Myke Dildoer

Vil du ha en så naturtro dildo som overhodet mulig? Så skal du ha en myk dildo. Dildoer med en myk overflate og et fleksibelt design føles ekstra realistiske. En myk dildo er perfekt til deg som gjerne vil ha en pirrende følelse av den "ekte varen". Blant vårt utvalg av myke dildoer finner du noen smed realistisk utseende, mens andre har et flott og fargerikt design.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Autoblow (1)
Baseks (6)
Basix (3)
CalExotics (2)
Colours Pleasure (6)
Crystal Jellies (1)
Cyberskin (2)
Dillio (4)
Fleshjack (2)
Fleshlight (5)
King Cock (13)
King Cock Plus (3)
Kink by Doc Johnson (2)
LovingJoy (3)
Malesation (1)
Mixed (1)
Nature Skin (3)
NMC (2)
Realrock (1)
Sevencreations (1)
Shots SLT (1)
Signature Cocks (2)
Sinful (2)
Tantus (3)
The D (4)
The Realistic Cock (3)
Topco (1)
Toyz4Lovers (1)
Truskyn (2)
Vac-U-Lock (4)
Vixen (12)
Willie City (28)
You2Toys (9)
Vis alle
Vis alle 142 produkter
Du har sett 42 av 142 produkter
Vis flere

Myke dildoer - for den realistiske følelse

Merk forskjellen

Når man skal velge en dildo, er det flere forskjellige parametre man skal forholde seg til. Det kan f.eks. handle om størrelse, farge, form eller noe helt tredje. Det finnes en hel verden av ulike modeller å velge mellom, og det kan være vanskelig å finne en som både oppfyller de krav du stiller til funksjon, men som også har et utseende du tenner på og liker. Er du ute etter en dildo som minner utrolig mye om en realistisk penis, er det er god idé å se etter en i kategorien myke dildoer.

Du kommer helt klart til å se og kjenne forskjellen på en vanlig og en myk dildomodell. En myk dildo er, som navnet antyder, mye mykere og mer fleksibel enn en klassisk modell. Det er blant annet denne fleksibiliteten som gir det så virkelighetsnære utseende, og den naturtro opplevelse når du stimulerer deg selv med den eller din partner med den.

En stor soft dildo

Selv om du skulle overveie å investere i en myk dildo, betyr ikke det at du kun kan velge mellom små varianter. Du kan nemlig uten problemer finne en stor dildo her i kategorien for myke dildoer, ettersom folk har forskjellige preferanser og behov. Noen trenger en litt større modell for å bli tilfredsstilt, mens andre er fornøyd med en som ligger på gjennomsnittet. Derfor har vi mange forskjellige modeller, sånn at det skal kunne finnes noe for enhver smak her i kategorien, og noe som passer dine lyster og behov.

Det er viktig at du velger et godt glidemiddel når du bestemmer deg for å leke med din nye bestevenn. En del synes nemlig at en soft dildo er litt vanskeligere å bruke i starten før du venner deg til det. Bruk en vannbasert glidekrem sammen med myke dildoer, så får du den beste opplevelsen og så mye nytelse som mulig.

Finn den rette myke dildoen

Her i kategorien finner du myke dildoer for enhver. En myk dildo både ser og føles som den ekte vare. Du kan uten problemer få en som er hudfarget, og det finnes myke dildoer i mange forskjellige hudtoner sånn at du kan få akkurat det du liker. Ønsker du den ikke i en hudfarget tone, kan du også få dem i alle mulige fargesterke varianter, eller modeller som er mer nøytrale som f.eks. i svart.

Siden mange myke dildoer ligner realistiske peniser, kommer du også til å se at det er stor forskjell på hvordan de ser ut her i kategorien. Noen av dem er formet etter kjente pornostjerne, sånn at de ser ut akkurat som dem du ser på film. Noen av dem har markerte blodårer, som kan gi deg en ekstra stimulering. Vi er sikre på at du kan finne en som faller i smak hos deg. Hvis det ikke er en soft dildo du tenner på, kan du ta en titt i de andre dildokategoriene vi har her hos Sinful.no.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no