Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Clone-A-Willy DIY Homemade Dildo Clone Kit Light Skin Tone var 1

Clone-A-Willy DIY Homemade Dildo Clone Kit Light Skin Tone

Relaterte produkter
Philips LR06 AA Alkaline Batterier 4 stk.
kr 49,00kr 41,65
Inkl. mva.
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 549,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Med dette settet fra Clone-A-Willy kan du lage en nøyaktig, vibrerende kopi av penisen din i kvalitetssilikon. Støp den sammen med partneren din eller la sluttresultatet være en overraskelse som kan nytes alene eller sammen.

Settet inneholder alt du trenger for å lage klonen - bare les de uttømmende instruksjonene nøye før du går i gang og følg dem steg for steg underveis. Vær særlig oppmerksom på tids- og temperaturbegrensninger for å oppnå best mulig resultat.

Clone-A-Willy er laget utelukkende av kroppssikre materialer og den ferdige dildovibratoren kan brukes som et sexleketøy. Vi anbefaler å anvende et vannbasert glidemiddel med klonen. Vibratoren drives av 1 stk. AA-batteri som selges separat.

Eksperttips! Bruk en penisring mens du lager avstøpningen for å opprettholde ereksjonen.

MerkeClone-A-Willy
InkludertStøperør, Termometer, Støpepulver, Silikonovertrekk, Rørepinne, Vibrator
Full lengde (cm)28
Diameter (cm)6.5
Elastisk indre diameterNei
Strømkilde1 x AA (Ikke inkludert)
Vibrasjonshastigher1
PrimærmaterialeSilikon
FargeBeige
Anbefalt glidemiddelVannbasert
EgenskaperVegansk
Språk på emballasjeEngelsk, Spansk, Fransk, Tysk
SKU10040
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Morsom
Joa - 10. may. 2024
Morsomt opplegg, men funker dårlig hvis man har en litt tykkere penis. Min var rett og slett for stor. Bra for selvtilliten, men ikke så bra for resultatet 😂 Uannsett ett morsomt opplegg. Min ble ikke seende så bra ut, men ser for meg at det er mange som før fine resultater 😊 Verdt pengene uansett. Sender til min langdistanse kjæreste, så få vi se hvordan hun bedømmer den 😂
Må følge instruksene ekstremt nøye
Eric - 19. mar. 2023
Følger du ikke instruksene ekstremt nøye, stivner støpselet før du får støpt, eller så får du andre problemer. Det ble ekstremt kluss de gangene jeg og kjæresten prøvde. Skjønner ikke helt hvordan støpevæsken skulle holde seg i sylinderen når man holder den på penisen, så jeg måtte gå ned på alle fire og bøye hofta på en veldig rar måte slik at det meste ikke skal renne ut. I tillegg er væskene ekstremt klissete og skikkelig vanskelige å få vaska av. Anbefaler å lage den mens man ligger/sitter over et plasduk som man kaste etterpå. Produktet egner seg IKKE for: - De som store eller lenger enn 15cm. - Dersom penisen din krummer eller peker opp langs kroppen når du er hard. Den skal helst være ca. 13cm helt rett og peke vinkel rett ut av kroppen eller nedover når man er hard. Da hadde jeg anbefalt produktet til andre.
Generelt ganske bra
fabbe - 19. apr. 2022
Generelt ganske bra, artig å prøve seg litt fram. litt køddent når penisen er er skikkelig krokete, eller helt topp :D
Lett og grei
Snurrebassen - 31. jan. 2022
Fin gave til fruen
IKKE KJØP
X - 17. jan. 2022
Noe av det dårligste jeg har vært borti. Ikke nok silikon til å støpe med for de som er over 18-20cm. Bortkasta penger.
Veldig misfornøyd
Erik - 23. feb. 2021
Gode instrukser osv men d hjelper ikke vis man må være under 10cm for å lage noen form for kopi og da er det lite poeng i dette i ukangspunktet
Artig Produkt!
Banana - 1. dec. 2020
Artig produkt om du vil lage noe spesielt til din kjære! Anbefaler også å gjør det sammen med din partner i og med det kan være veldig vanskelig alene! Følg instruksjonene til punkt og prikke! Er du for treg stivner støpemassen før du i det hele tatt får inn store karen :)
Kjempe flott alternativ
kameraten - 5. nov. 2020
Ved å være nøye med innstruksene og trekke et valg etter anmeldelsene. Jeg fikk tak i mer silikon. Nå har jeg og fruen laget en perfekt kopi.så Nå er det moro.
super-lite silikon
kameraten - 4. nov. 2020
Dette var en flott opplevelse ?? forloveden elsker originalen og Willy er god nr.2. pga. Tips fra anmeldelser ble den 100 lik originalen. Vil at alle leser anmeldelser slik at alle får en best mulig opplevelse.mvh originalen
Snerten sak!
Auk - 4. nov. 2020
Et veldig greit produkt å benytte deg av! Veldig enkelt å forholde seg til og veiledningen som følger med får med det meste. Anbefaler ellers å se videoen til Clone-a-willy et par ganger for å få med seg resten. En del man må ha klart før man begynner, men det må man nesten regne med når man støper forskjellige deler. Fungerte veldig bra, fikk også en ganske detaljert form til slutt. Jeg gjorde dette alene, så det var liten hjelp å få fra partner - så det anbefales, som skrevet tidligere, å ha en penisring tilgjengelig. Ellers et veldig godt produkt som jeg anbefaler for å gjøre hverdagen, langdistanseforholdet og leken litt morsommere!
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful