TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Womanizer og Satisfyer produkter på en sengWomanizer og Satisfyer produkter på en seng
Merker
Sexual Wellness Specialist
Publisert:09/07/2020

Womanizer vs Satisfyer - Den ultimate guiden

Innholdsfortegnelse

Klitorisstimulator eller lufttrykksvibrator? Kjært barn har mange navn, og dette teknologiske underverket er ingen unntakelse.

Det populære sexleketøyet har tatt kvinner verden over med storm og fått mye (velfortjent) oppmerksomhet på nettet, i pressen og blant vanlige forbrukere de siste par årene.

Selv om de fleste kvinner kan bli enige om at denne type sexleketøy er et absolutt må-ha i nattbordsskuffen, så er det likevel én ting som splitter oss: Womanizer eller Satisfyer?

Tre Womanizer produkter på en seng

Introduksjon til Womanizer

Womanizeren ble oppfunnet av tyske Michael Lenke og hans kone Brigitte. De visste at mange kvinner verden over slet med å oppnå eller i det hele å få orgasme, og det var paret fast bestemte på å gjøre noe med.

Siden har de revolusjonert markedet for sexleketøy med Womanizerens patenterte Pleasure Air Technology, som stimulerer klitoris uten direkte berøring. 

I dag er merket en del av Wowtech som står bak noen av markedets førende sexleketøy verden over. Med en visjon om at orgasmer er en menneskerett, og at ethvert stigma rundt kvinners seksualitet bør brytes ned, er Womanizer nå tilgjengelig i mer enn 30 land.

La oss se nærmere på de tre mest populære klitorisstimulatorene fra Womanizer.

Pst! Les vår ultimate guide til Womanizer, der vi tar for oss samtlige stimulatorer fra det populære merket.

Womanizer Premium 2

Womanizer Premium 2 Klitorisstimulator er Womanizers Rolls-Royce. Den har et eksklusivt design, 14 intensiteter og innovative egenskaper som gjør opplevelsen enda deiligere.    

Smart Silence-funksjonen gjør at stimuleringen ikke begynner før sugehodet kommer i kontakt med huden. Dette gir en ytterst diskret og lydsvak opplevelse.

Autopilot-funksjonen kan ta over og sette sammen forskjellige intensiteter til deg, når du bare vil lene deg tilbake og nyte, mens orgasmen langsomt, men sikkert bygges opp.

Premium 2 er dekket av fløyelsmykt silikon og er dessuten både vanntett og oppladbar.

Womanizer Premium 2 og strå på en bar mage

Womanizer Liberty

Liberty er en annen populær klitorisstimulator. Den har et mer reisevennlig design og – for de fleste – en mer spiselig pris. Womanizer Liberty er mindre enn Premium-modellen og har en hardere kropp i plast, som fås i en variasjon av lekre farger. 

Det myke sugehodet er laget av silikone og byr på 6 forskjellige intensiteter. Den har dessuten et praktisk, magnetisk lokk som gjør at den kan oppbevares enkelt og diskret eller tas med på farten. Også denne modellen er vanntett og oppladbar.

Person som holder en Liberty i hånden

Womanizer Duo

Womanizer har også laget et superlekkert produkt til deg som gjerne vil stimuleres utvendig og innvendig på samme tid. Si hei til Womanizer Duo. Den luksuriøse klitorisstimulatoren har de samme egenskapene som Premium-modellen, nemlig 12 intensiteter, Smart Silence- og Autopilot-funksjon.

Men den har i tillegg et kurvet skaft som tilfredsstiller ditt indre med 10 herlige vibrasjonsmønstre. Den åpner dermed opp for en ny verden av dype og blandede orgasmer. Duo er, akkurat som de to andre modellene vi har nevnt, både vanntett og oppladbar.

Person som holder en Womanizer duo med begge hender

Fordeler ved å velge Womanizer

La oss se nærmere på noen av de mange fordelene ved å velge en klitorisstimulator fra Womanizer.

Det stilfulle designet

Du opplever kanskje å bli tiltrukket av Womanizers vakre design, samtidig som du blir en smule skremt av prisen? For de aller fleste er det mange penger å bruke på et sexleketøy. Men samtidig bruker vi gjerne det dobbelte på et par solbriller eller en designveske. Det gjør vi fordi vi ser det som en slags investering. En klassiker. Noe vi kan bruke i mange år. Og det samme gjelder en klitorisstimulator fra Womanizer.

Kvalitet og holdbarhet

Womanizer er kjent og elsket for deres eksklusive design og nærmest upåklagelige kvalitet. En klitorisstimulator fra Womanizer holder rett og slett i lengere tid enn mye annet sexleketøy. Du har dessuten mulighet for å skifte ut sugehodet med et nytt, hvis du vil opprettholde en god hygiene etterhvert som årene går. Samtidig kan du intensivere eller dempe stimuleringen ved å velge et mindre eller større sugehode.

Spesielle egenskaper

Hos Womanizer vet de hva som får kvinner til å oppnå orgasme, og de fortsetter med å utvikle ny teknologi som gjør veien til klimaks både luksuriøs og ekstra nytelsesrik. Med funksjoner som Smart Silence og Autopilot, samt det faktum at produktene er både vanntette og oppladbare, gir de deg mulighet for å nyte deg selv på en svært diskret måte i flere omgivelser. At det også er tenkt på praktisk og diskret oppbevaring samt vakker emballasje, er bare toppen av kransekaka.

Person som holder tre forskjellige produkter fra Satisfyer foran brystet

Introduksjon til Satisfyer

Satisfyer er, i likhet med Womanizer, en tysk oppfinnelse (vi har mye å takke dem for på det området). Satisfyer stimulerer klitoris ved hjelp av pulserende trykkbølger, og sørger for at alle nerveendene og lystpunkter tilfredsstilles på én gang. Oppfinnelsen ble raskt plukket opp blant forbrukere og gleder i dag mer enn 25 millioner mennesker i over 100 land verden over.

Vi starter med å se nærmere på de tre mest populære klitorisstimulatorene fra Satisfyer.

Satisfyer Pro 2

Satisfyer Pro 2 Next Generation er blitt enormt populær siden den i 2016 var et av de mest omtalte sexleketøyene verden over. Og det er det god grunn til. Den smarte, lille saken kan ta æren for millioner av orgasmer, og den fortsetter med å være en hit.

Kombinasjonen av stor effekt og fornuftig pris har gjort at kvinner har lagt sin elsk på produktet. Dens gylne kroppen i hard plast ligger dessuten godt i hånden, og det myke sugehodet i silikon har 11 forskjellige intensiteter. Satisfyer Pro 2 Next Generation er dessuten oppladbar og gir deg 30 minutters fri lek når den er fulladet.

Satisfyer pro 2 og strå på en bar mage med undertøy

Satisfyer Pro+ G-Spot Rabbitvibrator

Med Satisfyer Pro G-Spot Rabbitvibrator kan du nyte pirrende stimulering utvendig, mens du tilfredsstilles av herlige vibrasjoner innvendig. Det bøyde skaftet treffer blink på g-punktet ditt og stimulerer det med 10 vibrasjonsinnstillinger, mens klitoris pirres med hele 11 intensiteter.

Designet er elegant, vanntett og oppladbart. Vibratoren, som er dekket av myk silikon fra topp til tå, føles deilig mot huden – både innvendig og utvendig.

Person som holder en Satisfyer pro g-spot rabbitvibrator foran brystet sitt

Satisfyer Pro Penguin

Foretrekker du sexleketøy med et mer uhøytidelig og lekent design, så er Satisfyer Penguin garantert noe for deg. Den stimulerer din sensitive klitoris med samme vanedannende teknologi som de andre klitorisstimulatorene fra Satisfyer, men lufttrykksbølgene strømmer i stedet ut av et sugehode som minner om hodet til en pingvin.

Stimulatoren byr også på 11 intensiteter, og har en kompakt størrelse som gjør at den enkelt kan tas med i vesken på en het bytur eller et frekt stevnemøte. Den kan dessuten nytes i våte omgivelser og er også oppladbar.

Person som holder en Satisfyer Penguin foran brystet

Fordeler ved å velge Satisfyer

La oss ta en titt på fordelene ved å velge en klitorisstimulator fra Satisfyer. 

Pris

Det er ingen hemmelighet at prisene på Satisfyers produkter er på et nivå som de fleste av oss kan gå med på. Dette åpner opp for muligheten til å stifte bekjentskap med den vidunderlige stimuleringen uten at man risikerer å sprenge månedsbudsjettet.

Stort utvalg

Satisfyer produserer sexleketøy med samme hastighet som vi andre bytter truser. Og selv om det er deilig å ta på seg et rent par truser, så er det enda bedre å oppdage nye og spennende sexleketøy. Blant Satisfyers sortiment finner du både klitorisstimulatorer, vibratorer og kombinasjoner av disse, slik at det er noe for enhver smak og til ethvert behov. Hvis du har en klitoris, så finnes det helt sikkert en Satisfyer som passer til deg.

Fire forskjellige produkter fra Satisfyer og Womanizer på en seng

Skal jeg velge Womanizer eller Satisfyer?

Det er et veldig godt spørsmål! Og det finnes ikke noe rett eller galt svar på det – vi vil i stedet anbefale at du tenker over hva som betyr noe for deg når du skal velge en klitorisstimulator. Det kan blant annet være lurt å overveie følgende:

Kvalitet

Womanizer > Satisfyer

Hvis du undrer deg over den store prisforskjellen mellom de to merkene, med tanke på at de produserer samme type sexleketøy, så skyldes det blant annet kvaliteten på produktene. Hos Womanizer legges det stor vekt på materialer, og det endelige resultatet lukter lang vei av gjennomførthet.

Levetiden på produktene er høy, og man får generelt mye for pengene når man kjøper en Womanizer.

Hos Satisfyer virker det som om at de prioriterer funksjon fremfor helhetsopplevelse. Levetiden på produktene er lavere, og de går oftere i stykker. Til gengjeld er det ingen stor omkostning å bytte ut produktet med et nytt eller teste andre modeller.

Design

Womanizer > Satisfyer

Selv om man kan argumentere for at skjønnhet avhenger av øyet som ser, så stikker Womanizer likevel av med seieren for beste design. Deres produkter er ikke bare vakre, men deres funksjoner er også designet med både kroppens anatomi og estetikk i tankene. Designet mer intuitivt som for eksempel med plasseringen av knappene.

At funksjon er i høysetet hos Satisfyer kommer igjen til uttrykk i deres design, selv om det er blitt mer lekesykt og moderne med tiden. Satisfyer er absolutt ikke dårlige på design, men man får ikke samme følelse av gjennomtenkthet med en Satisfyer som man får med en Womanizer.

Pris

Womanizer < Satisfyer

Grunnet sitt lave prisnivå henvender Satisfyer seg til langt flere kvinner enn det Womanizer gjør. Hvis du er på utkikk etter ditt første sexleketøy, eller bare din første klitorisstimulator, så vil du nødig betale mer enn nødvendig – for hva hvis produktet ikke er det rette for deg?

Det kan være lurt å prøve seg frem med forskjellige leketøy for å finne ut av hva som slår gnister for nettopp deg. Og til det formålet er Satisfyer å foretrekke. Womanizer egner seg bedre til deg som allerede vet hva du vil ha og gjerne vil betale for det.

Ekstra

Womanizer > Satisfyer

Både Womanizer og Satisfyer tilbyr oppladbare og vanntette produkter, som bidrar til å gjøre opplevelsen enda bedre. Det er deilig å kunne ta stimulatoren med inn i dusjen eller badekaret, og det er deilig å slippe å bekymre seg for plask og sprut når den skal rengjøres. Likevel sniker Womanizer seg inn på plassen foran Satisfyer, fordi de har tenkt på detaljer som lydnivå og selvstyring i form av Smart Silence- og Autopilot-funksjonen.

Person med en Womanizer i en hånd og en Satisfyer i den andre

Og vinneren er… DEG!

Ja, du leste riktig. Til syvende og sist er det faktisk du som løper avgårde med seieren – uansett om du velger sexleketøy fra Womanizer eller Satisfyer. Hvis vi oppsummerer kriteriene ovenfor, så inntar Womanizer en klar førsteplass. Men du kan like så godt stille deg opp på vinnerpodiet sammen med Womanizer, for uansett hva du velger er du (nesten) garantert en annerledes, frekk og superstimulerende opplevelse, som vil ende med raske, dype, blandede -og/eller sprøyteorgasmer.

Så gjør deg klar til å sprette sjampanjen, og forbered deg på at ta en ekstra fridag når du skal feire seieren under dynen med din nye bestevenn.

Så gjenstår det bare å ønske deg riktig god fornøyelse!

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful