Sinful Deluxe Julekalender 2019 - TESTVINNER

Klikk på bildene for å forstørre

 • NO udsolgt
 • DK
 • NO
 • NO
 • NO
 • NO
 • NO

Sinful Deluxe Julekalender 2019 - TESTVINNER

  Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger Scroll ned for å se lignende produkter.

  Beskrivelse

  ÅRETS FREKKESTE OG MEST EKSKLUSIVE JULEKALENDER

  - 24 populære kvalitetsprodukter til en verdi av hele 4.500 kr. 

  - Sexleketøy, erotisk tilbehør og soft bondage-produkter til ham, henne og til par. 

  - Fra kjente merker som Sinful, We-Vibe, Obaie og Tenga.

  - Inkludert et flott inspirasjonshefte tips og guides til dagens frekke overraskelse.

  - Kjent fra TV.

  - Begrenset antall som raskt ble revet vekk i fjor.

  Julen er hjertenes fest og hva er vel bedre enn å skjemme bort hverandre med en luksuriøs limited edition Deluxe julekalender fra Sinful?

  Den er kjent fra landsdekkende TV i alle de nordiske landene og ble utsolgt på rekordtid i fjor. Den ble også testvinner når KK testet årets erotiske julekalendere.

  Gled dere til 24 nøye utvalgte bestselgere til henne, ham og til par fra noen av verdens mest kjente sexleketøysmerker som We-Vibe og Tenga, samt populære skandinaviske merker som Obaie, Nortie og Sinful. 

  La spenningen vokse mellom dere når dere åpner lukene og få en julemåned fylt med overraskelser, nytelse og sex. Julekalenderen inneholder sexleketøy, erotisk tilbehør og soft bondage-produkter til en verdi av hele 4.500 kr. Det følger også med et inspirsjonshefte som vil guide dere til de beste opplevelsene med dagens frekke overraskelse.

  Den er spesielt velegnet til dere som allerede har litt erfaring med sexleketøy og ønsker produkter i topp kvalitet, som kanskje til og med vil utfordre deres erotiske leker.

  Kalenderen er en oppdatert og eksklusiv versjon av fjorårets Deluxe utgave. Det følger dessuten med et gratis Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 50 ml til deres nye leketøy. 

  Sinful Deluxe Julekalender 2019 kommer kun i et begrenset antall, så skynd dere å få fingrene i en kalender og få en jul dere aldri glemmer!

  Detaljer

  INNHOLD: 24 luksuriøse erotiske produkter og 1 inspirasjonshefte på engelsk.
  STØRRELSE: Undertøyet er one size og kan justeres slik at det passer alle størrelser.
  FTALATFRI: Ja. 
  LATEKSFRI: Ja. 
  MÅL: 55,5 cm x 42 cm x 7,5 cm.
  SPRÅK PÅ INNLEGGSEDLER: Dansk, svensk, norsk, engelsk og finsk.
  FØLGER MED: 1 stk. Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 50 ml.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  10/10 på hele kalenderen Hele kalenderen var kjempe god, det eneste negative var at vi ikke helt forstod hvordan vi skulle lade den fjern styrte vibratoren
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Juleglede Årets beste julegave. Hver dag har gitt nye opplevelser
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Positivt overrasket! Jeg og min mann kjøpte denne til oss selv, da vi nylig har fått barn nr to og tenkte at vi måtte kickstarte sexlivet vårt igjen. Og det har den virkelig gjort! Vi gleder oss til å åpne hver dag og har prøvd yt alt så langt. Mange spennende produkter med multi use og det har tatt sexlivet vårt til ett annet nivå! Veldig spennende. Materiale og utseende er vi også veldig fornøyd med! Anbefaler hvem som helst å kjøpe denne, drit i om det er julekalender. Her får du en fin sammensetning av utstyr som passer bra sammen og alene og er garantert for mer orgasme og nytelse for begge parter! Denne kjøper vi flere ganger! Adventstida er ikke bare for unga iår
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Adventskalender som varer hele året! Det beste med denne kalnder´n er jo at den varer hele året!
  Min kjæreste og jeg elsker den og lager en pirrende stemning gjennom en travel adventstid, vel er det slik at ikke alle gavene blir testet og brukt med det samme men da har man fylt på i verktøykassen og kan leke og teste ut etterhvert som man ønsker og lyster. En deilig frekk reminder som får opp lekelysten i adventstiden, som jo ellers kan bli ganske travel og sexløs....
  ps. vi har et par luker igjen og hos oss er det forbudt å jukse, vi åper kun en luke pr. dag, det hender vi kommer for sent på jobb....
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Flott kalender! Jeg og kjæresten min liker begge veldig godt produktene og gleder oss til resten av desember for å se hva som gjemmer seg inne i kalenderen. Anbefales på det sterkeste! Vi likte begge spesielt godt bullet-vibratoren som gir en deilig effekt for begge kjønn.
  5 4 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Helt ok Jeg synes denne er helt ok. Jeg hadde litt større forventninger når det reklameres med at det er ting fra FLERE store merkevarer. Men den inneholder hovedsaklig ting fra "sinful", merket. Positive er at det er vanntett, veldig stilrene produkter, og virker å være i ok kvalitet.. Men som nevnt tidligere så er det meste utstyr til å bygge videre på bulleten.

  Den er nok en flott "nybegynner" kalender. Og du får jo ganske greit med ting til den prisen. Jeg vil ikke si den er verd 4500kr da.
  5 4 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Beste julegave for parforholdet. Vi har aldri prøvd erotisk julekalender før. For oss skaper dette forventninger og stimulerer oss til å utforske sexlivet. Noe faller mer i smak enn annet., men totalt sett gir dette oss en fin opplevelse.
  5 4 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  God kvalitet God kvalitet på produktene.
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Skaper en fantastisk stemning! Vi har nå kommer til luke 11 i kalenderen og jeg må bare si at både jeg og min bedre halvdel er så sinnsykt overrasket og fornøyd med alt vi får i denne kalenderen. Vi har fått ting vi aldri hadde kjøpt utenom som har krydret vårt sexliv til ett nytt nivå. Fantastiske produkter med fantastisk kvalitet og flerbruksområder. En kalender både for han, henne og par. Ikke første å siste gang vi kjører denne kalenderen. Takk for en fantastisk desember opplevelse, Sinful<3
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Wow! Bare wow. Denne pakken kjøpte vi i år, og vi er så fornøyde. Det er masse spennende, og alt er kjempebra kvalitet. Du får ikke masse skrot for masse penger, du får masse bra til lite penger i forhold til innholdet og kvaliteten! Vi har hatt en foreløpig veldig gøy og lekefull desember og gleder oss til fortsettelsen. Blir garantert å kjøpe denne til neste år også! Takk for at sinful lager denne adventskalenderen, godt jobba
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Foreløpig bra Startet bra med luke 1, som vi har hatt mye glede av. Luke 2 var bra for min del! :)
  Så gleder vi oss til å åpne resten straks.
  Så denne anmeldelsen blir jo litt foreløpig. :)
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Litt skuffet Kjøpte denne og var veldig spent, men vi ble veldig skuffet når vi åpnet alle lukene. 1 stk bullet vibrator også var mange av lukene bare tilbehør til den ene. At kalenderen koster 1695 (med verdier for 4500kr kan ikke stemme) Hele kalenderen burde kostet 799, for dette var bare en samling av minimalistiske leketøy av billig kvalitet. Kommer nok ikke til å kjøpe akkurat denne kalenderen igjen. Ellers har de mye bra på sinful :)
  5 2 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Wow. Akkurat som i fjor åpnet vi den med det samme vi fikk den, jeg kjøpte den til kjæresten i bursdagspresang i fjor og gjorde det igjen i år, og wow vi ble glade.

  Først var jeg usikker da jeg forventet at mye skulle være det samme eller lignende, noe flere ting også var..men! Stort MEN! Alle tingene som også var der i fjor var oppgradert eller mye bedre!

  Den første store overraskelsen var at det var mange flere ting til menn i år, jeg vil ikke avsløre hva (såklart) med begge var utrolig fornøyde da vi kunne bruke litt flere ting på meg denne gangen.

  En annen morsom overraskelse var at årets undertøy var mye bedre enn i fjor, tingene har mye bedre passform og ett av plaggene hørte til en av lekene!

  De nye tingene var oppgraderte og populære, spesielt den i luke nr. 24 som jeg tror mange par vil få mye glede av!

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  HER KOMMER DET LITT SPOILERE, SÅ OM DERE IKKE VIL VITE HVA MAN FÅR SÅ IKKE LES VIDERE!!
  Først alle de tingene som var "de samme som" i fjor.
  G-spot vibratoren i fjor var helt ok, det store problemet var dog at hodet var veldig stort og umulig å teste på meg (om man ville det) og vanskelig å bruke på jenta da den var ekstremt hard og hun synes det gjorde vondt når man tok den inn.
  Men årets var mye mer elegant, enklere å føre inn og hadde kraftigere vibrasjoner noe om gjorde det til noe vi garantert vil bruke ofte!
  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Rabbit Dildoen var kanskje den største skuffelsen i fjor. Den var hard, hadde en merkelig form og vibrasjonene kjentes kun i selve basen på dildoen, noe som gjorde rabbit funksjonen med å kile klitoris helt meningsløs. Vi testet den en gang og ble skuffet, og ga den bort til noen venner som ble like skuffet.

  Men oi, oi, oi, oi. Årets Rabbit er noe hlet annet, jenta har aldri likt dildoer da hun heller foretrekker en ekte penis eller en klitorisvibrator. Men etter denne er hun helt omvendt!
  Den perfekte hardheten pluss at hodet og Rabbit delen av dildoen hadde en vibrator gjorde at hun elsket den på 2 sekunder! Og hun har sagt at hun sannsynligvis vil bruke den alene også, noe hun aldri har gjort med en dildo før!
  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Den trådløse vibratoren var også er veldig oppgradert i år, vi har ikke testet den utenfor hjemmet enda men er sikker på at vi nok skal det på et tidspunkt ;)
  At den i år i stedet for sitter i en truse og ligger mot klitores er mye bedre, da de fleste jenter ikke merker så mye til vibrasjoner inne i selve skjeden.
  Dessuten er den formet etter skjeden så man kan legge den utenpå, noe som var umulig med den forrige de den var rund og gled vekk fra klitoris!

  Samt at begge er trådløse med ledning og man slipper batteriet i kontrollen som det var i fjor.
  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  END OF SPOILERS!!!

  Jeg kan ikke få anbefalt denne kalenderen nok! Kjøp den og ha det morsomt i soverommet!

  Derimot vil jeg si den passer best til et heterofilt par (en kvinne og en mann) da mange av lekene er laget for par av denne sammensetningen eller enten en mann eller en kvinne.

  Et tips er å kjøpe oppladbare batterier og en batterilader fra Ikea! Da er det bedre for miljøet!
  5 5 1

  Du anmelder: Sinful Deluxe Julekalender 2019 - TESTVINNER

  Hvordan bedømmer du produktet? *

  Julekalenderen er dessverre utsolgt. Gå ikke glipp av den frekkeste julekalenderen 2020.

  Sinful julekalender 2019 ble revet vekk av tusenvis av glade nordmenn. Skriv deg opp allerede nå, og bli den første som får beskjed når julekalenderen for 2020 er klar.

  Vi gleder oss til å gjøre julen enda frekkere igjen i 2020.