Sugekoppsdildoer

Du vil ikke bare ha en dildo, men en som kan festes på alle glatte overflater. Finn det rette sted, så har du muligheten for å forsøke deg frem med alle mulige stillinger. Denne typen dildoer kommer i mange forskjellige former, farger og størrelser. Sammen med noen av dem følger også en liten bulletvibrator som bidrar til ekstra stimuli - og enda mer nytelse.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Lengde
Innførbar lengde
Diameter
Egenskaper
Batteridrevet (2)
Fjernstyrt (1)
Oppladbar (2)
Seletøyvennlig (149)
Vanntett (1)
Varmefunksjon (1)
Materiale
Gummi (2)
PU material (1)
PVC (63)
Silikon (43)
TPE (37)
TPR (10)
Merke
Amaysin (2)
Autoblow (1)
Baseks (19)
Basix (2)
CalExotics (1)
Colours Pleasure (3)
Crystal Jellies (1)
Dillio (4)
Fleshlight (3)
Fun Factory (5)
King Cock (25)
King Cock Plus (14)
Kink by Doc Johnson (2)
Love To Love (1)
LovingJoy (3)
Malesation (1)
Mister B (1)
Nature Skin (3)
NMC (3)
Realistixxx (1)
Realrock (1)
Shots SLT (1)
Signature Cocks (2)
Sinful (5)
The D (3)
The Realistic Cock (4)
Toyz4Lovers (1)
Vac-U-Lock (1)
Vixen (4)
Willie City (26)
You2Toys (10)
Vis alle 181 produkter
Du har sett 42 av 181 produkter
Vis flere

Dildo med sugekopp - Håndfri og frekk stimulering

En dildo med sugekopp gir deg mange lekemuligheter

Vi kjenner det alle sammen: Følelsen at man kunne være tjent med en ekstra hånd eller to på kjøkkenet, i hagen eller på soveværelset. Vi i Sinful.no kan hjelpe deg i det siste tilfellet. Med en dildo med sugekopp har du nemlig hendene fri til å gjøre akkurat det du har lyst til. Kun fantasien vil sette grensene for leken din. En dildo med sugekopp (eller sugekoppdildo, som det også kalles) er, som navnet antyder, en dildo med sugekopp. En dildo er tiltenkt anal eller vaginal penetrering. Den kan både brukes alene eller sammen med en partner.

En dildo med sugekopp kan settes fast på alle mulige glatte overflater. Og det åpner opp for utrolig mange håndfrie lekemuligheter! Forestill deg bare alle overflatene i hjemmet ditt du aldri tidligere har skjenket en tanke. Med en sugekopp dildo er de plutselig blitt forvandlet til en kilde til nytelse. Eksperimenter med å sette sugekopp-dildoen fast på baderomsveggen, en stol eller et bord. Anvendelsesmulighetene er mange, og hvis du ikke tidligere har prøvd en sugekopp dildo, er det bare å komme i gang. Vi garanterer deg at du ikke vil angre på det.

En sugekoppdildo for enhver smak

I vårt store utvalg av sexleketøy finner du dildoer i alle former, farger og størrelser. Det gjelder også sugekoppdildoer. Har du lyst på en sugekoppdildo som likner den ekte vare? I så fall har vi en til deg. Våre realistiske dildoer både synes og føles ekstremt livaktige. De har et markert penishode og fine blodårer, og noen av dem har dessuten et par testikler. Med en realistisk dildo med sugekopp vil du nesten ikke legge merke til at det er noe annet enn den ekte vare du har fatt i. Foretrekker du et mer nøytralt utseende, kan du finne sugekoppdildoer i alle regnbuens farger, som føles minst like pirrende.

En sugekoppdildo er særdeles velegnet til deg som gjerne vil ha en ekstra pirrende onaniopplevelse. Den gir deg en fornemmelse av en ekte penis, og med hendene fri til andre ting, kan du få en ekstra pirrende opplevelse. Med en dildo med sugekopp er ikke kun til de single. Den kan også brukes av par som ønsker å ha en ekstra kinky og pirrende sexopplevelse sammen. Noen av sugekoppdildoene kan brukes som en del av seletøy, så hvis du og din parner har lyst til å unne dere en intens strap-on-lek, kan dere finne en sugekopp-dildo til nettopp det; en dildo til strapon.

Dildo sugekopp eller sugekopp dildo?

Kjært barn har mange navn. Men uansett om du skriver til vår kundeserviceavdeling for å spørre etter en dildo sugekopp, sugekopp dildo, dildo med sugekopp eller sugekoppdildo, så vet vi nøyaktig hva du mener. Og vi vil gjøre alt vi kan for å veilede og rådgi deg slik at du kan finne en dildo, uansett om du kaller det en sugekopp dildo eller dildo med sugekopp. For vi er fullstendig klare over at jungelen av sexleketøy er stor og vanskelig å navigere. Derfor sitter vi ved telefonen og bak skjermen, klare til å hjelpe deg.

I vår nettbutikk finner du utelukkende sexleketøy av høy kvalitet. Vi utvelger nøye og omhyggelig våre produkter ut fra kriteriet at kvalitet, design og funksjonalitet skal være på topp. Så når du kjøper en dildo med sugekopp fra Sinful.no, kan du være sikker på at du får et stykke sexleketøy som lever opp til vår høye standard. Vi tror at god kvalitet og gode opplevelser henger sammen. Hvis du får en sugekopp dildo av den høyeste kvalitet, får du også den best sex- eller onaniopplevelsen. Er du på utkikk etter noe annet, f.eks. en vibrerende dildo, kan du ta en titt på de andre dildokategoriene våre. 

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no