Lufttrykks­vibrator

Nå kan du tilføre dine klitorisorgasmer en helt ny dimensjon med vårt spennende utvalg av lufttrykksvibratorer. Felles for dem alle er at de ikke kun vibrerer slik som de tradisjonelle vibratorene. De tar ditt klimaks til helt nye høyder med innovativ teknologi som trykk- eller lydbølger. På den måten kan nytelsen fortsette akkurat så lenge du selv ønsker. Se spesielt på populære merker som LELO, Satisfyer eller Womanizer.

Mest solgte produkter

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
CalExotics (1)
Fantasy for Her (2)
Inmi (1)
Irrisistable (1)
Lelo (6)
Lora DiCarlo (2)
Romp (3)
Satisfyer (23)
Shots Switch (1)
Sinful (1)
The Rabbit Company (1)
Tracy´s Dog (4)
Twitch (1)
We-Vibe (2)
Womanizer (10)
Zalo (1)
Vis alle
Vis alle 59 produkter
Du har sett 42 av 59 produkter
Vis flere

Lufttrykksvibrator- får deg til å komme igjen og igjen og igjen

Lufttrykksvibratoren som et nytt fenomen

Du har kanskje fått med deg mediastormen om den svenske dokumentaren “Orgasmegarantien”, som beskriver en ny teknikk som har fått stor betydning for mange. Den blir til og med kalt for mirakelmaskinen, og ikke uten grunn. En lufttrykksvibrator er en type klitorisstimulator som hører inn under kategorien vibratorer. Men til forskjell fra vanlige vibratorer, stimulerer denne typen klitoris ved hjelp av trykk eller lydbølger som stimulerer klitorisen din. Og det gir en helt annen opplevelse enn ved vibrasjoner.

Hemligheten er todelt. For det første blir klitoris inndirekte stimulert. Klitoris er som kjent et utrolig følsomt organ, og for mange føles vibrasjoner rettet direkte mot klitoris alt for voldsomt. Mange opplever også å bli helt nummen på klitorisområdet etter stimulering ved en vibrator, og dette kan føre til at det er vanskelig å oppnå klimaks flere ganger etter hverandre. En lufttrykksvibrator kommer ikke i direkte berøring med den sensitive klitoris, og overstimulerer derfor heller ikke. Dette gir mange mulighet for å få flere orgasmer etter hverandre. Og det er jo ikke så dårlig.

Klitorisstimulatoren - et tysk mirakel

Hvor kommer de egentlig fra, disse lufttrykksvibratorene? Hvem kom på den geniale idéen om å benytte trykkbølger frem for vibrasjoner? Og hvorfor? Det hele startet i Tyskland hjemme hos et ektepar. Michael Lenke hadde hørt at millioner av kvinner aldri hadde fått oppleve en orgasme, og besluttet seg for å endre på dette. Og ikke nok med det - han besluttet seg for å ta sin kone Birgitte til hjelp. Resultatet ble til klitorisstimulatoren Womanizer, som endte med å slå ned som en bombe revolusjonerte sexleketøysmarkedet på midten av 2010-tallet. Dette markerte starten på klitorisstimulatorenes epoke, og vi har nok neppe sett slutten på den.

Siden den gang har flere andre merker poppet opp, for en god idé skal naturligvis ikke gå ubemerket hen. Satisfyer har gjort det mulig for massene å få prøve de prisgitte lufttrykksvibratorene, som for eksempel med populære Satisfyer Curvy 2+, og svenske LELO har også videreutviklet konseptet med lydbølger, naturligvis med samme høye kvalitet som merkets øvrige produkter også holder. Hvis du vil ha det beste fra begge verdener, kan du til og med få modeller som både gir deg trykkbølger og vibrasjoner. Her er det i alle fall muligheter for å få orgasmer i massevis.

Kommet for å bli

Hvorfor har de nye stimulatorene blitt så utrolig populære? Den største og viktigste årsaken er nok at de virker så bra. Kvinner får orgasmer som aldri før, som jo faktisk var det Lenke ville oppnå. Lufttrykksvibratoren har dessuten den fordelen at de minsker risikoen for overstimulering. Mange opplever derfor, som tidligere nevnt, både å kunne komme flere ganger på rad og komme fortere enn de noensinne har gjort før. Er du av dem som trenger litt ekstra stimulering av g-punktet samtidig som klitoris blir stimulert, finnes det også modeller som kombinerer disse to. Lora DiCarlo Osé 2 er et av produktene som både fungerer som en klitorisstimuator og en g-punktsvibrator.

Er du derimot svært følsom nedentil, kan en klitorisstimulator være nok i seg selv. Noen vil kanskje også synes at det blir for mye av det gode, ettersom klitorisstimulatorer er såpass effektive. Mange modeller kommer dog med to ulike sugehoder, der det ene er mindre enn den andre. Er du sensitiv, kan du velge den store som gir deg stimulering over et større område. Liker du intensiv stimulering, følelsen av oralsex og/eller dype orgasmer, er en lufttrykksvibrator, gjerne med det lille sugehodet påmontert, virkelig noe for deg. Klitorisstimulatoren har uansett virkelig kommet for å bli.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no