Større penis

I vårt store utvalg av sexleketøy har vi her mange forskjellige produkter som kan hjelpe deg å forstørre din penis. Merk at penispumpene kan gi deg større penis midlertidig, mens de mer avanserte hjelpemidlene for penisforlenger kan gi en varig størrelsesøkning.

Mest populære kategorier
Mest solgte produkter
Alle produkter
Side 1 av 2

1 til 48 av 90

Side 1 av 2

1 til 48 av 90

Flere veier til målet

Hos Sinful.no har vi tre typer produkter som kan hjelpe deg med å få større penis, enten midlertidig eller permanent. De midlertidige, i form av penisringer eller penispumper, er enkle å bruke og du ser effekten nesten med en gang.

I tillegg til å gjøre penis midlertidig større, øker disse også følsomheten og kan gi en mer intens stimulering under sex.

For permanent forlengelse finnes det penisforlengere. Disse virker ved å langsomt, over flere måneder, å gjøre penisen lengre. Men til gjengjeld er virkningen varig. Hvor raskt og effektivt disse virker kommer an på hvor mye man bruker dem.

Alternativt kan man bruke et penisovertrekk, som ikke gjør penis større, men får den til å føles lenger og tykkere for partneren så lenge det brukes.