0
En god vibrator, lite egnet for solospill
Ariel - 1. aug. 2019
Vibratoren kommer i en fin emballasje som virker "premium". Når du har ladet den og endelig kommer i gang har den tre vibrasjonsstyrker, deretter starter den med en del vibrasjonsmųnstre som jeg selv ikke har lekt så mye med enda. Nå kommer vi til vibratoren som er veldig dyr. Den kan strekkes ut litt over halvparten av dildoens lengde, noe som ikke er dårlig, og det klarer den ganske raskt. Problemene mine er imidlertid at den ikke er fullt så egnet for solospill. Dildoen er hard og kan ikke bųyes på noen måte, så den må holdes helt rett når man fųrer den inn. Siden jeg er trans har jeg bare ett hull, og siden jeg er overvektig er hullet litt vanskelig å nå, noe som nok er mer et individuelt problem for meg, men det gjorde den likevel litt vanskelig å bruke. Videre lager den mekanismen utrolig mye bråk, noe jeg ikke tror er et stort problem, men syntes likevel det var greit å vite. Til slutt er det vanskelig å få et godt tak hvis du nettopp har smurt deg inn med glidemiddel. Altså, det er en dildo av hųy kvalitet med gode vibrasjoner og kraftig stųt, dessverre er den vanskelig å bruke når du er overvektig og i så fall sannsynligvis bedre egnet hvis du har en partner som bruker den på deg.
0
Fryktelig bra
Anonymous - 1. sep. 2024
Kjæresten min elsket det, du må bare la dyret gjøre sitt og beundre partneren din stønne av glede når hun stryker den for godt! Ikke press for hardt, for det kan gå for langt og gjøre vondt, den er stor, det er ikke poenget! Jeg gleder meg til å ta ham ut igjen!
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Lav effekt
Anonymous - 13. mar. 2024
Selve formen er god med innskyvningsdelen, men kraften i skyvemotoren er veldig svak, og uansett hvor god smøringen er, vil ikke motoren skyve inn.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Nei, det gjør jeg ikke. Ja vel, da.
Anonymous - 7. dec. 2023
Godt konsept og kraftig maskin, men litt vanskelig å bruke alene. Den ene enden må holdes på plass på en eller annen måte. Kanskje et bra parleketøy, men neppe noe å håndtere selv. Så at det fantes en modell med veggfeste, men man er ikke alltid i nærheten av en vegg, så kjøpte denne... Materialet er dårlig, hardt, men fungerer.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Kjøp kjøp kjøp kjøp kjøp!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har prøvd ganske mange sexleketøy i mitt liv selv om jeg bare er 19 år, og jeg kan trygt si at denne er nummer 1 på listen min så langt. Det er imidlertid min aller første thruster som jeg har prøvd, men jeg er sikker på at det virkelig ikke finnes en bedre der ute! Det er absolutt ikke nummer 1 på alles liste, men jeg lover at selv om du ikke er sikker på om du bør kjøpe den eller ikke, bør du virkelig gjøre det fordi dette leketøyet ga meg orgasmer som aldri før, og jeg er veldig sikker på at det vil endre sexlivet ditt for godt.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Toy Joy Magnum Opus Thruster Sexmaskin

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 1 345,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful