Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
baseks Vaginakuler Doble var 1

baseks Vaginakuler Doble

3 FOR 249,-
Relaterte produkter
baseks Aqua Glide Vannbasert Glidemiddel 200 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
baseks Sexleketøysrens 200 ml
kr 139,00
Inkl. mva.
kr 139,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Vil du ha et enda bedre og mer nytelsesfullt sexliv? Da kan du trene din bekkenbunn med baseks Vaginakuler Doble. 

Bekkenbunnstrening bygger musklaturen i din bekkenbunn opp og forhindrer inkontinens. Det øker følsomheten i skjeden, slik at sex føles ekstra deilig. Gynekologer og jordmødre anbefaler at kvinner i alle aldre trener sin bekkenbunn. 

Bekkenbunnskulene fra Bbaseks har en indre kule som roterer når du beveger deg, hvilket gir en effektiv trening. Den lange snoren sikrer at du enkelt og sikkert kan få kulene ut når treningen er ferdig. 

baseks Vaginakuler Doble er fremstilt i medisinsk silikon og er uten ftalater. De veier 57 g, hvilket gjør dem ideelle til nybegynner og til deg som ønsker en lettere trening. 

Merkebaseks
Produkt vekt (g)57
Full lengde (cm)17
Innførbar lengde (cm)9
Diameter (cm)3
PrimærmaterialeSilikon
FargeRosa
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk , Nederlandsk
SKU18674
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig godt produkt
Stine - 3. oct. 2021
Veldig godt produkt
Kjempefornøyd!
kkk - 28. sep. 2021
Overraskende fornøyd med disse. Gode nybegynnerkuler, som er lette å føre inn, samt komfortable. Vil nok etter hvert gå over til kuler med mer vekt i, men som nybegynner er disse knall :) Helt klart verdt pengene!
Lette kuler, gode for nybegynnere
Thale - 23. dec. 2019
Disse vakginakulene er lett å føre inn i skjeden. Smurte de inn med litt glidemiddel, så gikk det veldig lett. De er også veldig greie å rengjøre. De har et flott utseende og kjekke å ta med seg. Det eneste som trekker litt ned er at de er veldig lette i vekt. Dermed er det også vanskelig å kjenne at de er inne. Gode å starte med om maner ny med vaginakuler.
Enkel og brukervennlig
Kallmæ - 13. dec. 2019
Veldig enkelt og brukervennlig produkt, men kjenner ikke at jeg har de/den i. Men skal prøve mer og gjøre mer mens de/den er i så får jeg se hvordan det går. Passer nok best for Nybegynnere. Veldig god kvalitet også.
God kvalitet men kunne vært litt tyngre
Ærlige meg - 5. aug. 2019
Jeg er svært fornøyd med materialet av vaginakulene, de er lette å føre inn med litt glidemiddel, og lette å rengjøre. Men jeg syns kulene kunne vært litt tyngre. Jeg er nybegynner med vaginakuler og gikk en lang fjelltur med kulene i og kjente dem nesten ikke i det hele, jeg trengte heller ikke bruke noen muskler for å holde dem inne.
Daglig behagelig trening!
Lykke - 13. aug. 2018
Dette produktet er fantastisk! Det er mykt og deilig materiale, som gjør det enkelt å føre inn med litt sinful glidekrem (den vannbaserte). Den er virkelig enkelt å rengjøre, noe som gjør arbeidet mye mindre vanskelig. Jeg vil helt klart anbefale disse til en nybegynner!
Greit
Ung kvinne - 24. apr. 2021
Altfor lett for meg.. Jeg er sikker på at de er bra hvis du har fųdt eller lignende.. men jeg kunne nesten ikke kjenne de i det hele tatt
0
Enkel og behagelig trening!
gratis - 6. feb. 2021
Jeg er ny i bekkenbunnstrenings-universet, så dette er mitt fųrste kjųp. Virkelig sųt farge som jeg elsker. veldig mykt og varmt materiale. Bruker Sinfuls eget vannbaserte glidemiddel når jeg fųrer den inn og det fungerer så fint. Gųy å gå rundt med og det gir skikkelig god samvittighet å trene bekkenbunnen mens man bare tar oppvasken - uten å ha lųftet en finger. Jeg rengjųr den med Sinfuls egen ųkologiske spray og det er enkelt og raskt. Veldig bra pris også - mye ros herfra :)
0
Enkel og komfortabel trening
Anonymous - 5. mar. 2021
Jeg er nybegynner i verden av perineum trening, så dette er mitt første kjøp. Veldig søt farge, jeg elsker den. Materialet er veldig mykt og behagelig. Jeg har også brukt Sinfuls vannbaserte glidemiddel ved innføring, og det fungerer veldig bra. Den er også fin å løpe med, og det føles godt å vite at jeg trener bekkenbunnen mens jeg tar oppvasken - uten å løfte en finger. Jeg rengjør den med Sinfuls økologiske rengjøringsspray, og det er raskt og enkelt. Veldig prisgunstig også :)
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Egnet for nybegynnere
Anonymous - 13. mar. 2024
Sannsynligvis egnet for en nybegynner, for lett for de som trener mer. Jeg måtte bestille de mer utfordrende med en gang.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful