TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
 • TickRask og diskret levering
 • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Nyheter
Copywriter
Publisert:16/10/2023

Befriende fantasier: Jeg har lært å lytte til meg selv

Innholdsfortegnelse

Har du en fantasi som du ennå ikke har levd ut, selv om du har lyst? Slik var det også for Jeanette.

Hun hadde utforsket litt mild bondage*, vært nysgjerrig og oppsøkende, men det var først i 2022 at hun fikk sin første erfaring som taumodell.

*Bondage er også kjent som fiksering eller begrensning. Det betyr å spenne fast kroppen og trenger ikke å ha noe med smerte eller dominans å gjøre.

Det handler om å være i kontakt med seg selv

Den første tauopplevelsen var også den som lærte henne hvor viktig det er å ta vare på seg selv.

- Jeg har egentlig en godtroende holdning til mange ting, og jeg velger alltid å ha en positiv og imøtekommende innstilling. Det hadde jeg også første gang jeg ble bundet opp av en rigger. Den gangen betød den imøtekommende innstillingen min at jeg bare fulgte ideen hans fordi jeg var nysgjerrig, uerfaren og ville prøve det.

Det var først etterpå at det gikk opp for Jeanette at det ikke hadde vært på hennes premisser.

- Det handlet mer om fiksering, underkastelse og makt enn om tauene. Fordi han var mye mer erfaren enn meg, hadde han mye kunnskap som jeg ikke kjente til. Så jeg følte meg mer som et stykke kjøtt enn et menneske. Og det var ikke hyggelig.

Siden den gang har det vært viktig for Jeanette å ha en eller annen form for samhørighet med partnerne sine, slik at hun vet at de ser på henne som likeverdig.

- Når det er jeg som henger der, er det jeg som er i sentrum. Derfor er det jeg som bestemmer hvor mye eller lite som skal skje. Det er min kropp, og det er bare jeg som vet hvordan det føles. En dyktig rigger vil respektere dette. Den typen rigger vet at modellen alltid har det siste ordet.

Trygg i min feminitet

Det er ekstremt sårbart å overgi seg til et annet menneske, særlig når du har gitt vedkommende makten til å binde deg.

Men makten ligger i overgivelsen, for det er ditt eget valg. Styrken ligger i å stole på at du er i stand til å kommunisere behovene dine og at partneren din tar din trygghet og dine grenser på alvor.

Dette skjer først og fremst gjennom en samtale om grenser og ønsker, før første knuten i det hele tatt blir knyttet. Deretter handler det om å gå sakte frem og bli kjent med hverandre.

- Jeg har min egen rygg, og det er mitt ansvar å respektere grensene mine. Når alt kommer til alt, er det mitt velbefinnende som er avgjørende for at opplevelsen vi deler skal bli en suksess. Og det har jeg lært med tiden. Jeg føler meg enormt trygg i min feminitet etter at jeg så tydelig har begynt å stå opp for meg selv.

Det har blitt tydelig for Jeanette hvilke typer riggere som passer hennes behov. For fysisk tiltrekning er én ting, mental tiltrekning er noe annet. Hun vil ikke inngå kompromiss lenger.

- Jeg synes ikke at hulemann mentaliteten er spennende i det hele tatt. Jeg vil ha en partner som aktivt spør og lytter. Det handler ikke om å være størst og sterkest, men om å møte hverandre i øyehøyde før vi aktivt velger å gå inn i rollene.

Jeg får den villeste følelsen av makt

Jo mer erfaren Jeanette har blitt, desto mer har hun funnet seg selv i rollen som taumodell. Det handler ikke bare om at hun må leve ut en fantasi, men også om å være tro mot seg selv og sine egne grenser.

- Den makten jeg føler med tauene rundt meg, får jeg ikke noe annet sted. Jeg begynte med dette fordi jeg var nysgjerrig. Men jeg har oppdaget at tauene inviterer meg til å stå opp for meg selv. Og det har virkelig vært en læringsprosess for meg. I begynnelsen måtte jeg ta meg sammen for å si ifra hvis noe var for stramt eller fingerene mine sov, men nå sier jeg det uten å nøle.

For Jeanette har følelsen av makt blitt en del av henne og noe hun bruker aktivt i hverdagen. Tidligere syntes hun det var vanskelig å si ifra. Men i dag er det mye lettere fordi hun vet hvor viktig det er å inkludere seg selv i det hun gjør, enten det gjelder jobb eller fritid.

Krigsmerkene er minner

Som taumodell er det nesten umulig å unngå å få merker på kroppen. Det kan være merker fra tauene, blåmerker eller til og med et sår hvis det har gått litt vilt for seg. Vanligvis forsvinner de fleste igjen.

- Når jeg er bundet i tauene, liker jeg å aktivt kjempe imot. En overlevelsesmekanisme slår rett og slett inn. Det er noe jeg elsker å oppleve. Jeg kjemper for meg selv, for å se om jeg klarer å komme meg fri. På et tidspunkt velger jeg kanskje å overgi meg. Det kan gi fysiske merker, men jeg ser på dem som krigsmerker som minner meg om at jeg har stått opp for meg selv.

Det har også ført til at andre har sett merkene og spurt om hun har blitt skadet.

Her forteller hun åpent om hvordan hun fikk dem.

- De fleste blir ekstremt nysgjerrige og vil vite mer om hvordan det er å være taumodell. Men det er også noen som er skeptiske. Det er som regel de som vet svært lite om det på forhånd. De forveksler det med sex og masochisme og tror det er en dysfunksjonell maktkamp som jeg har blitt lokket til å prøve.

Jeanette har hørt alle fordommene og vet at det meste er feilinformasjon og mangel på kunnskap.

- Jeg er så glad for å være der jeg er i dag. Det har gitt meg så mye å være en del av tau miljøet. Det er få steder hvor det er så stor respekt for hverandre som her.

Vil du høre om riggeren Absalon, som er den som binder Jeanette på bildene? Du finner hans historie her.

Close up of a leg that has marks from a bondage rope

Flere artikler

  Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

  Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

  Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

  TickRask og diskret levering
  TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  posten
  helthjem
  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Rask levering

  posten
  helthjem

  Sikker betaling

  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

  Alle modellene er over 18 år.

  Copyright © 2008-2023 Sinful