Større penis

Blant vårt store utvalg av sexleketøy har vi mange forskjellige produkter som kan hjelpe deg å få en større penis. En penispumpe kan gi deg større penis midlertidig, og det samme kan en penisring, mens de mer avanserte hjelpemidlene, som en penisforlenger, kan gi en varig penis forstørrelse.

Mest solgte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Lengde
Egenskaper
Batteridrevet (8)
Fjernstyrt (1)
Hollow (2)
Oppladbar (2)
Realistic (21)
Regulerbar (7)
Vacuum Function (30)
Vanntett (1)
Vibrating (6)
Materiale
ABS-plast (16)
Acrylic (2)
Aluminium (1)
Metal (1)
Plastic (3)
Polycarbonate (10)
PVC (2)
Silikon (4)
Stainless Steel (3)
TPE (12)
TPR (6)
Merke
Andromedical (2)
baseks (2)
Bathmate (11)
Belladot (1)
CalExotics (1)
Classix (1)
expired_Xl Sucker (1)
Fantasy (1)
Fantasy X-tensions (7)
Jes-Extender (3)
LoveBotz (1)
Loving Joy (2)
Male Edge (3)
Master Series (2)
Medintim (1)
Mr. Membr (3)
Oxballs (3)
PDX Elite (1)
PDX Male (1)
Perfect Fit (6)
Pump Worx (8)
Seven Creations (1)
Sinful (2)
Size Matters (5)
Sono (1)
Tom of Finland (1)
Vixen Creations (5)
Weapons of Ass Destruction (2)
XLsucker (3)
You2Toys (7)
Vis alle 90 produkter
Du har sett 42 av 90 produkter
Vis flere

Få større penis med en penis forlenger

Større penis for deg som ønsker deg mer

Kunne du også ønske at du hadde en større penis? Det er ikke unormalt, men en drøm mange menn har, men som det ikke så ofte blir snakket så høyt om. Årsakene kan være mange. Kanskje ønsker du deg en større penis fordi du tenker at dette ville gjøre det lettere å tilfredsstille partneren din når dere ligger sammen? Eller kanskje tenker du at det ville vært en god hjelp til å styrke selvtilliten din i hverdagen? Det kan også hende at du er helt okay med størrelsen på din penis, men at du tenker det kunne være gøy å kunne by på en enda mer fyldig og severdig en når muligheten skulle by seg. Årsakene kan være mange, og de kan være mer eller mindre dyptstikkende, og heldigvis har bransjen lyttet til folks behov, og gitt menn mange muligheter på det som mange opplever som et reelt problem.
Overordnet finnes det 3 typer produkter når vi snakker om å få en større penis. Hva som passer best til deg og ditt behov, avhenger av hvilket slutscenario du ønsker deg. Når man skal forstørre penis – enten i lengde eller tykkelse – så har man valget mellom et avansert penisforstørrelsessystem (også kaldt en penisforlenger), en pumpe eller en penisring. La oss ta dem fra en ende av:
En penisforlenger (det samme som noen vil kalle et penisforstørrelsessyste) har naturlig nok som formål å gjøre penisen din lenger. Det essensielle ved et produkt som dette, er at man vil oppleve permanente resultater etter bruk. Det fungerer sånn at når man bærer en penisforlenger i en bestemt tidsperiode, som man deretter vil kunne se tydelige resultater av. Et produkt i denne kategorien kan godt se litt stort og voldsomt ut, og man kan komme til å tvile på hvordan det skal la seg gjøre å bære det hver dag igjennom perioden for å få det ønskede resultatet. Men disse tanker har produsenten heldigvis tatt høyde for. For det første er en penisforlenger faktisk ikke så stor som den ser ut. For det andre, kan man ha den på under klærne, fordi den er fleksibel nok til å tilpasse seg det du velger å ha utenpå, og samtidig fungere korrekt. Ønsker du permanente resultater, er en penisforlenger uten tvil det du skal gå for.

Forstørre penis med en pumpe eller en penisring

Størrelsen har ofte mye å si for menn. Dette stammer helt tilbake til hulemennenes forhistoriske tid med survival of the fittest som omdreiningspunkt, og selv om vi i dag pleier å si at det ”ikke er størrelsen det kommer an på”, så er vi jo kun mennesker. Og det er helt ok å drømme. Hvis du er en av de mennene som ikke nødvendigvis er fortvilet over situasjonen forneden på daglig basis, men godt kunne tenke deg å presentere partneren din for en litt større fordel å leke med, så er en penispumpe eller en penisring noe for deg.
En pumpe fungerer sånn at produktet dannet et vakuum rundt penis og danner et trykk som i tillegg til å være utrolig stimulerende og pirrende, også øker størrelsen på penisen din markant. Det vil gi raske og tydelige resultater, men disse resultatene vil ikke være permanente sånn som de er ved en penisforlenger. En pumpe kan gi resultater til umiddelbar bruk, men det vil være resultater som du og partneren din sent vil glemme. Både opplevelsen ved å pumpe penis opp, hvor produktet suger seg rundt penis, og den ekstra følsomheten og tyngden etterpå, vil føles helt fantastisk for begge parter.
En penisring fungerer på den måten at det strammer ved roten av penis, og gjør det vanskeligere for blodet å flyte tilbake i kroppen, sånn at penis forblir erigert. Dette kan også gå inn under kategorien som en måte å forstørre penis på, og er på samme måte enormt enkelt, selv om resultatet er en tykkere, lengre, og mye mer fyldig og utrolig følsom. Resultatet er ikke til å overse, og det vil uten tvil ta opplevelsen til nye høyder, både ved sololek og ved samleie. Og denne måten å forstørre penis på, er jo ganske attråverdig.

Penis forstørrelse som tar ditt sexliv til nye høyder

Hos Sinful legger vi en ære i kun å velge de mest populære og funksjonsdyktige produkter til penis forstørrelse. Alle våre produkter er utvalgte etter at de lever opp til strenge krav om kvalitet og design. Den gang mulighetene for penis forstørrelse ble mulig, var mange meget skeptiske for om det overhodet virket, eller om det bare var en morsom reklamegimmick. Derfor gjorde både bransjen og eksperter mye ut av å skille klinten fra hveten, sånn at de produktene og produsentene som leverer god kvalitet ble de blivende. Og det er sånne produkter vi tilbyr i dag.
Hvis du nå sitter å tenker, at du egentlig ønsker noe litt annet enn en rent fysisk penis forstørrelse, men allikevel ønsker fordelene som kommer med en litt større penis, finnes det også penis sleeves. Disse er utrolig populære, fordi man tilfredsstiller partneren ved hjelp av et penis hylse som man tar på utenpå penis, sånn at penis blir større. Derfor gjør man altså ikke noe fysisk ved penis, hverken med strekk eller sug. Med et slikt produkt kan man gjøre flere ting, som en penisforlenger ikke kan. Man kan f.eks. endre overflaten på penis, sånn at den får tagger, riller eller noe helt annet. Alt sammen for å glede partneren din, som kan føle din litt større penis på helt nye måter. Det kan også være stive eller myke materialer avhengig av hva man foretrekker.
Du finner nye måter å forstørre penis på, enten med en pumpe, en ring, et helt sett eller bare et sleeve hos Sinful. Hvis du fremdeles har noen spørsmål om din nye eller din kommende penisforlenger, eller om noe annet, er du naturligvis alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice. Intet spørsmål er for lite eller for dumt. Sexbutikken Norge har erfarne eksperter sittende ved telefonene og på tastene, som garantert kan hjelpe deg godt på vei til enda bedre seksuelle opplevelser.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no