Myk Dildo

Vil du ha en så naturlig penetrering som mulig? Da bør du prøve en myk dildo. Den føles akkurat som en ekte penis med et behagelig ytre og et hardt indre. Du kan dermed nyte målrettet stimulering uten å gå på kompromiss med komforten.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Lengde
Innførbar lengde
Diameter
Egenskaper
Batteridrevet (3)
Fjernstyrt (1)
Jelly (3)
Oppladbar (1)
Realistic (97)
Seletøyvennlig (124)
Suction Cup (109)
Vanntett (1)
Vibrating (4)
Materiale
PU material (1)
PVC (36)
Silikon (67)
TPE (35)
TPR (6)
Merke
baseks (27)
Basix Rubber Works (2)
CalExotics (1)
Dillio (3)
Doc Johnson (16)
Fleshlight (5)
King Cock (10)
King Cock Elite (3)
King Cock Plus (4)
Love To Love (3)
Loving Joy (1)
NS Novelties (2)
Pride Dildo (2)
Sinful (3)
Tantus (7)
Vixen Creations (21)
Willie City (28)
You2Toys (6)
Vis alle 146 produkter
Du har sett 42 av 146 produkter
Vis flere

Myk dildo - for en mer realistisk følelse

Merk forskjellen med en myk dildo

Hvis du vil ha en så realistisk opplevelse som mulig er en myk dildo et opplagt valg. Den er elastisk på samme måte som en ekte penis og det ytterste laget føles akkurat som hud, så penetreringen blir enda mer pirrende og virkelighetstro. Men i likhet med virkelighetens peniser er det derimot stor forskjell på form, størrelse og utseende. Du kan altså både få myke dildoer som er korte og lange, tykke og tynne, bøyde og rette, lyse eller mørke - så uansett hvilke preferanser du har, kan du være sikker på at vi har noe som passer perfekt til deg. 

En myk dildo er ofte laget av silikon eller PVC. Det er fordi disse materialene har elastiske egenskaper samtidig som de er robuste nok til å tåle slitasjen fra hyppig bruk. Du kan også minke slitasjen på din PVC- eller silikondildo ved å smøre den inn med et glidemiddel før bruk. Hvis du har en myk dildo laget av silikon er det viktig at du velger et vannbasert glidemiddel for å ikke å ødelegge materialet. Men glidemiddel minsker ikke bare slitasjen på leketøyet, det gjør også penetreringen mer friksjonsfri og dermed mer nytelsesfull. Det er altså mange fordeler ved å smøre din nye lekekammerat (og deg selv) inn før du setter i gang.

Soft dildo til ethvert behov

Hvis du vil nyte realistisk penetrering, men også vil fylles litt ekstra godt ut, kan du få både i pose og i sekk med en soft dildo. Blant vårt sortiment finner du nemlig både store og små utgaver, så uansett behov har vi en soft dildo for deg. Du kan også velge om du vil ha en variant med eller uten pung, og om penishodet skal være markert eller mindre fremtredende. Vi har dessuten en rekke farger utover de mange forskjellige hudtonene som du kan velge mellom. For selv om penetreringen skal føles realistisk, behøver ikke fargen på utstyret være like naturlig. 

Du kan også få en mer "levende" opplevelse ved å velge en soft dildo med en sugekopp i enden eller innebygd vibrator. En dildo med sugekopp kan for eksempel festes til baderomsflisene eller kjøkkenbenken, slik at du kan nyte den pirrende penetreringen uten å måtte bruke hendene. En vibrerende dildo kan derimot sende deilige vibrasjoner mot ditt indre mens du lar den penetrere deg, slik at du stimuleres på to forskjellige måter på én gang. Men en soft dildo behøver ikke kun å nytes i eget selskap. Du kan også inndra den i leken med partneren din, som enten kan få styre dildoen eller bare nyte synet av deg mens du tilfredsstiller deg selv. Mulighetene er, med andre ord, mange.

Myke dildoer for alle og enhver

Hos Sinful har vi myke dildoer for alle og enhver. Vi har et bredt utvalg av produkter som er nøye utvalgte for å sikre at de lever opp til våre strenge kvalitetskrav. Vi mener nemlig at jo bedre kvaliteten på produktet er, jo større er sjansen for at du får en god opplevelse med det. Når vi vurderer kvaliteten av et produkt ser vi både på design, funksjonalitet og brukervennlighet. Du kan dermed føle deg trygg på at det du kjøper hos oss både ser flott ut, fungerer godt og er lett å bruke. Dette gjelder både våre myke dildoer og øvrige varer i butikken.

Hvis du synes det er vanskelig å velge blant de mange produktene her i kategorien, og er usikker på hva som egner seg best til nettopp deg, er du mer enn velkommen til å kontakte våre hyggelige og dyktige kunderådgivere. De hjelper deg gjerne med å finne frem til det rette produktet og kan svare på alle de spørsmålene du måtte ha om myke dildoer og hvordan du får mest mulig glede ut av dem. Vi veileder deg over telefon eller e-post alle ukens dager.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no