Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Nybegynner vaginakuler

Med nybegynner vaginakuler kan du øke følsomheten i underlivet ditt og dermed oppleve mer nytelse under samleie og onanering. I denne kategorien finner du vaginakuler som er spesielt egnet til deg som ikke har erfaring med vaginakuler fra tidligere eller som ikke har trent bekkenbunnen din før. Nybegynner vaginakuler kan derimot også benyttes av den mer erfarne som ønsker mindre belastning under trening.

Nybegynner vaginakuler - for deg som ønsker et sunt og sterkt underliv

Hvorfor du bør trene bekkenbunnen din?

Det er ikke en hemmelighet at fysisk bevegelse er godt for kroppen og de fleste av oss trener regelmessig av nettopp den grunn. Men visste du at det er mange fordeler ved å trene bekkenbunnsmuskulaturen også? Bekkenbunnstrening med nybegynner vaginakuler bidrar nemlig til et sterkere og sunnere underliv som kan motvirke plager i forbindelse med graviditet og fødsel samt utfordringer som kan oppstå i forbindelse med overgangsalderen. De fleste kjenner nok til problemet med vannlating som mange kvinner først opplever under graviditet eller i etterkant av en fødsel. Men senere i livet kan en fallende østrogenproduksjon føre til tørre slimhinner og manglende sexlyst. Den beste måten å motvirke disse plagene på, er ved å trene bekkenbunnsmusklene for eksempel med nybegynner vaginakuler. Ved å styrke muskulaturen i bekkenet kan man nemlig bedre kontrollere åpningene i underlivet og dermed unngå ufrivillig vannlating eller avføring, samtidig som treningen vil øke blodsirkulasjonen i underlivet og dermed gjøre vaginaen mer elastisk og fuktig. Det er derfor viktig å trene bekkenbunnen gjennom hele sitt voksne liv med hensyn til forebygging av helseplager. Du kan  lese mye mer om hvordan du trener bekkenbunnen på vårt blogginnlegg Den ultimate guide til bekkenet.

Oppdag gleden ved økt følsomhet

En sterk bekkenbunn fører også med seg en rekke andre fordeler som er verdt å nevne. I tillegg til å styrke musklene, kan bekkenbunnstrening med nybegynner vaginakuler ha en oppstrammende effekt på skjeden som gjør at penetrerende bevegelser føles mer intense. Samtidig vil den økte fuktigheten gjøre penetreringen mer behagelig da det penetrerende objektet vil kunne gli bedre ut og inn. Ved å trene bekkenbunnsmuskulaturen jevnlig kan man derfor øke sensitiviteten og velbehaget i underlivet, og dermed oppleve mer nytelse både under samleie og onanering. Det er altså mange fordeler ved å trene bekkenbunnen og er derfor ingen grunn til å utsette treningen. Det kan derimot være litt vanskelig å vite hvor man skal starte. For hvordan trener man egentlig disse musklene? Det er ved hjelp av såkalte knipeøvelser som innebærer at man spenner bekkenbunnsmusklene i en bestemt tid og deretter slapper av i musklene igjen. Man kan derimot effektivisere øvelsene ved å tilføye en eller flere nybegynner vaginakuler til treningen og vi vil derfor gå litt nærmere inn på dette i neste avsnitt.

Nybegynner vaginakuler til den uerfarne

Du har kanskje hørt om vaginakuler før, men har ikke selv erfaring med denne typen leketøy og er derfor usikker på hvordan du skal gå frem med treningen. Det finnes mange ulike varianter av leketøyet, men for deg som ikke har erfaring med det fra før, kan det være lurt å starte med nybegynner vaginakuler. Mange sexleketøysprodusenter lager nettopp kuler for nybegynnere, som f.eks. Baseks eller Je Joue Ami. Denne type vaginakuler er spesielt utviklet til uerfarne brukere og er derfor gjerne større i omkrets og veier mindre. Vaginakulen(e) skal nemlig holdes oppe av bekkenbunnsmusklene ved å lage knipeøvelser, som nevnt tidligere. Musklene får mer å jobbe med jo mindre kulen(e) er og jo mer de(n) veier, og glattere kuler er også mer krevende for musklene å holde oppe da de glir ut lettere. Vi anbefaler derfor at du starter med nybegynner vaginakuler som du finner et bredt utvalg av her på siden. Ettersom bekkenbunnsmuskulaturen din blir sterkere og det blir lettere å bære vaginakulen(e), kan du bytte til en tyngre og mindre variant så du hele tiden utfordrer deg selv og blir sterkere. På den måten vil du få mer ut av treningen - både med hensyn til helsa og til sexlivet.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful