TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
 • TickRask og diskret levering
 • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

  Julekalender til voksne

  Fyll desember med massevis av overraskelser, nytelse og sex. Kjøp en julekalender til voksne som inneholder erotiske gaver til felles nytelse hver dag frem mot jul. Med en julekalender til voksne kan dere utforske hverandre på en ny og spennende måte som vil berike sexlivet deres.

  Mest solgte produkter

  Piff opp sexlivet med en julekalender for voksne

  Julekalender for voksne - gir dere 24 intime dager

  Julen er en tid der det å gi og motta står i sentrum. Vi gir gaver til våre kjære for å glede dem, og omvendt opplever vi gleden ved selv å motta. Gi deg selv eller partneren din en julekalender for voksne i gave, og gjør juletiden litt søtere. Med en av kalenderne fra Sinful vil dere oppleve gleden ved å motta hver eneste dag frem til julaften. Tell ned til julaften med en ny erotisk opplevelse hver dag i desember, og nyt gavene langt inn i julen og ut i det nye året.

  I julen er det lagt opp til masse kos med dem vi er aller mest glade i. For mange er julen også fylt av små, lekre overraskelser som gjør ventetiden frem til julaften litt lettere. Her hentyder vi selvfølgelig til julekalendere eller adventskalendere, som heldigvis ikke kun hører barndommen til. Det finnes nemlig også et hav av julekalendere for voksne, som gjør hver dag frem til julaften litt mer spennende. Hver dag byr på en spennende overraskelse, og man får samtidig et avbrekk fra julens stress og mas. Det finnes jo ikke noe bedre enn å våkne opp med sommerfugler i magen og forhåpninger om hva dagen vil bringe. For hva det gjemmer seg mon bak dagens luke? La misteltein-kysset nå nye høyder og fortsett forførelsen i soverommet med deres nye kalendergave.

  Har du enda ikke opplevd gleden ved en julekalender for voksne, så er det på høy tide at du anskaffer deg en. Hos Sinful har vi flere forskjellige julekalendere for voksne med diverse erotisk innhold, så her finner du noe for enhver smak. Innholdet varierer fra kalender til kalender, men du kan forvente deg en blanding av pirrende sexleketøy, erotisk tilbehør og bondage-utstyr til menn, kvinner og par.

  Vil dere gjerne ha en desember fylt med overraskelser, nytelse og uforglemmelig sex, så er en av våre julekalendere for voksne perfekt for dere. Gjør juletiden magisk med en ny erotisk overraskelse hver dag, og la spenningen mellom dere vokse mens dere venter på å åpne dagens luke. Spørsmålet er bare om dere kan vente helt til 24. desember med å åpne den siste luken?

  Hva gjemmer seg bak dagens luke i din julekalender til voksne?

  Er dere klare til å piffe opp sexlivet med en julekalender til voksne? Du kan enten gi den i gave til deg selv eller partneren din, eller dere kan kjøpe den sammen som en felles gave til hverandre. Uansett hvordan du velger å gjøre det, er du eller dere garantert en førjulstid med frekke overraskelser og timesvis med nytelse, som vil gjøre den ellers kalde tiden varm og deilig.

  Vi kjenner alle følelsen man får når man åpner en luke i julekalenderen sin. Det er en følelse av spenning og deretter overraskelse når man endelig ser hva som gjemmer seg bak dagens luke. Den følelsen er like sterk som da man var barn når man skal åpne en luke i sin julekalender til voksne. Kjenn spenningen mellom dere vokse hver dag frem til julaften når dere åpner en ny erotisk gave som inviterer til lek og nytelse under dynen.

  Som par kan en julekalender med det rette erotiske innholdet dessuten skape mer intimitet mellom dere. De mange ulike produktene kan bli en samtalestarter som får dere til å sette ord på egne fantasier og behov, og kan dermed gi dere et enda bedre sex- og samliv.

  Som singel kan en julekalender for voksne sprite opp solostundene og du kan lære deg selv, din kropp og dine lyster enda bedre å kjenne. Det vil gavne både deg og din eventuelle fremtidige partner.

  Se hele utvalget vårt av julekalendere for voksne her på siden, og bli inspirert til å gjøre juletiden enda mer forførende og nytelsesfull.

  Kjøp din voksen julekalender hos Sinful

  Hos Sinful har vi en voksen julekalender til ethvert erfaringsnivå og til enhver lyst. Hvis sexleketøy er helt eller delvist nytt for dere, kan vi varmt anbefale Sinful Original Julekalender med 24 håndplukkede bestselgere. Den vil gi sexlivet et friskt pust og åpne opp nye muligheter i soverommet.

  Dersom dere derimot allerede har erfaring med sexleketøy fra før og vil prøve noe nytt og enda mer utfordrende, er Sinful Premium Julekalender med 24 luksuriøse produkter et opplagt valg. Den byr blant annet på spennende sexleketøy, forførende tilbehør og kinky utstyr til soft bondage.

  Siden i fjor har vi også brygget på fire helt nye julekalendere. To av disse er designet til henholdsvis single og par av samme kjønn, mens de to andre er klassiske adventskalendere med i alt 12 luker. Vi er nemlig av den overbevisning at alle skal ha gleden av en voksen julekalender og alle de hete juleeventyrene som følger med de erotiske gavene.

  Med Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender For Kvinner og Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender For Menn kan dere se frem til 12 erotiske overraskelser som er ideelle til solo- eller parlek, og som garantert vil gi deg eller dere varme kinn i en ellers kald desember. Alle produktene er nøye utvalgte til single eller par av samme kjønn, og er særlig egnet til dere som synes at 24 pakker blir litt for mye.

  Vil dere heller gjøre hver søndag i advent ekstra spesiell, er det også en mulighet med vår Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julekalender eller Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julekalender. De inneholder fire, store luker med ulike produkter, så dere får prøvd litt av hvert og dermed har noe nytt å se frem til hver søndag frem til jul.

  Hver av de i alt seks julekalenderne inneholder dessuten et flott inspirasjonshefte som gir dere tips og veiledning til dagens frekke overraskelse. Men de fås kun i et begrenset antall, så ikke vent for lenge med å kjøpe deres eksemplar av årets voksen julekalendere. Finn deres favoritt her på siden i dag og gled dere til en ekstra het førsjulstid.

  Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

  Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

  Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

  TickRask og diskret levering
  TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  posten
  helthjem
  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Rask levering

  posten
  helthjem

  Sikker betaling

  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

  Alle modellene er over 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful