TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 499 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 499 kr

Sett av vaginakuler

Et sett av vaginakuler gir deg mulighet for å variere bekkenbunnstreningen og gradvis utfordre deg selv, så du får mest mulig ut av treningen. Blant vårt store utvalg av vaginakulesett finner du garantert et sett som passer perfekt til deg og ditt behov.

Sett av vaginakuler trener underlivet ditt

Hva er bekkenbunnen og hvorfor bør man trene den?

Bekkenbunnen er sammensatt av en rekke muskler med en felles funksjon: de “kapper strålen” fra urinrøret, anus og skjeden. Det er altså disse musklene som forhindrer deg i å tisse i buksene når du ler eller nyser. Man kan si at bekkenbunnen er kroppens støtdemper og det er den som skal verne om våre indre organer og underlivet vårt. Derfor er det viktig at man sørger for å ha en sterk bekkenbunn, så kroppen blir tatt godt ivaretatt. En sterk bekkenbunn kan man blant annet få ved å bruke et sett av vaginakuler til å trene med.

Når du strammer bekkenbunnsmusklene, ved for eksempel å gjøre knipeøvelser med sett av vaginakuler, klemmer musklene automatisk rundt urinrøret, skjeden og anus. Det betyr at disse åpningene stenges igjen. Det kan være nyttig når man vil unngå å tisse i buksene, men visste du at det faktisk også er musklene i bekkenbunnen som trekker seg sammen når du får orgasme? Ved å ha en sterk og stram bekkenbunn, vil du altså kunne oppleve mer kraftfulle orgasmer enn med en svak og slapp bekkenbunn.

Slik trener du bekkenbunnen din med sett av vaginakuler

Du har sikkert hørt om sett av vaginakuler - eller bare vaginakuler - før. Disse kan brukes til å utføre såkalte knipeøvelser med, som tidligere nevnt. Det er nettopp med knipeøvelser at du kan trene bekkenbunnen. Men dersom du ikke vet hvordan du skal gjøre øvelsene, kan du risikere å gjøre de feil og dermed minske effektiviteten av treningen din. Mange kvinner er nemlig av den feilaktige oppfattelse at det er nødvendig å stramme opp både baklårene, rompeballene og magen når de gjør knipeøvelser. Men det er slett ikke nødvendig. Hvis du gjør knipeøvelsene riktig, vil det føles litt som om du trekker rompehullet ditt innover i kroppen.

Begynn med å finne en behagelig stilling. Noen synes det er mest behagelig å gjøre knipeøvelsene liggende, mens andre foretrekker å sitte eller stå. Så snart du har funnet riktig stilling, kan du begynne treningen. Bytt mellom lange og korte knip og sørg for å holde pauser som er like lange som knipene, slik at du ikke overanstrenger musklene. Du vil ikke nødvendigvis kunne merke en forskjell umiddelbart, og det er derfor viktig at du fortsetter treningen. Knipeøvelsene kan med fordel utføres med et sett av vaginakuler for å gjøre bekkenbunnstreningen enda mer effektiv.

Finn riktig vaginakulesett for deg

Hos Sinful finner du et stort utvalg av vaginakulesett som du kan bruke til å trene bekkenbunnen din med. I et vaginakulesett vil det typisk være vaginakuler i flere forskjellige størrelser og med ulik vekt. Når du først går i gang med å bruke settet, vil det være lettest for deg å begynne med den største kulen, selv om det kan virke rart. Det er nemlig lettest å holde en stor vaginakule inni seg og det er faktisk også den som vanligvis veier minst. Etter å ha trent med den store kulen i en kortere periode, kan du langsomt gå over til en mindre og tyngre variant, da den vil være vanskeligere å holde oppe og dermed vil utfordre musklene dine enda mer.

Før du går i gang med å bruke ditt nye vaginakulesett bør du også ha et godt glidemiddel tilgjengelig, da det kan være med til å gjøre opplevelsen enda mer nytelsesrik. Glidemiddel kan dessuten gjøre det lettere å få kulene opp i skjeden. Hos Sinful finner du et stort utvalg av glidemidler og annet erotisk tilbehør som kan benyttes sammen med ditt vaginakulesett, samt en masse annet sexleketøy som også kan bidra til å gjøre sexlivet enda bedre.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful