Penisforlengere

Øk størrelsen på penisen din permanent med en penisforlenger. Her finner du et stort utvalg fra kjente merker. Når du bruker en penisforlenger, øker du ikke kun størrelsen og lengden på penisen din. Mange kan også kjenne seg igjen i at det er en link mellom penisstørrelse og selvverd, noe som også kan ha en påvirkning på sexlivet ditt. Klikk deg rundt på siden, og finn din favoritt.  

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Egenskaper
Regulerbar (8)
Materiale
Aluminium (2)
Foam (1)
Gummi (4)
Plastic (3)
Stainless Steel (4)
Merke
Andromedical (3)
Jes-Extender (6)
Male Edge (7)
Vis alle 26 produkter

Penisforlenger - hva, hvordan og hvorfor

Hva er en penisforlenger?

En penisforlenger er kort fortalt et apparat som du kan bruke hvis du ønsker å oppnå en forlengelse av penis. Noen menn velger også å bruke en forlenger for å utbedre eventuelle skjevheter på penis, som man opplever er sjenerende enten for deg selv eller for ens seksuelle partner. Dog skal det sies at det ikke er en enkel oppgave å benytte en penisforlenger, det kan både være en smertefull og langvarig prosess før man kan se noen resultater. Derfor er det viktig å tenke seg godt om før man går i gang med det store prosjektet det kan være å forlenge penis.
Uansett om man synes ens penis er for liten eller om man ønsker å oppnå en lengre og større penis, kan en penisforlenger hjelpe deg. Det er også en litt kostbar affære å gå i gang med, da et forlengelsessett ikke er helt billig. Du skal også være parat til å bruke den tid det tar for å kunne oppnå de beste resultatene som det er vitenskapelig bevist at man kan oppnå. Her på siden har vi samlet et utvalg forskjellige typer forlengere som du kan benytte om du ønsker en lenger og større penis.

Hvordan kan man forlenge penis?

Det høres nesten for godt ut til å være sant, men det er faktisk mulig å forlenge penis. Det er faktisk vitenskapelig bevist at det er mulig som mann å få større og lenger penis om du benytter en penisforlenger. Men hvordan virker det egentlig? Det vil vi gjerne fortelle deg.
En penisforlenger settes på penis, og kan ved hjelp av en bestemt strekkteknologi, sørge for at den delen av penis som går fra penisroten og frem til penishodet blir utvidet både i lengden og i bredden. Ved å utsette kroppens vev for strekk over en lengre periode, er det nemlig mulig å oppnå celledeling. Denne prosessen kalles cytokinese. Når penisforlengeren setter vevet på penis i spenn, vil dette resultere i at vevscellene deler seg, og at det dermed blir dannet nytt vev, som til slutt vil ende i et resultat som gir en lengre og større penis. Det beste resultatet oppnås ved at man bruker apparatet over en lengre periode. Det vil ikke kunne oppnås varige resultater om man ikke bruker den kontinuerlig.

Hvorfor kan man ønske å forlenge penis?

Det kan være mange grunner til å man ønsker å forlenge penis. De færreste gjør det kun for moro skyld, nettopp fordi det er en prosess som tar lang tid om man vil oppnå et resultat som varer, og som man blir fornøyd med over tid. For mange menn er størrelsen på penisen deres et sårbart tema, som det kan være vanskelig å snakke om. Det er nemlig veldig mange menn som går rundt og bekymrer seg for at penisen deres ikke er lang nok, og at de derfor ikke kan tilfredsstille partneren sin ordentlig.
Hvis du er en av dem som går rundt med sånne tanker, kan det være en god idé å snakke med partneren din om det. Det kan nemlig være mange måter å løse dette “problemet” på. Hos Sinful finner du nemlig også en lang rekke andre typer leketøy, som kan være med på å gi dere et nytelsesfult sexliv som eksempelvis en penis pumpe og lignende.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no