Kvinner Glidemiddel

Når du bruker et glidemiddel til kvinner, oppnår du de mest fornøyelige, virkelighetsnære og fantastiske sexopplevelsene. Vi anbefaler at du alltid benytter et glidemiddel, uansett om du leker med et sexleketøy eller har sex med en partner. Her finner du mange ulike typer glidemidler til kvinner: vannbaserte, oljebaserte og glidemidler med smak, duft eller andre spennende egenskaper.

Mest solgte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Astroglide (6)
Australian Bodycare (1)
baseks (2)
Beppy (1)
Bijoux Indiscrets (2)
Bodyfun (2)
Cobeco (1)
Durex (7)
EasyGlide (1)
Eros (7)
Fifty Shades of Grey (1)
Fleshlight (1)
Flutschi (3)
Hot (1)
ID Lube (4)
Intimate Earth (1)
Joan Ørting (1)
Joydivision (10)
Just Glide (3)
Just Play (1)
K-Y (1)
Kaerlig (4)
Kama Sutra (1)
LELO (3)
Liquid Silk (1)
Lubido (1)
Moreamore (2)
Pasante (1)
Pink (2)
Pjur (1)
pjur (15)
Protex (2)
Puissante (1)
RFSU (3)
Shots Toys (1)
Sinful (10)
Skins (6)
Sliquid (8)
Slube (1)
Swede (9)
Swiss Navy (2)
System JO (6)
Überlube (4)
Vivag (1)
VUSH (1)
WaterGlide (7)
Wet Stuff (1)
Wicked (3)
YES (1)
YesforLov (2)
Vis alle 182 produkter
Du har sett 42 av 182 produkter
Vis flere

Glidemiddel til kvinner gir deg en bedre opplevelse

Oppnå større nytelse

Hvis man stadig tror på den gamle skrøne om at glidemiddel til kvinner kun er noe som skal tas i bruk når man er oppe i årene og kroppen begynner å produsere mindre naturlige safter, så gjør man klokt i å lese videre her. Dette er nemlig på ingen måte tilfelle, og har heller aldri vært det. Det har utrolig mange praktfulle egenskaper, når det kommer til sex eller seksuelle leker. Det kan til og med brukes til å gi en erotisk massasje til din partner, da det har mange likheter med massasjeolje.
Glidemiddel til kvinner lages ofte med behagelige, forførende dufter, god glideevne og i forskjellige alternativer – som f.eks. økologiske glidekremer, som er fylt med naturlige ingredienser. Når du bruker glidemiddel til kvinner sammen med et sexleketøy i en deilig solostund, vil du meget raskt merke effekten og forskjellen. Opplevelsen vil bli mye mer smidig og mykt, og dette overføres naturligvis også når du bruker det ved reell sex. Glidemiddel til kvinner er faktisk ofte det første sexleketøyet våre kvinnelige kunder skaffer seg, fordi det tilfører en ny dimensjon til intimberøring og forspill, når man vil starte litt forsiktig.

Blir du ikke våt nok?

Som kvinne kan det godt føles ubehagelig å dyrke sex med sin partner, hvis ikke man er helt klar og oppstemt nok. Menn merker det ikke helt på samme måte som kvinner, hvis de naturlige saftene mangler. For noen kvinner er det et desidert problem at de opplever ikke å bli våte nok når de skal være sammen med deres partner. Det har ikke noe å gjøre med, at de ikke er oppstemte, men de kan bare ikke bli våte på naturlig måte. Her er glidemiddel til kvinner ikke bare effektivt, men også utrolig enkelt å bruke, sånn at man kan føle seg godt tilpass i situasjonen. Det kan også være at ens vibrator eller dildo ikke føles så behagelig å bruke som man skulle ønske. Det er selvfølgelig ikke optimalt, men ikke mist motet før du har prøvd den sammen med en god glidekrem. Det pleier å være en øyenåpner for kvinner som har denne utfordringen. 

Finn det rette glidemiddelet til kvinner

Grovt sett finnes det tre typer av glidemiddel til kvinner man kan velge mellom: silikonbaserte, vannbaserte, og glidekremer til anal stimulering. Under disse finnes det så underkategorier som eksempelvis økologiske glidekremer. Det er nok å kaste seg over, men de har naturlig nok ulike bruksområder. Silikonbaserte varianter er et fremragende valg hvis man foretrekker forskjellige former for massasje. Den tørker ikke så lett inn, og er merkbart mykere enn andre varianter, noe som gjør den ideell til samleie. En vannbasert krem er ofte det opplagte valget av mange årsaker. Den er laget slik at den etterligner kvinnens naturlige safter mest mulig, og den kan både brukes til sololek, samleie, og sammen med sexleketøy – spesielt sammen med sexleketøy i silikon, fordi den i motsetning til en silikonbasert krem ikke vil påvirke leketøyets overflate. Til sist har denne sexbutikken anale glidekremer. Disse brukes selvsagt til anal lek og sex, da den har en meget tykk og holdbar konsistens som nemlig anallek krever, da anus ikke selv produserer naturlig smøring. Og du? Alle disse typene glidemiddel til kvinner kan selvfølgelig også brukes av menn. 

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no