Sasha Grey UR3 Cream Pie Masturbator

Klikk på bildene for å forstørre

Sasha Grey UR3 Cream Pie Masturbator

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 199,00

  Beskrivelse

  Drømmer du om å ha sex med en pornostjerne? Så må du prøve Sasha Grey Masturbator, som er støpt etter stjernens vagina!

  Avstøpningen ligner og føles som Sasha Grey, takket være det myke og realistiske materiale. Vaginaen har kun ett hull, slik at det dannes vakuum, som gir en deilig sugende følelse. Den har riller innvendig, som gir ekstra stimulering og nytelse.

  Onaniproduktet er kompakt og er derfor enkel å ta med på ferie. Den er 14 cm dyp og har en elastisk åpning på 1,25 cm, som sitter tett rundt penis.

  For at du skal få en mest mulig realistisk opplevelse med Sasha, anbefaler vi at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel, som f.eks. Gun Oil.
  Når du er ferdig med Sasha Grey, kan du vrenge sleevet og rengjøre den med varmt vann og evt. en Sexleketøys Rengjøring. 

  Detaljer

  MATERIALE: TPE.
  FTALAT-FRI: Ja.
  LENGDE: 14 cm.
  DIAMETER: 1,25 cm. Fleksibel.
  VEKT: 91 gram.
  GLIDEMIDDEL: Vannbasert.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  Komfort og passform
  Kjempebra kvalitet til prisen. Lukter i overkant søtlig. Anbefales. Fungerer veldig godt med rike mengder glidemiddel. Føles som en mellomting mellom en ekte vagina og en blowjob, og er absolutt verdt prisen. Passer naturligvis veldig godt til en film med Sasha, og er nok det nærmeste de fleste av oss kommer. og kommer.

  På den negative siden lukter den ekstremt søtt, men dette ser ut til å forsvinne noe ved gjentatte vask etter bruk. Det var heller ikke farge på kjønnsleppene slik som på bildet. Siden det bare er en åpning er den litt vanskelig å vaske etter bruk, men det er hele poenget med en cream-pie masturbator og den sugende effekten gjør det verdt litt vanskeligere rengjøring.

  Kvaliteten i forhold til prisen er også veldig veldig god.
  5 5 1

  Du anmelder: Sasha Grey UR3 Cream Pie Masturbator

  Hvordan bedømmer du produktet? *