Sinful Deluxe Julekalender 2019 - TESTVINNER

Klikk på bildene for å forstørre

 • NO
 • DK
 • NO
 • NO
 • NO
 • NO
 • NO

Sinful Deluxe Julekalender 2019 - TESTVINNER

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 1 695,00

  Beskrivelse

  ÅRETS FREKKESTE OG MEST EKSKLUSIVE JULEKALENDER

  - 24 populære kvalitetsprodukter til en verdi av hele 4.500 kr. 

  - Sexleketøy, erotisk tilbehør og soft bondage-produkter til ham, henne og til par. 

  - Fra kjente merker som Sinful, We-Vibe, Obaie og Tenga.

  - Inkludert et flott inspirasjonshefte tips og guides til dagens frekke overraskelse.

  - Kjent fra TV.

  - Begrenset antall som raskt ble revet vekk i fjor.

  Julen er hjertenes fest og hva er vel bedre enn å skjemme bort hverandre med en luksuriøs limited edition Deluxe julekalender fra Sinful?

  Den er kjent fra landsdekkende TV i alle de nordiske landene og ble utsolgt på rekordtid i fjor. Den ble også testvinner når KK testet årets erotiske julekalendere.

  Gled dere til 24 nøye utvalgte bestselgere til henne, ham og til par fra noen av verdens mest kjente sexleketøysmerker som We-Vibe og Tenga, samt populære skandinaviske merker som Obaie, Nortie og Sinful. 

  La spenningen vokse mellom dere når dere åpner lukene og få en julemåned fylt med overraskelser, nytelse og sex. Julekalenderen inneholder sexleketøy, erotisk tilbehør og soft bondage-produkter til en verdi av hele 4.500 kr. Det følger også med et inspirsjonshefte som vil guide dere til de beste opplevelsene med dagens frekke overraskelse.

  Den er spesielt velegnet til dere som allerede har litt erfaring med sexleketøy og ønsker produkter i topp kvalitet, som kanskje til og med vil utfordre deres erotiske leker.

  Kalenderen er en oppdatert og eksklusiv versjon av fjorårets Deluxe utgave. Det følger dessuten med et gratis Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 50 ml til deres nye leketøy. 

  Sinful Deluxe Julekalender 2019 kommer kun i et begrenset antall, så skynd dere å få fingrene i en kalender og få en jul dere aldri glemmer!

  Detaljer

  INNHOLD: 24 luksuriøse erotiske produkter og 1 inspirasjonshefte på engelsk.
  STØRRELSE: Undertøyet er one size og kan justeres slik at det passer alle størrelser.
  FTALATFRI: Ja. 
  LATEKSFRI: Ja. 
  MÅL: 55,5 cm x 42 cm x 7,5 cm.
  SPRÅK PÅ INNLEGGSEDLER: Dansk, svensk, norsk, engelsk og finsk.
  FØLGER MED: 1 stk. Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 50 ml.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Litt skuffet Kjøpte denne og var veldig spent, men vi ble veldig skuffet når vi åpnet alle lukene. 1 stk bullet vibrator også var mange av lukene bare tilbehør til den ene. At kalenderen koster 1695 (med verdier for 4500kr kan ikke stemme) Hele kalenderen burde kostet 799, for dette var bare en samling av minimalistiske leketøy av billig kvalitet. Kommer nok ikke til å kjøpe akkurat denne kalenderen igjen. Ellers har de mye bra på sinful :)
  5 2 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Wow. Akkurat som i fjor åpnet vi den med det samme vi fikk den, jeg kjøpte den til kjæresten i bursdagspresang i fjor og gjorde det igjen i år, og wow vi ble glade.

  Først var jeg usikker da jeg forventet at mye skulle være det samme eller lignende, noe flere ting også var..men! Stort MEN! Alle tingene som også var der i fjor var oppgradert eller mye bedre!

  Den første store overraskelsen var at det var mange flere ting til menn i år, jeg vil ikke avsløre hva (såklart) med begge var utrolig fornøyde da vi kunne bruke litt flere ting på meg denne gangen.

  En annen morsom overraskelse var at årets undertøy var mye bedre enn i fjor, tingene har mye bedre passform og ett av plaggene hørte til en av lekene!

  De nye tingene var oppgraderte og populære, spesielt den i luke nr. 24 som jeg tror mange par vil få mye glede av!

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  HER KOMMER DET LITT SPOILERE, SÅ OM DERE IKKE VIL VITE HVA MAN FÅR SÅ IKKE LES VIDERE!!
  Først alle de tingene som var "de samme som" i fjor.
  G-spot vibratoren i fjor var helt ok, det store problemet var dog at hodet var veldig stort og umulig å teste på meg (om man ville det) og vanskelig å bruke på jenta da den var ekstremt hard og hun synes det gjorde vondt når man tok den inn.
  Men årets var mye mer elegant, enklere å føre inn og hadde kraftigere vibrasjoner noe om gjorde det til noe vi garantert vil bruke ofte!
  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Rabbit Dildoen var kanskje den største skuffelsen i fjor. Den var hard, hadde en merkelig form og vibrasjonene kjentes kun i selve basen på dildoen, noe som gjorde rabbit funksjonen med å kile klitoris helt meningsløs. Vi testet den en gang og ble skuffet, og ga den bort til noen venner som ble like skuffet.

  Men oi, oi, oi, oi. Årets Rabbit er noe hlet annet, jenta har aldri likt dildoer da hun heller foretrekker en ekte penis eller en klitorisvibrator. Men etter denne er hun helt omvendt!
  Den perfekte hardheten pluss at hodet og Rabbit delen av dildoen hadde en vibrator gjorde at hun elsket den på 2 sekunder! Og hun har sagt at hun sannsynligvis vil bruke den alene også, noe hun aldri har gjort med en dildo før!
  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Den trådløse vibratoren var også er veldig oppgradert i år, vi har ikke testet den utenfor hjemmet enda men er sikker på at vi nok skal det på et tidspunkt ;)
  At den i år i stedet for sitter i en truse og ligger mot klitores er mye bedre, da de fleste jenter ikke merker så mye til vibrasjoner inne i selve skjeden.
  Dessuten er den formet etter skjeden så man kan legge den utenpå, noe som var umulig med den forrige de den var rund og gled vekk fra klitoris!

  Samt at begge er trådløse med ledning og man slipper batteriet i kontrollen som det var i fjor.
  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  END OF SPOILERS!!!

  Jeg kan ikke få anbefalt denne kalenderen nok! Kjøp den og ha det morsomt i soverommet!

  Derimot vil jeg si den passer best til et heterofilt par (en kvinne og en mann) da mange av lekene er laget for par av denne sammensetningen eller enten en mann eller en kvinne.

  Et tips er å kjøpe oppladbare batterier og en batterilader fra Ikea! Da er det bedre for miljøet!
  5 5 1

  Du anmelder: Sinful Deluxe Julekalender 2019 - TESTVINNER

  Hvordan bedømmer du produktet? *