Strap on dildo

For mange er en strap on dildo mer stimulerende enn en håndholdt dildo, da den kan brukes til å simulere penetrering med en ekte penis. Du finner et stort utvalg av det populære parleketøyet her på siden.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Innførbar lengde
Diameter
Egenskaper
Batteridrevet (5)
Oppladbar (1)
Realistic (118)
Seletøyvennlig (185)
Squirting (1)
Suction Cup (144)
Vanntett (6)
Vibrating (6)
Materiale
PU material (1)
PVC (51)
Silikon (93)
TPE (34)
TPR (11)
Merke
Amaysin (3)
Autoblow (1)
Banana Pants (1)
baseks (27)
Basix Rubber Works (1)
Blush (1)
CalExotics (2)
Dillio (3)
Doc Johnson (22)
Fleshlight (2)
Fun Factory (7)
King Cock (17)
King Cock Clear (1)
King Cock Elite (1)
King Cock Plus (4)
LoveBotz (1)
Loving Joy (1)
Malesation (1)
Mister B (2)
NS Novelties (2)
Pipedream (18)
Pride Dildo (1)
Real Feel Deluxe (1)
Sinful (7)
Sportsheets (4)
Strap-on-Me (2)
Strap-On-Me (2)
Tantus (18)
Toyz4Lovers (1)
Vixen Creations (20)
Willie City (32)
You2Toys (4)
Vis alle 196 produkter
Du har sett 42 av 196 produkter
Vis flere

Strap on dildo - lek med realistisk penetrering

Det du bør vite om strap on dildo

Uansett om du har hørt om en strap on dildo før eller ei, er det absolutt verdt å bli bedre kjent med denne typen av sexleketøy. En dildo som er festet til en strap on harness kan nemlig noe mer enn en dildo uten seletøy, da den gjør det mulig å simulere penisens penetrerende bevegelser. Mottakeren vil dermed kunne få en mer realistisk penetrering med en dildo til strap on.

Selv om det kanskje virker mest innlysende for to kvinner å bruke en såkalt strap on, da den gjør det mulig for begge parter å penetrere hverandre uten en penis, er det mange menn som også liker å penetreres av sin kvinnelige partner. To menn kan likeledes få glede av en strap on som et frekt innslag i de anale lekene. De aller fleste strap on dildoer kan både brukes til vaginal og anal penetrering, mens enkelte dildoer er spesielt utviklet til penetrering av enten anus eller vagina - eller begge åpninger samtidig. Med en strap on dildo er det kun fantasien som setter grenser.

Hvilken harness dildo bør jeg velge?

Hva bør du tenke på når du skal kjøpe en harness dildo? Det er først og fremst viktig at den gir maksimal nytelse for mottakeren. Da det som gir oss nytelse kan skifte fra dag til dag, er det lurt å ha flere valgmuligheter når dere vil leke med strap ons. Av den grunn kan det være en god idé å kjøpe dildo og seletøy hver for seg. På den måten kan dere nemlig bytte mellom flere dildoer (og seletøy) alt etter hvilket humør dere er i.

Hvis dere allerede har et seletøy fra før, skal dildoen selvfølgelig også kunne brukes sammen med dette. De fleste seletøy er dog justerbare og kan derfor tilpasses størrelsen på flere harness dildoer. I tillegg er mange harness dildoer utstyrt med en sugekopp og kan dermed brukes uten seletøy. En dildo med sugekopp gjør det mulig for mottakeren å nyte en realistisk penetrering uten at giveren er tilstede. Det eneste mottakeren behøver å gjøre, er å feste sugekoppen til en jevn overflate som for eksempel en vegg eller en stol.

Blant vårt store utvalg av harness dildoer finner dere også vibrerende dildoer og modeller i ulike materialer og fasonger. Uansett om dere foretrekker en naturtro dildo med tydelige årer og et markert penishode eller en glattere og mindre detaljert dildo finner dere garantert en variant som imøtekommer alle deres behov og ønsker på denne siden. 

Strap on dildoer: deres nye favorittleketøy?

For noen er strap on dildoer et fast innslag i sexlivet, mens det for andre er et ukjent sexleketøy som kanskje kan virke grenseoverskridende i forhold til ens seksualitet. Hvis dere aldri har prøvd å leke med denne typen sexleketøy før, kan vi bare oppfordre dere til å starte nå. Lær hverandres kropper bedre å kjenne og opplev en ny verden av nytelse når dere tester deres nye leketøy.

Begynn forsiktig med en liten dildo som har en jevnere overflate og dermed glir lettere inn og ut. Deretter kan dere bevege dere gradvis over på en stor dildo som gir en fyldigere stimulering. Dersom dere derimot er vant til å bruke strap on dildoer når dere leker, kan dere forsøke å utvide repertoaret deres med en dildo som gir en mer målrettet stimulering av mottakerens indre. Varianter som er mer krumme i fasongen er for eksempel velegnet til stimulering av både kvinnens G-punkt og mannens prostata. Den realistiske penetreringen som dere får med strap on dildoer er unik og vi tør derfor påstå at det bli deres nye favorittleketøy.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no