Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Vac-U-Lock Fuck Machine Sexmaskin med Fjernkontroll var 1

Oversikt

Utlev kinky sexscener alene eller gi din partner et fantastisk show med Vac-U-Lock Fuck Machine. 

Sexmaskinen er justerbar, så du kan nyte maskinen i presis den vinkelen eller stillingen du selv ønsker. Stående, liggende, forfra eller bakfra - kun fantasien setter grensene. 

Hastigheten justeres trinnløst med opp til 195 støt pr. minutt på den ledningsførte fjernkontrollen. 

Med fire avtagbare sugekopper er det slutt med sexmaskiner som sklir rundt på glatte gulv. 

Passer til alt ditt sexleketøy som er Vac-U-Lock kompatibel (kjøpes separat). Det følger med et reiseadapter, så du også kan nyte sexmaskinen hvor som helst i verden.

MerkeDoc Johnson
Sub-brandVac-U-Lock
Produkt vekt (g)2320
InkludertAdapter
Full lengde (cm)31
StrømkildeUS-plugg
PrimærmaterialeABS-plast
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU16743
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Herlig
Camilla - 1. feb. 2021
Kan bare si meg enig med Nonya, denne maskinen er verdt det. Det er verdt mer enn halvparten av studielånet mine. Du blir sendt til den syvende himmel gang på gang og spesielt når jeg gir den full kraft i en stående doggy med 200 stųt i minuttet dypt i min bakende, ohhhh OMG OMG blir nesten fullstendig blendet av glede.
0
Bare kjųp den
Nonya - 9. dec. 2020
Har jeg brukt 60 % av studielånspengene mine for desember på denne maskinen? Ja. Har jeg råd til mat og bensin i slutten av måneden? lol sannsynligvis ikke Var det verdt det? 100%
0
Splitter ny verden
Andreas - 1. dec. 2019
Dette sexleketųyet skjemmer deg bort... Med en enkel knott kan du styre hastigheten trinnlųst, veldig kraftig, uansett hvor sakte eller hvor fort. Kraft som gjųr at enda stųrre lsexleketųy kan brukes, nytelse hver gang. Et bredt utvalg av tilbehųr som gjųr den allsidig. Enkel å endre til forskjellige vinkler. Enkel å oppbevare diskret på liten plass. Den eneste forbedringen som kan gjųres er sugekoppene, som egentlig ikke holder seg på plass, noe som er utrolig viktig i ųyeblikkets hete.
0
Nå har jeg vondt i rumpa
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette er strålende, selv om rumpa mi nå føles som om den har blitt knullet av tusen veldig store menn.
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk
Utrolig!
Anonymous - 13. mar. 2024
Har kjøpt en billig sexmaskin før som gikk i stykker (min egen feil), men den var veldig treg og var oppladbar slik at den kunne stoppe midt i spillet og ødelegge det. Ikke med denne! Denne maskinen er sterk og den kan gå ganske fort for sin størrelse. Den er kanskje litt dyr, men er absolutt verdt pengene! Sugekoppene på bunnen kunne vært bedre, da de ikke holder seg fast for meg, men det er ikke noe problem med tanke på hvor bra den ellers er! Alt er veldig lett å forstå og montering er ikke noe problem i det hele tatt etter min mening! Forsendelsen tok lengre tid enn forventet med tanke på at jeg bestilte to ting til samme dag, og de tok to dager å ankomme mens denne tok en ukes type, men kan være postnords feil. Det følger ikke med noen dildo så man må kjøpe separat men det er ikke så dyrt, den anbefalte dildoen er veldig bra! Kjøp også med glidemiddel, vil være nødvendig for å gjøre det så behagelig som mulig! For å oppsummere alt, dette er helt verdt å kjøpe etter min mening!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Tid for en overraskelse
Anonymous - 8. nov. 2023
Jeg kjøpte den som en overraskelse til kona hjemme, etter å ha sett litt på den og vært litt skeptisk, måtte den testes, vi fikk den på og ga den et rolig nivå, men fikk raskt mer fart, den er flink til å gi henne følelsen av å ha 2 på en gang og den er skikkelig slem. Den brukes nesten hver gang og kona bruker den også når mannen ikke er hjemme Så en klar anbefaling herfra. KJØP KJØP KJØP KJØP KJØP!
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Vac-U-Lock Fuck Machine Sexmaskin med Fjernkontroll

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 4 395,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful