Intimhygiene

En ren og hygienisk kropp er et viktig fundament for god sex. Føl deg ren og frisk hele dagen ved å opprettholde en god hygiene. Her kan intimprodukter og skånsomme såper hjelpe, også under menstruasjon. 

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
AllMatters (2)
Australian Bodycare (4)
Belladot (1)
Bijoux Indiscrets (1)
Cobeco (1)
Ero (1)
Gentl (1)
Glyde (1)
Joydivision (1)
Kaerlig (2)
Lunette (4)
Monthly Cup (1)
Organicup (1)
Satisfyer (4)
Sinful (2)
Sliquid (1)
Vivag (2)
YES (1)
Vis alle 31 produkter
Du har sett 31 av 31 produkter

God intimhygiene er en forutsetning for et godt seksualliv

Føl deg sexy og selvsikker

Mange kvinner vil nok si at de føler seg mer sexy når de kommer ut av dusjen eller badekaret, enn de gjør når de kun er iført undertøy. Og hva er vel bedre enn å gjøre seg klar med et bad eller en dusj før du kaster deg ut i frekke leker med din kjære?

Hvis du føler deg ren nedentil, er det også lett å føle seg mer selvsikker i sengen. Du kan dermed slippe deg løs med himmelsk oralsex (og andre lakenaktiviteter) uten å bekymre deg for uønskede lukter eller smaker. Men det er ikke alltid at man har tid eller mulighet for å vaske seg selv før man begir seg ut på erotiske eventyr. Det er derfor viktig å opprettholde en god intimhygiene på daglig basis, så du alltid er klar til å rulle en tur i høyet.

En god måte å opprettholde en god intimhygiene på, er ved å vaske seg selv nedentil med vann og en mild såpe. Det er viktig at du ikke bruker en vanlig håndsåpe eller dusjsåpe, men kjøper en intimsåpe som er skånsom mot huden og tilpasset den naturlige pH-balansen i underlivet.

Hvordan får man en god intimhygiene?

Hvis det er noe alle kvinner burde vite om deres intimhygiene, så er det at pH-verdien i underlivet er betydelig lavere, altså surere, enn det vi forbinder med en nøytral pH-verdi, som er 7. Endringer i surhetsgraden, som f.eks kan oppstå ved bruk av såpe med en høyere PH-verdi, kan forstyrre bakteriebalansen og forårsake ubehagelig lukt, kløe, tørrhet, og til og med betennelse i underlivet. En av de vanligste feilene man kan begå i slike tilfeller, er å vaske underlivet enda mer med vann og vanlig kropps- eller håndsåpe, slik at pH-verdien stiger ytterligere.

For å unngå endringer i underlivets surhetsgrad, bør du derfor vaske deg selv med en intimsåpe og vann. På denne siden finner du utelukkende produkter til intimbruk, og du kan derfor velge hvilken som helst av såpene ovenfor til din intimvask. Vi har også en rekke kremer, gels og serumer i vårt sortiment som, i likhet med intimsåpene, er tilpasset pH-verdien i underlivet. Ved å benytte disse produktene kan du dermed sikre deg en god intimhygiene.

Intimgel, fuktighetskrem og vaginalt serum - hva er forskjellen?

Det er derimot forskjell på de enkelte kremene, gelene og serumene, og det kan derfor være nyttig å vite hva som egentlig skiller de ulike produktene fra hverandre. Fuktighetsgivende gels og kremer sørger for eksempel for å holde huden myk og smidig, og er særlig egnet for kvinner som plages av vaginal tørrhet. Vi har også kremer og serumer som virker oppstrammende på huden, og dermed gir deg en følelse av å ha en fastere rumpe, vagina eller bryster. 

Hvilket produkt du bør velge avhenger derfor av hvilke behov du har når det kommer til intimhygiene. Det kan også være at du har andre behov som disse produktene ikke dekker. Derfor har vi samlet en mengde intimprodukter i kategorien som ikke nødvendigvis har en innflytelse på din hygiene, men som likevel kan inngå i din intimpleie. Du finner blant annet kremer til bleking av området rundt anus, samt kremer som gjør huden fyldigere, så brystene eller bakdelen din fremstår større og fastere. Vi har, med andre ord, det du behøver for å sikre deg en god intimhygiene og et velpleid underliv.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no