Willie City Classic Realistisk Dildo 21 cm
Willie City Classic Realistisk Dildo 21 cm
kr 299,00
3 for 600,-
Willie City Classic Realistisk Dildo 21 cm produktbilde 1
Willie City Classic Realistisk Dildo 21 cm produktbilde 2
Willie City Classic Realistisk Dildo 21 cm produktbilde 3
Willie City Classic Realistisk Dildo 21 cm produktbilde 4
Willie City Classic Realistisk Dildo 21 cm produkt i hånd 50
Willie City Classic Realistisk Dildo 21 cm bilde av emballasje 90

Willie City Classic Realistisk Dildo 21 cm

4.8 (4)
Tilbake på lager den 12.06.2023 - Kontakt kundeservice for å få opplyst leveringsdato.
3 for 600,-
kr 299,00
Oversikt
Beskrivelse

Drømmer du om en realistisk onaniopplevelse? Da bør du prøve denne livaktige dildoen fra Willie City, som alltid er klar til å tilfredsstille deg.

Den potente dildoen har et fleksibelt skaft med tydelige blodårer og et svulstig penishode. Nederst på dildoen sitter en fast pung som gjør dildoen ekstra naturtro.

Den kraftige sugekoppen i bunnen av dildoen gjør det mulig å nyte penetreringen uten å bruke hendene. Sugekoppen gjør det også mulig å plassere dildoen i et seletøy, så du og partneren din kan eksperimentere med strap-on lek.

Med en pirrende diameter på 4,2 cm og et skaft som kan føres 15 cm inn i ditt indre, kan du se frem til en fyldig og stimulerende opplevelse. Dildoen er laget av fleksibel PVC og inneholder hverken ftalater eller lateks. Bruk et vannbasert glidemiddel for å gjøre opplevelsen enda deiligere og smidigere.

Detaljer

MATERIALE: PVC.
ALLERGENER: Fri for ftalater og lateks.
LENGDE: 21 cm (15 cm kan føres inn).
DIAMETER: 4,2 cm.
EGNET TIL SELETØY: Ja.
ANBEFALT GLIDEMIDDEL: Vannbasert.
BRUKSANVISNING: Engelsk.

VARENUMMER: 23788.
Anmeldelser
4.8
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (4)
Perfekt til analdildotrening!

Denne herligheten er skikkelig god til trening! Det var deilig å innse at jeg måtte ha denne fine dildoen! Det er så DEILIG å ha denne inni, og venne seg til størrelsen! Akkurat som en skikkelig STOR plugg, som virkelig fyller opp! Dette er faktisk en perfekt dildo til analtrening! Dette er jo et produkt for kvinner, men kan også være etfint produkt for menn også, som vil prøve noe som er virkelig pirrende og opphissende. Herlig størrelse og utforming. Denne er det mulig å kose seg med lenge.... Deiligorgasme! Må prøves og nytes! Les mer

-
5 5 1
En Stor og Fyldig dildo!

Med denne ville jeg prøve noe virkelig frekt! Virker som det er en herlig størrelse på denne, og har nå fått prøvd den litt. Kjenner virkelig at jeg har den inni meg, den gled inn med litt hjelp, skjøv den forsiktig inn, og satte meg ned for å venne meg til størrelsen. Den fyller godt opp! Selv om jeg er hetero, er det likevel pirrendeog skikkelig DEILIG å prøve ut en slik herlig dildo. For å prøve meg frem til hvordan prostata kan stimuleres best. Deilig å ligge med en stund, og ligge å bevege dennemot prostata, og så komme i en herlig orgasme, nydelig! Hvis menn har lyst til å prøve en slik dildo av en slik størrelse, er det jo for å oppdage, for så å stimulereprostata og nerveendene i baken. Tilvenning og trening. Menn kan også prøve seg frem med større og større dildoer. Jeg har oppdaget hvor DEILIG det kan være å ha endildo inni meg og virkelig nyte den! Herlig når det går for meg! Denne er nok først og fremst til kvinner, men det er vel ikke noe i veien for at menn også kan prøveslike dildoer! Vi trenger å utforske litt vi også! Kan vel brukes alene og i parlek. Les mer

-
5 5 1
Jeg er veldig fornøyd med produktene jeg har fått.

Jeg er veldig fornøyd med begge produktene jeg fikk. Ingenting å klage på

-
5 5 1
Dildo

Virkelig fleksibel og egnet for min kone

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no