Dildoer til seletøy

Har du hørt om harness dildoer før? Hvis ikke, har du kanskje hørt om dildoer til seletøy? Det er nemlig akkurat det samme. For mange er en dildo fastspent i et seletøy mer stimulerende enn en dildo uten seletøy, da den kan brukes til å simulere opplevelsen av å penetreres med en ekte penis. Du finner et stort utvalg av det populære parleketøyet her på siden.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Amaysin (2)
Autoblow (1)
Baseks (1)
Basix (2)
CalExotics (4)
Colours Pleasure (3)
Crystal Jellies (1)
Dillio (3)
Doc Johnson (1)
Fleshlight (3)
Fun Factory (6)
King Cock (16)
King Cock Plus (3)
Kink by Doc Johnson (1)
LoveBotz (1)
LovingJoy (2)
Malesation (1)
Mixed (2)
NMC (1)
Real Feel Deluxe (2)
Realistixxx (1)
Realrock (2)
Sinful (4)
Spartacus (3)
Sportsheets (1)
Tantus (2)
The D (1)
The Realistic Cock (4)
Vac-U-Lock (3)
Vixen (16)
Willie City (26)
You2Toys (3)
Vis alle 132 produkter
Du har sett 42 av 132 produkter
Vis flere

Harness dildoer - gir partneren din en mer realistisk penetrering

Det du bør vite om harness dildoer

Uansett om du har hørt om harness dildoer før eller ei, er det absolutt verdt å bli bedre kjent med denne typen av sexleketøy. En dildo som er festet til et seletøy kan nemlig noe mer enn en dildo uten seletøy, da den gjør det mulig å simulere penisens penetrerende bevegelser. Mottakeren vil dermed kunne få en mer realistisk penetrering med en påspent dildo. Selvom det kanskje virker mest innlysende for to kvinner å bruke en såkalt strap on, da den gjør det mulig for begge parter å penetrere hverandre uten en penis, er det mange menn som også liker å penetreres av sin kvinnelige partner. To menn kan likeledes få glede av en strap on som et frekt innslag i de anale lekene. De aller fleste harness dildoer kan både brukes til vaginal og anal penetrering, mens enkelte dildoer er spesielt utviklet til penetrering av enten anus eller vagina - eller begge åpninger samtidig. Med harness dildoer er det kun fantasien som setter grenser.

Hvordan velge dildoer til seletøyet

Hva bør du tenke på når du skal velge dildoer til seletøyet? Det er først og fremst viktig å velge dildoer som gir maksimal nytelse for mottakeren. Da det som gir oss nytelse kan skifte fra dag til dag, er det lurt å ha flere valgmuligheter når dere vil leke med strap on. Det er nettopp derfor det er en god idé å kjøpe dildoer og seletøy hver for seg. På den måten kan dere nemlig bytte på flere dildoer (og seletøy) alt etter hva som kjennes best akkurat den dagen. Hvis dere allerede har et seletøy fra før, skal dildoen selvfølgelig også kunne brukes sammen med dette. De fleste seletøy er derimot justerbare og kan derfor tilpasses størrelsen på flere dildoer. I tillegg er mange dildoer til seletøyet utstyrt med en sugekopp og kan dermed brukes uten seletøyet. En dildo med sugekopp gjør det mulig for mottakeren å nyte en realistisk penetrering uten at giveren er tilstede. Det eneste mottakeren behøver å gjøre, er å feste sugekoppen til en jevn overflate som for eksempel en vegg eller en stol. Blant vårt store utvalg av dildoer til seletøyet finner dere også vibrerende dildoer og dildoer i ulike materialer og fasonger. Uansett om dere foretrekker en naturtro dildo med tydelige årer og et markert penishode eller en glattere og mindre detaljert dildo finner dere garantert en variant som imøtekommer alle deres behov og ønsker på denne siden. 

Deres nye favorittleketøy

For noen er harness dildoer et fast innslag i sexlivet, mens det for andre er et ukjent sexleketøy som kanskje kan virke grenseoverskridende i forhold til ens seksualitet. Hvis dere aldri har prøvd å leke med denne typen sexleketøy før, kan vi bare oppfordre dere til å starte nå. Lær hverandres kropper bedre å kjenne og opplev en ny verden av nytelse når dere tester deres nye leketøy. Begynn forsiktig med en mindre dildo til strap-on som har en jevnere overflate som glir lettere inn og ut, og beveg dere gradvis over på større utgaver som gir en fyldigere stimulering. Dersom dere derimot er vant til å bruke harness dildoer når dere leker, kan dere forsøke å utvide repertoaret deres med en dildo som gir en mer målrettet stimulering av mottakerens indre. Dildoer som er mer krumme i fasongen er for eksempel velegnet til stimulering av både kvinnens og mannens G-punkt. Den realistiske penetreringen som dere får med harness dildoer er unik og vi tør derfor påstå at det bli deres nye favorittleketøy.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no