LELO Beads Mini
LELO Beads Mini
kr 649,00
LELO Luna Beads Mini Vaginakuler  1
LELO Luna Beads Mini Vaginakuler  2
LELO Luna Beads Mini Vaginakuler  3

LELO Beads Mini

4.6 (3)
kr 649,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Effektiv bekkenbunnstrening vil gjøre deg strammere nedentil og gi deg mere lyst og følsomhet i skjeden.

Både jordmødre og gynekologer anbefaler bekkenbunnstrening, og til dette er Luna Vaginakuler Mini perfekte. LELO Luna Beads Mini er spesielt designet for deg som er under 30 år eller deg som enda ikke har født, og derfor har enda en sterk bekkenbunn. OBS: Er du over 30 år eller har født, anbefaler vi de alminnelige vaginakulene fra LELO, som også kan kjøbes her i shoppen.  

LELO Luna vaginakuler består av 4 plastkuler og en myk kuleramme i silikon. 2 av kulene veier 28 g og de 2 andre veier 37 g. Du kan selv sette sammen settet som du syns er best. Start med de lette kulene eller kanskje bare én kule (som da brukes uten kulerammen), hvis du er helt nybegynner. Øk så belastningen jo sterkere du blir.

Sett kulene du ønsker i den myke hvite kuleramme. Innfør kulene i skjeden, lag en knipeøvelse og klem rundt kulene. Når du skal lage en knipeøvelse, skal du starte knipet ditt ved anus og deretter bevege knipet frem til skjedemusklene. Fortsett øvelsen i små 5 min.

På vaginakulene sitter det en silikonsnor som du drar forsiktigt i, når du vil ta ut kulene. 

Vi anbefaler at du smører litt glidemiddel på kuglene, før du innfører dem. Det vil gjøre innføringen mere behagelig. LELO's eget glidemiddel er perfekt til dette.

Luna kulene rengjøres med LELO’s egen rengjørings spray, som er utviklet til alle LELO's produkter.

Luna leveres i en fin eske hvor det også ligger en satengpose, til oppbevaring av kulene, samt en liten prøve med glidemiddel.

OBS: LELO Luna vaginakuler har blitt anbefalet av leger og sexologer i det amerikanske talkshowet The Doctors.

Vi anbefaler, at du sammen med LELO Luna også kjøper:
- LELO's glidemiddel beregnet til sexleketøy.
- LELO's rensespray. 

Detaljer

MATERIALE: Kvalitets ABS & Silikon.
FTALATFRI: Ja.
STØRRELSE: 7,5 x 3,0 x 1,0 cm.
VEKT: 2 stk. af 28 gr. og 2 stk. af 37 gr.
DIAMETER: 2,9 cm.
MANUAL: Engelsk, svensk.

VARENUMMER: 12934.
Anmeldelser
4.6
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (3)
Elske trinnvis vekt

Jeg har brukt kulene i en uke og er positivt overrasket. Jeg hadde aldri prøvd slike før, og var litt usikker på det. Men det var så fint at jeg første dagen kunne sette inn en rosa uten beholderen, og dermed kjenne litt etter før jeg begynte å trappe opp i vekt. De neste dagene gjorde jeg det med én blå og nå jobber jeg med to av de rosai beholderen. Jeg synes de er superenkle å føre inn og det er vanskelig å gjøre feil. Jeg går rundt med dem hjemme uten problemer. De er enkle å rengjøre og esken erelegant og diskret å oppbevare på badet. Jeg vet ikke enda om de fungerer, men jeg kan føle at det jobbes nede :) Les mer

-
5 5 1
Luna perler.

Jeg var faktisk litt bekymret for sikkerheten da jeg kjøpte dette produktet (Det ville vært fryktelig flaut å gå til legen for å ta ut en kule), men produktet fungerer veldig som en tampong. Du legger deg bare på ryggen i sengen, slapper av i bekkenet og fører kulen inn slik at strengen akkurat stikker ut, og kulen er ca. 2 cm opp iskjeden. Du kjenner egentlig ikke kulen som sådan, men du vet at den er der (akkurat som med en tampong) og det gir naturligvis en viss tyngdefølelse når du beveger deg,men ellers er produktet ganske behagelig å bruke, og jeg tenker ikke noe særlig over det. Produktet er enkelt å montere og demontere for rengjøring, noe som er et klartpluss i min bok. Det følger også med en manual i esken som kan være verdt å lese. Jeg vet enda ikke om produktet fungerer og gir ønsket resultat, men jeg lurer på om detføles som om det fungerer i det minste :) Så kort sagt, mye enklere og mye mer behagelig produkt å bruke enn forventet. Les mer

-
5 5 1
Kvalitet:

Jeg har alltid hatt et godt øye for produkter fra Lelo fordi kvaliteten er topp og Luna skuffer absolutt ikke! Designet er så bra og gir god stimulering. Kan bare anbefales

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no