Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
 • Rask og diskret levering
 • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
To hender som holder syv WomanizerereTo hender som holder syv Womanizerere
Merker
Author
Publisert:22/06/2022

Womanizer – Den Ultimate Guiden

Innholdsfortegnelse

Har du hørt at det hviskes i krokene på jobben, eller har du fått servert fargerike historier i venninnegjengen om et vidundermiddel som gir deg den ene orgasmen etter den andre? Da har du sikkert hørt om Womanizer!Nei, vi snakker vi om Britney Spears-slageren fra 2000-tallet, men derimot om en slager i nattbordsskuffen.Womanizer er nemlig en eksklusiv klitorisstimulator som, med sin patenterte Pleasure Air Technology, har tatt tusenvis av kvinner over hele verden med storm.

Hva kan en Womanizer?

Womanizer stimulerer klitoris med pirrende og pulserende trykkbølger uten at den kommer i direkte kontakt med huden. Det myke sugehodet omslutter klitoris og pulserer rundt den i stedet for på den lille knoppen.

Illustrasjon av en kvinne med en Womanizer

De fleste vibratorer stimulerer klitoris på en mer overfladisk måte, noe som også kan føles fantastisk og være en kilde til deilige orgasmer. Men en klitorisstimulator gir en mer dyptgående stimulering av klitoris fordi den tar hånd om samtlige nerveender og nytelsespunkter rundt klitoris.

Forestill deg en dråpe som treffer vannoverflaten og danner ringer i vannet som sprer seg utover. Dette er et godt bilde på hvordan Womanizeren virker, og hvordan de pulserende trykkbølgene forplanter seg i hele klitoris.

Ringer i vann

I tillegg til den intense og dyptgående stimuleringen, får du også en rekke andre fordeler når du bruker en klitorisstimulator. Fordi stimulatoren ikke kommer i direkte kontakt med klitoris, unngår du å påvirke følsomheten i den erogene sonen. Kanskje har du opplevd at det skal mer og mer intense bevegelser til for å oppnå klimaks?

Dette vil du ikke oppleve med en Womanizer – den kan du bruke igjen og igjen uten at du mister sensitiviteten i klitoris.

Noen kvinner sammenligner følelsen de får ved å bruke en klitorisstimulator med oralsex. Har du for eksempel opplevd at partneren din suger forsiktig på klitoris når han slikker deg? Det er ikke ulikt den følelsen en Womanizer gir deg, og dette er enda en grunn til at den er så populær.

Er du en av dem som har problemer med å oppnå orgasme, eller har du nedsatt følsomhet i klitoris? Da kan det også hende at en klitorisstimulator er svaret på dine bønner.

Hos Sinful får vi nemlig utallige tilbakemeldinger fra kvinner som endelig har fått sin første orgasme, sin første spruteorgasme eller som opplever å få flere orgasmer etter hverandre. Alt dette takket være den nye formen for stimulering som klitorisstimulatoren har gitt oss. Du skal altså ikke gi opp jakten på de gode orgasmene, og i hvert fall ikke før du har undersøkt om en klitorisstimulator kan være redningen din.

To hender som holder tre Womanizerere

Møt Womanizeren din

Womanizeren fås i mange forskjellige utgaver og det kan være vanskelig å vite akkurat hva som er forskjellen på dem. Her får du derfor et kort overblikk over de ulike modellene, slik at du enkelt kan finne den rette varianten for deg.

Womanizer Premium 2

Premium 2-modellen er kanskje det nærmeste vi kommer det ultimate luksusleketøyet for kvinner. Den har en silkemyk overflate laget av det deiligste silikonmaterialet du kan tenke deg. Den er derfor det sikre valget for deg som kun vil ha det beste av det beste! Med Womanizer Premium 2 får du i tillegg to ekstra funksjoner: Smart Silence, som betyr at stimuleringen først starter når sugehodet kommer i kontakt med huden, samt Autopilot-funksjonen, som skifter automatisk mellom de ulike intensitetene. Det eneste du behøver å gjøre, er å lene deg tilbake og gi deg hen til nytelsen.

 • Intensiteter: 14
 • Smart Silence: Ja
 • Autopilot: Ja
 • Vanntett: Ja
 • Oppladbar: Ja (Ladetid: 120 minutter. Brukstid: 240 minutter)
 • Lydnivå: Ikke opplyst
Kvinne i en seng med en Womanizer i hånden

Womanizer Liberty (kjent fra TV)

Liberty er den perfekte modellen å ta med seg på farten. Den er mindre enn mange av de andre variantene, men er minst like eksklusiv og har dessuten et praktisk, magnetisk lokk som gjør oppbevaringen både enkel og diskret. Ta Womanizer Liberty med deg i veska når du skal på en romantisk helgetur og få en helg fylt med nytelse.

 • Intensiteter: 6
 • Smart Silence: Nei
 • Autopilot: Nei
 • Vanntett: Ja
 • Oppladbar: Ja (Ladetid: 60 minutter. Brukstid: 120 minutter)
 • Lydnivå: <40 dB
Kvinne sett bakfra som holder en Womanizer i hånden

Womanizer Classic 2

Womanizer Classic 2 har stort sett den samme formen som Premium 2-modellen. Den har den samme silkemyke silikonoverflaten, men ingen av tilleggsfunksjonene. Womanizer Classic 2 er altså perfekt for deg som vil ha mange valgmuligheter når det gjelder intensitet samt et eksklusivt design, men uten for mange dikkedarer.

 • Intensiteter: 10
 • Smart Silence: Nei
 • Autopilot: Nei
 • Vanntett: Ja
 • Oppladbar: Ja (Ladetid: 180 minutter. Brukstid: 120 minutter)
 • Lydnivå: Ikke opplyst
Svart womanizer i en hånd

Womanizer Duo (prisvinner)

Her får du en modell som tar stimuleringen til neste nivå. Med Womanizer Duo blir du nemlig stimulert både utvendig og innvendig på samme tid. Den øverste delen av Duo er en klitorisstimulator med de samme funksjonene som vi kjenner (og elsker) fra Premium 2-modellen. Nederst finner du en kurvet dildovibrator som treffer blinkskudd på G-punktet ditt. Den stimulerer altså to erogene soner samtidig, og gir deg dermed massevis av muligheter til å oppleve deilige blandingsorgasmer.

 • Intensiteter: 12
 • Vibrasjoner: 12 nivåer og 10 mønstre
 • Smart Silence: Ja
 • Autopilot: Nei
 • Vanntett: Ja
 • Oppladbar: Ja (Ladetid: 120 minutter. Brukstid: 120 minutter)
 • Lydnivå: Ikke opplyst
Kvinne ligger på en seng og holder en Womanizer duo

Womanizer Starlet 3

Dette er en modell for deg som er nysgjerrig på om trykkbølger egentlig er noe for deg. Womanizer Starlet 3 er nemlig perfekt til nybegynnere og nysgjerrige kvinner som vil eksperimentere med denne nye typen av stimulering. I tillegg er det kompakte designet både disket og reisevennlig.

 • Intensiteter: 6
 • Smart Silence: Nei
 • Autopilot: Nei
 • Vanntett: Ja
 • Oppladbar: Ja (Ladetid: 30 minutter. Brukstid: 30 minutter)
 • Lydnivå: Ikke opplyst.
Kvinne holder en Womanizer Starlet

Womanizer Premium Eco

Womanizer Eco er en økologisk utgave av den berømte Premium-modellen. Med hele 12 intensitetsnivåer får du en hårreisende opplevelse med tåkrøllende sensasjoner og fortryllende orgasmer. Alt sammen mens du viser kjærlighet til planeten.

 • Intensiteter: 12
 • Smart Silence: Ja
 • Autopilot: Nei
 • Vanntett: Ja
 • Oppladbar: Ja (ladetid: 120 minutter. Brukstid: 240 minutter)
 • Lydnivå: Ikke angitt
Kvinne som holder en Womanizer eco i hånden

Slik får du orgasme med Womanizeren din

En Womanizer stimulerer klitoris på helt nye måter, og det kan ta litt tid å få den aller første orgasmen med den. Mange kvinner opplever å bli overmannet av deilige og kraftige orgasmer i løpet av ekstremt kort tid, mens andre trenger litt mer øvelse før de kommer. Bare ta det helt med ro – begge deler er helt normalt.

Kjenn klitorisen din

Kjenner du klitorisen din godt? Vet du om den er stor eller liten? Om den er veldig sensitiv eller knapt så følsom? Gjemmer den seg litt bak forhud eller titter den frem?

Det er en god idé å varme opp klitoris med fingrene først. Smør deg gjerne inn med litt vannbasert glidemiddel for å gjøre opplevelsen ekstra behagelig og nytelsefull.

Prøv for eksempel Kaerlig Økologisk Vannbasert Glidemiddel. Vær nysgjerrig med fingrene og bruk dem til å lokalisere og stimulere klitoris.

Når du har gjort deg godt kjent med lystpunktet, er det mye lettere å plassere din Womanizer riktig og dermed få mest mulig ut av stimuleringen.

Womanizere og glidemiddel på en seng

Psst! Visste du at klitoris består av hele 8000 følsomme nerveender? Den svulmer opp når du blir seksuelt opphisset – akkurat på samme måte som mannens penis.

Når du er klar til å bruke din Womanizer, kan du ha den i den ene hånden og la fingrene på den andre hånden spre kjønnsleppene dine, slik at klitoris kommer godt frem. Plasser deretter sugehodet på klitoris og skru på stimuleringen.

Det er en god idé å starte på det laveste nivået, slik at du venner deg til stimuleringen. Du bestemmer selv om sugehodet skal omslutte klitoris forsiktig, eller presses lett mot lystpunktet. Det kommer litt an hvor følsom du er og hvor intens du ønsker at stimuleringen skal være. Prøv deg frem og eksperimenter med de ulike intensitetene mens du bygger opp orgasmen(e).

Illustrasjon av en Womanizer mot en klitoris

The power of glidemiddel

Hvis du synes at det er vanskelig å få plassert sugehodet riktig, er et glidemiddel din venn i nøden. Når du bruker glidemiddel blir det nemlig lettere å føre sugehodet langs huden, så du treffer blink mye raskere. Husk å bruke et vannbasert glidemiddel, da det kan brukes med alt slags sexleketøy.

Suck It to Me!

På de fleste stimulatorer fra Womanizer kan du skifte ut sugehodet. Et nytt sugehode gir stimulatoren din et nytt liv rent hygienemessig, men har også noe å si for stimuleringen. Prøv et hode i størrelse Small hvis du vil ha ekstra intens stimuli, eller i størrelsen Medium hvis du synes at de laveste nivåene er stimulerende nok.

Ekstra sugehoder på en seng

Ha det på badet

Mange kvinner opplever at det er lettere å få orgasme når de er helt avslappet. Derfor er en tur ut på badet en god mulighet til å snike inn litt deilig alenetid.

Heldigvis er de fleste Womanizere vanntette, så du kan ta de med deg inn i dusjen eller i badekaret.

Du kan eventuelt sette på noe god musikk, tenne et duftlys og skjemme bort deg selv med en deilig bodyscrub før du går over til «desserten» og skrur på klitorisstimulatoren. Prøv å gi deg hen til alle de sanselige inntrykkene, og glem alt om masete unger eller ubetalte strømregninger.

Womanizer i et glass med vann

Patience, my dear

Det er forskjellig fra kvinne til kvinne hvor lang tid det tar å bli helt opphisset og oppnå en orgasme. Samtidig kan det kreve litt tilvenning og trening å bruke et nytt sexleketøy. Heldigvis er det en type trening som er ekstra motiverende.

Orgasmer på tube

Mangler du det aller siste for å komme helt i mål, er det kanskje en orgasmekrem som skal til. Her kan vi for eksempel anbefale Kaerlig Økologisk Orgasmegel. En orgasmegel øker blodtilførselen til klitoris, slik at du blir ekstra følsom og sensitiv overfor sensuelle berøringer. Det kan gjøre det lettere å oppnå orgasme, og kan til og med få orgasmene til å føles ekstra intense – spesielt hvis du bruker gelen sammen med en klitorisstimulator.

Womanizer i en hånd og orgasmekrem på låret

Slik bruker du Womanizer sammen med partneren din

Selv om det ikke finnes en desidert Womanizer for par (enda), kan du gjerne introdusere partneren din for din nye bestevenn. Han eller hun vil garantert bli begeistret over å se deg nyte den – igjen og igjen og igjen. Og hvorfor ikke ta med dere nytelsen med videre inn i leken?

Oral-himmelen!

Hvis dere vil prøve en helt himmelsk kombinasjon, kan dere gi klitorisstimulatoren et forsøk under oralsex. Her er Womanizer Premium et særlig godt valg! Den er nemlig utstyrt med Smart Silence-teknologien, slik at dere ikke trenger å skru den av og på underveis, eller bli forstyrret av lyden når den ikke er i bruk.

La partneren din skjemme deg bort med tungen og Womanizer skiftevis, slik at du både kan nyte forsiktige slikk og intens, indirekte stimulering. Det er en utrolig effektiv – og ikke minst deilig – måte å bygge opp orgasmen på, og er perfekt til forspill.

Dere kan også eksperimentere med Womanizer under samleie. Når klitoris stimuleres samtidig som vaginaen penetreres, øker sjansene for at du oppnår orgasme under sex, så det er ingen unnskyldninger for ikke å gi det et forsøk. Dere kan gi dere i kast med yndlingsstillingene og se hva som fungerer best for dere, eller la dere bli inspirert av disse:

Skjeen

Stillingen som kalles for «skjeen» er et godt sted å starte. Hvis du ligger på siden med bøyde og samlede ben, hjelper benene deg faktisk med å holde klitorisstimulatoren på plass. Samtidig kan partneren din trenge inn i deg bakfra uforstyrret, eller til og med holde stimulatoren for deg, så du får hendene fri til å gjøre andre ting.

Illustrasjon av par som ligger i sexstillingen skjeen

Doggystyle

En annen god stilling er klassikeren doggystyle.

Her trenger partneren din også inn i deg bakfra, slik at du får frie tøyler til å plassere Womanizeren akkurat der hvor det føles aller best.

Illustrasjon av et par i sexstillingen doggystyle

På magen

Når du ligger på magen, hjelper tyngden deg med å holde Womanizeren på plass. Med litt øvelse kan den til og med ligge der av seg selv, slik at du kan bruke hendene på andre, deilige ting.

I denne stillingen har partneren fri adgang til bakpartiet ditt, og legger heller ikke merke til Womanizeren, annet enn når du begynner å stønne ekstra høyt.

Illustrasjon av et par som ligger på magene sine

Bli inspirert til å prøve nye sexstillinger med guiden vår.

God lekelyst!

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful