Julekalender til voksne

Julekalender til voksne

Fyll desember med massevis av overraskelser, nytelse og sex. Kjøp en julekalender til voksne som inneholder erotiske gaver til felles nytelse hver dag frem mot jul. Med en voksenjulekalender kan dere utforske hverandre på en ny og spennende måte som vil berike sexlivet deres. Det vil skape mer intimitet i parforholdet som vil føre dere nærmere hverandre. Kjøp din pakkekalender til voksne her og gjør desember til årets frekkeste måned.

Piff opp sexlivet med en julekalender til voksne

Pakkekalender til voksne - gir dere 24 intime dager

Julen er en deilig tid som legger opp til mange hyggelige stunder med de man er aller mest glade i. For mange er julen også fylt av små overraskelser som gjør ventetiden opp mot julaften litt enklere. Vi tenker selvfølgelig på julekalendere - som heldigvis ikke kun hører til barndommen. Du kan nemlig også få julekalendere til voksne som både gir spenning og små overraskelser i dagene opp mot jul.

Hvis du ikke har hatt fornøyelsen av å prøve en erotisk pakkekalender til voksne, er det kanskje på tide at du anskaffer deg en. Hos Sinful har vi flere forskjellige julekalendere til voksne som inneholder erotiske produkter for enhver smak. Innholdet varierer fra merke til merke, men dere kan forvente dere alt fra frekt sexleketøy til erotiske tilbehør og soft bondage-produkter til både kvinner, menn og par. 

Vil dere gjerne fylle desember med overraskelser, endeløs nytelse og uforglemmelig sex, så er en julekalender til voksne fra Sinful et utmerket valg. Bak hver luke gjemmer det seg et frekt produkt som gir dere mulighet for å prøve noe nytt hver eneste dag frem mot julaften. Spørsmålet er bare om dere klarer å vente helt til den 24. desember med å åpne siste luke?

Hva gjemmer seg bak dagens luke i deres voksenjulekalender?

Er dere klare til å piffe opp sexlivet med en erotisk kalender? Skjem bort partneren din med en frekk voksenjulekalender eller kjøp den sammen som en felles gave til hverandre. Uansett om dere velger det ene eller det andre, er dere garantert en juletid med sexy overraskelser og timevis med nytelse som vil føre dere enda tettere sammen.

Vi kjenner alle den følelsen man får når man åpner en luke i julekalenderen sin. Det er en følelse av spenning og deretter overraskelse når man endelig får se hva som gjemmer seg bak dagens tall. Med en voksenjulekalender kan dere la spenningen vokse mellom dere fra dag til dag ettersom dere åpner luke for luke. Ingen av dere vet nemlig hvilke frekke overraskelser kalenderen gjemmer på.

En sexjulekalender med det rette erotiske innholdet kan dessuten skape mer intimitet i parforholdet. De mange produktene kan få dere til å snakke om felles fantasier, hvilket vil føre dere enda nærmere hverandre. Se hele utvalget vårt av julekalendere til voksne her på siden og bli inspirert til å gjøre julen til en forførende tid med frekke overraskelser hver dag.

Kjøp din julekalender til voksne hos Sinful

Er dere på utkikk etter årets frekkeste julekalender til voksne, kan vi anbefale Sinful Classic Julekalender. Kalenderen pirrer nysgjerrigheten og gir dere mulighet til å utforske hverandre på nye og spennende måter. Denne populære utgaven inneholder 24 håndplukkede bestselgere med noe for enhver smak.

Dere kan også velge Sinful Deluxe Julekalender som inneholder 24 kvalitetsprodukter fra noen av verdens mest kjente sexleketøysmerker som Sinful, We-Vie, Obaie og Tenga. Den er velegnet til par som har litt eller en del erfaring med sexleketøy og som ønsker kvalitetsprodukter med evnen til å utfordre de erotiske soveromslekene. 

Vi har selvfølgelig sørget for at begge versjoner inneholder en god blanding av produkter til både hun og han, samt massevis av sexleketøy som dere kan bruke sammen. Uten å avsløre altfor mye, kan dere se frem til pirrende sexleketøy, forførende tilbehør og produkter til soft bondage… Vil du lese mer om julekalendere til kvinner eller julekalendere til menn kan du ta en titt på disse to blogginnleggene. 

Både Classic og Deluxe inneholder et flott inspirasjonshefte som gir dere tips og triks til dagens frekke overraskelse. Kalenderne fås kun i et begrenset antall, så hvor lenge tør dere med å vente med å kjøpe deres? Dere finner deres julekalender til voksne fra Sinful her på siden.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no