TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Dildo med sugekopp

En dildo med sugekopp er perfekt for deg som eksperimentere med håndfri lek. Fest sugekoppen til en flat og glatt overflate og nyt den pirrende penetreringen mens du har hendene frie til å stimulere andre deler av kroppen.

Dildo med sugekopp - Håndfri og frekk stimulering

En dildo med sugekopp gir deg mange lekemuligheter

De fleste av oss kjenner nok følelsen av å savne en ekstra hånd eller to på kjøkkenet, men mange kunne nok også tenke seg litt flere hender i soverommet. Sistnevnte kan vi hjelpe deg med. Hos oss finner du nemlig et bredt utvalg av dildoer med sugekopp, som lar deg nyte pirrende penetrering uten å måtte bruke hendene til å føre dildoen inn og ut. Du har altså hendene fri til å stimulere andre deler av kroppen mens du blir penetrert. Du kan både nyte en dildo med sugekopp til anal og vaginal penetrering, samt med og uten en partner. Her er det kun fantasien som setter grenser.

En dildo med sugekopp kan dessuten festes til alle flate og glatte overflater. Og det åpner opp for utrolig mange muligheter! Forestill deg bare alle overflatene i hjemmet du kan bruke til å gi deg selv en uforglemmelig opplevelse. Med en sugekopp dildo blir de plutselig forvandlet til en kilde til nytelse. Du kan for eksempel feste den til baderomsveggen, kjøkkenbordsstolen eller spisebordet - bare for å nevne noen. Mulighetene er mange, så det er bare å komme i gang og utforske leketøyets undre. Vi garanterer deg at du ikke kommer til å angre på det.

En sugekoppdildo for enhver smak

Her på siden finner du et bredt utvalg av sugekoppdildoer i alle former, farger og størrelser. Hvis du vil ha en realistisk variant, har vi for eksempel en rekke modeller du kan velge mellom. Enten du foretrekker en lang og slank penis eller en kort og tykk av slagsen, finner du garantert noe for deg blant vårt sortiment. Med en realistisk dildo med sugekopp vil det nesten føles som om du blir penetrert av en ekte penis, da både penetreringen og selve følelsen av leketøyet gir en mer realistisk opplevelse. Foretrekker du derimot et mer fargerikt alternativ har vi også det blant vårt store sortiment. Så ta en titt på utvalget og la deg inspirere.

En sugekoppdildo er særdeles velegnet til deg som vil ha en ekstra pirrende onaniopplevelse. Den gir deg, som sagt, følelsen av å bli penetrert av en ekte penis, og du kan i tillegg bruke hendene til å kjærtegne andre deler av kroppen, så opplevelsen blir enda mer stimulerende. Men en sugekoppdildo er ikke kun for single kvinner og menn. Den kan også brukes av par som ønsker en ekstra kinky og pirrende opplevelse sammen. Enkelte modeller kan også kombineres med seletøy og dermed benyttes som dildo til strap on.

Dildo sugekopp eller sugekopp dildo?

Kjært barn har mange navn. Men uansett om du skriver til vår kundeserviceavdeling for å spørre etter en dildo sugekopp eller sugekopp dildo, så vet vi nøyaktig hva du mener. Og vi hjelper deg gjerne med å finne det rette produktet hvis du synes at det er vanskelig å velge. For vi skjønner godt at det kan virke overveldende når man kommer inn på en side med et like stort utvalg som vårt. Derfor sitter vi klare til å hjelpe deg ved telefonen og bak skjermen alle ukens syv dager.

Du behøver derimot ikke å være i tvil om kvaliteten på produktene våre. Vi velger nemlig alle våre produkter med omhu ut ifra kriterier som design, kvalitet og funksjonalitet. Så når du kjøper en dildo med sugekopp hos Sinful, kan du derfor være sikker på at produktet lever opp til våre høye standarder. Vi tror nemlig at kvaliteten på produktet og din opplevelse henger sammen. Hvis du kjøper en sugekopp dildo av ypperste kvalitet, er derfor sjansen større for at du får en fantastisk sex- eller onaniopplevelse. Du kan altså trygt velge et av produktene her på siden og vite at du har gitt deg selv de beste forutsetningene for en nytelsesfull opplevelse.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful