TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 499 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 499 kr

Klitorisstimulator

En klitorisstimulator, eller såkalt lufttrykksvibrator, tar klimakset til helt nye høyder med innovativ lufttrykksteknologi. På den måten kan nytelsen fortsette så lenge du ønsker. Finn din favoritt blant populære merker som LELO, Satisfyer og Womanizer.

Klitorisstimulator - får deg til å komme igjen og igjen og igjen

Fenomenet lufttrykksvibrator

Du har kanskje fått med deg mediastormen om den svenske dokumentaren “Orgasmegarantien”, som beskriver en ny teknikk som har fått stor betydning for mange. Den blir til og med kalt for mirakelmaskinen, og ikke uten grunn. En lufttrykksvibrator er en type klitorisstimulator som hører inn under kategorien vibratorer. Men til forskjell fra vanlige vibratorer, stimulerer denne typen klitoris ved hjelp av trykk eller lydbølger som stimulerer klitorisen din. Og det gir en helt annen opplevelse enn ved vibrasjoner.

Hemligheten er todelt. For det første blir klitoris inndirekte stimulert. Klitoris er som kjent et utrolig følsomt organ, og for mange føles vibrasjoner rettet direkte mot klitoris alt for voldsomt. Mange opplever også å bli helt nummen på klitorisområdet etter stimulering ved en vibrator, og dette kan føre til at det er vanskelig å oppnå klimaks flere ganger etter hverandre. En lufttrykksvibrator kommer ikke i direkte berøring med den sensitive klitoris, og overstimulerer derfor heller ikke. Dette gir mange mulighet for å få flere orgasmer etter hverandre. Og det er jo ikke så dårlig. Prøv den populære ROMP Switch Klitorisstimulator og få tallrike, intense orgasmer.

Klitorisstimulatoren - et tysk mirakel

Hvor kommer de egentlig fra, disse lufttrykksvibratorene? Hvem kom på den geniale idéen om å benytte trykkbølger frem for vibrasjoner? Og hvorfor? Det hele startet i Tyskland hjemme hos et ektepar. Michael Lenke hadde hørt at millioner av kvinner aldri hadde fått oppleve en orgasme, og besluttet seg for å endre på dette. Og ikke nok med det - han besluttet seg for å ta sin kone Birgitte til hjelp. Resultatet ble til klitorisstimulatoren Womanizer, som endte med å slå ned som en bombe revolusjonerte sexleketøysmarkedet på midten av 2010-tallet. Dette markerte starten på klitorisstimulatorenes epoke, og vi har nok neppe sett slutten på den.

Siden den gang har flere andre merker poppet opp, for en god idé skal naturligvis ikke gå ubemerket hen. Satisfyer har gjort det mulig for massene å få prøve de prisgitte lufttrykksvibratorene, som for eksempel med populære Satisfyer Curvy 2+, og svenske LELO har også videreutviklet konseptet med lydbølger, naturligvis med samme høye kvalitet som merkets øvrige produkter også holder. Hvis du vil ha det beste fra begge verdener, kan du til og med få modeller som både gir deg trykkbølger og vibrasjoner. Her er det i alle fall muligheter for å få orgasmer i massevis.

Derfor er klitorisstimulatorer kommet for å bli

Hvorfor har de nye stimulatorene blitt så utrolig populære? Den største og viktigste årsaken er nok at de virker så bra. Kvinner får orgasmer som aldri før, som jo faktisk var det Lenke ville oppnå. Lufttrykksvibratoren har dessuten den fordelen at de minsker risikoen for overstimulering. Mange opplever derfor, som tidligere nevnt, både å kunne komme flere ganger på rad og komme fortere enn de noensinne har gjort før. Er du av dem som trenger litt ekstra stimulering av g-punktet samtidig som klitoris blir stimulert, finnes det også modeller som kombinerer disse to. Lora DiCarlo Osé 2 er et av produktene som både fungerer som en klitorisstimuator og en g-punktsvibrator.

Er du derimot svært følsom nedentil, kan en klitorisstimulator være nok i seg selv. Noen vil kanskje også synes at det blir for mye av det gode, ettersom klitorisstimulatorer er såpass effektive. Mange modeller kommer dog med to ulike sugehoder, der det ene er mindre enn den andre. Er du sensitiv, kan du velge den store som gir deg stimulering over et større område. Liker du intensiv stimulering, følelsen av oralsex og/eller dype orgasmer, er en lufttrykksvibrator, gjerne med det lille sugehodet påmontert, virkelig noe for deg. Klitorisstimulatoren har uansett virkelig kommet for å bli.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful