Jes Extender Light Standard Penisforlenger
Jes Extender Light Standard Penisforlenger
kr 1 795,00
Jes Extender Light Standard Penisforlenger  1
Jes Extender Light Standard Penisforlenger  2
Jes Extender Light Standard Penisforlenger  3

Jes Extender Light Standard Penisforlenger

3.4 (3)
Ikke på lager - Kontakt kundeservice for å få opplyst leveringsdato.
kr 1 795,00
Oversikt
Beskrivelse

Jes Extender er oppfunnet og designet av leger, og har siden 1995 vært anbefalt av leger verden over til forstørrelse av penis. 

Jes Penis Extender er enkel å bruke, og et av de beste produkter i verden til menn som ønsker å øke sin penisstørrelse. Inntil videre har over 500.000 menn oppnådd dokumenterte medisinske resultater takket være Jes Extender. 

Jes Extender gir resultater alt etter hvor lenge du bruker produktet. Du kan bruke den i så lang tid du ønsker, inntil ønsket størrelse er oppnådd. Jo flere timer du benytter Jes Extender, jo større og lengre resultat oppnår du. 

Den oppnådde størrelse er vedvarende, også fra den dag du eventuelt velger å ikke bruke Jes Extender mer. 

Etter oppstartsfasen anbefales det å bruke Jes Extender i 5-6 timer daglig (evt. om natten), hvilket vil gi resultater etter allerede 2-3 måneder.

OBS: Ringen på Jes Extender som omslutter penisroten er på ca. 4.1 cm i diameter. Dette skal du være oppmerksom på, hvis din penis er bredere enn dette i slapp tilstand. 

Detaljer

MATERIALER: rustfritt stål og medisinsk plast.
FTALATFRI: Ja.
LATEKSFRI: Ja.
DIAMETER PÅ RING V.PENISROT: 4,1 cm.
LENGDE: Jes Extender passer til en penis på mellom 4 cm og 22 cm i slapp, strukket tilstand.

VARENUMMER: 14814.
Anmeldelser
3.3
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (3)
Går løs hele tiden.

Silikonstroppen løsner hele tiden, så du blir tvunget til å holde den konstant og noen ganger stramme den igjen. Plaststroppen kan ikke brukes, da hullene er for store, så den sitter for løst. Les mer

-
5 2 1
Varig

Jeg har allerede laget en anmeldelse, men da den jeg kjøpte for et år siden ble ødelagt, kjøpte jeg en ny. Jeg har prøvd andre modeller (en annen), men denne er den mest holdbare. Den tåler litt vold. Jeg vil anbefale Jes Extender. For ordens skyld var det min egen feil at den gikk i stykker da jeg ved et uhell brakk tråden. Les mer

-
5 5 1
Sto ikke til forventningene

Etter å forsøkt denne i litt over en uke hadde jeg forventet meg litt mer stretch-feeling for å være ærlig. Den sitter greit ved roten men kan virke litt liten i omkrets, men når det er sagt er den ellers behagelig å ha på forutenom at den klemmer veldig rundt festet ved hode, så jeg måtte ty til ekstra bandasje og tape for å unngågnagsår. At denne kan strekkes til 28cm stemmer ikke, jeg har nå benyttet alle pinnene som følger med å skrudd alt som kan skrues til det maksimale uten at den strekkerskikkelig selv om fjærene bunner. Så kort oppsummert skulle den hatt et par pinner til og en mer behagelig skumgummi. Les mer

-
5 3 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no