Anal dildoer

Hvis dere tenner på analstimuli, er det kanskje på tide å forsøke seg med en analdildo. En analdildo passer best til dere som har noe erfaring med analstimuli fra før av. Er dere nybegynnere vil vi anbefale en buttplugg, som typisk er mindre i størrelsen, og mer skånsom i bruk. Vi fører dildoer i alle slags former, farger og størrelser, også til anal bruk. Ta en kikk på våre produkter nedenfor.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Amaysin (2)
Baseks (2)
Chrystalino (1)
Fun Factory (4)
Love To Love (1)
NMC (1)
Sinful (5)
Tantus (1)
Vixen (3)
Vis alle 21 produkter

Analdildo - Et pirrende supplement til sexlivet deres

En analdildo gir dere ekstra mange lekemuligheter

Ønsker dere å eksperimentere med analstimulering, eller der dere allerede store fans? Uansett hvor erfarne dere er, kan dere med en analdildo få en fyldig og ekstra intens stimulering.
En analdildo er i grove trekk en penisformet eller avlang dildo, som føres inn analt. Noen har en sugekopp man kan sette fast på glatte overflater. På denne måten har man hendene fri til andre frekke ting mens man nyter den anale stimuleringen. Andre har en flat fot som krever at man holder fast under leken. Dette gir deg en større kontroll, og sikrer at dildoen treffer akkurat der det føles aller best. En analdildo med en flat fot kan du også bruke i et seletøy til lekker strap-on sex med ens partner. Uansett hvilken variant fra vårt sortiment dere foretrekker, kan dere være sikre på at den er sikker og behagelig å bruke. Alle våre dildoer til anal stimulering er designet med en fot eller stopper, sånn at du unngår at de forsvinner for langt opp under bruk. Dermed kan du slappe helt av og overgi deg til nytelsen.

Hva er greia med en dildo til anal bruk?

De fleste kjenner til alminnelige dildoer som føres inn vaginalt. En analdildo kan mer eller mindre det samme som en vaginal dildo. Den føres inn i anus og stimulerer en ved penetrering. Men i tillegg til dette stimulerer den deg også på en annen måte. Det er nemlig utrolig mange nerver i og rundt anus, og alle de nerver er utrolig følsomme. Når man blir stimuleret analt, det være seg enten med en finger, med en penis eller med et analleketøy, blir alle de følsomme nervene pirret, noe som føles ekstremt deilig. Mange opplever til og med at de får ekstra dype orgasmer når de blir stimulert analt. Så selv om den på mange måter kan det samme som en vaginal dildo, stimulerer den allikevel på en måte som dere kanskje tidligere ikke har prøvd.

Det er viktig at dere er avslappet og helt trygge ved situasjonen når dere bruker et sexlektøy til analstimulering. Mange velger å bruke en anal relax spray før dere innfører sexleketøyet. Sprayen bedøver området rundt anus, men nedsetter ikke følelsen. Det kan kanskje særlig være en god idé å bruke en spray hvis man er nybegynner. Uansett om dere er nybegynnere, øvede eller til og med eksperter, er det alltid en god idé å bruke en anal glidekrem sammen med en analdildo. Man produserer ikke naturlig smøring i anus, og fordi anus er så stram, er det alltid en god idé å bruke en god, tykk glidekrem før man fører inn leketøyet.

I alle regnbuens farger

Hos Sinful.no finner dere et stort utvalg av ulike analdildoer. Vil dere ha en dildo som føles og oppleves realistisk? En som vibrerer, slik som en vibrerende dildo? Eller hva med et fargerikt innslag i samlingen? Vi har det hele, og det er masse å velge mellom. De fleste har en holdning til design, både når det gjelder klær og innretning, og naturligvis også når det kommer til sexleketøy. Og for veldig mange gir det en ekstra stimulerende dimensjon til leken hvis også leketøyet ser og føles like så deilig som den følelsen det gir. Blant vårt store sortiment finnes det derfor alt fra de helt nøytrale til de mer ekstravagante og fargestrålende typene.
Er dere i tvil om hvilken analdildo dere skal velge, eller har dere et spørsmål til størrelsen på en av dildoene, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vi sitter klare ved telefonen og på mail til å gi deg råd og veiledning sånn at du får en analdildo som passer til deg.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no