Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Clone-A-Willy Plus Balls DIY Homemade Dildo Clone Kit Light Tone var 1

Clone-A-Willy Plus Balls DIY Homemade Dildo Clone Kit Light Tone

Relaterte produkter
Philips LR06 AA Alkaline Batterier 4 stk.
kr 49,00kr 41,65
Inkl. mva.
Sinful Penisringsett 3 stk
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 999,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Nå kommer ikke elskeren din til å savne deg, når du er bortreist over lengre tid. Med Clone-A-Willy Plus Balls kan du nemlig lage en pirrende og vibrerende kopi av hele ditt utstyr, som de kan fornøye seg med når du er borte.

Plus Balls settet er det første i verden hvor du også får din pung med når du lager en avstøpning. Det inneholder alt hva du har brukt for, for å skape en tro utgave av din penis og pung, og så følger det med en liten vibrator som kan innsettes i avstøpningen.

Det er svært enkelt å lage kopien, og det følger med en utførlig bruksanvisning. Resultatet er en tro kopi av dine edlere deler i en lys hudtone.

Vi anbefaler at du også kjøper med en penisring, som du kan bruke under avstøpningsprosessen, for å være sikker på at du klarer å holde ereksjonen mens pulveret størkner.

Clone-A-Willy Plus Balls er latexfri, produsert i 100 % silikon og er medisinsk testet.

NB! Husk alltid å følge instruksjonene i bruksanvisningen nøye i forhold til tid, temperatur, osv., så du får best mulig resultat. Du kan også lese mer i vår utførlige guide til Clone A Willy-produktene. Du finner den her.

MerkeClone-A-Willy
InkludertStøperør, Støpepulver, Silikonovertrekk, Rørepinne, Klitorisvibrator
Full lengde (cm)28
Diameter (cm)6.5
Elastisk indre diameterNei
Strømkilde1 x AA (Ikke inkludert)
Vibrasjonshastigher1
PrimærmaterialeSilikon
FargeBeige
Anbefalt glidemiddelVannbasert
EgenskaperVegansk
Språk på emballasjeSpansk, Tysk , Fransk, Engelsk
SKU15090
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Nedtur
M60 - 25. apr. 2021
Får ikke dette til å fungere, selv ikke etter 3 forsøk. Jeg håpet på å overraske kjæresten, men jeg trenger nok en hjelpende hånd. Første problem: Teip holdt ikke de 2 delene godt sammen, så jeg brukte smeltelim, det fungerte meget bra. Problem 2: Røret er altfor trangt. Det var klin umulig å ikke komme borti kantene, og jeg er ikke spesielt velutstyrt eller krum. Største problem: Ereksjon. Vanskelig å få den opp i en lite inspirerende situasjon, enda vanskeligere å holde den oppe. Ikke engang kombinasjonen av penis-og-pung-ring, pumpe og pornofilm var nok. Til mitt neste og siste forsøk skal jeg finne et romsligere rør, men da trenger jeg mere alginat, og da blir det jo billigere å kjøpe fra hobbybutikker.
Moro men planlegg godt
K25 - 25. apr. 2020
Moro konsept og resultatet blir bra - HVIS - du planlegger godt. Vi måtte droppe baller samt bruke noe annet enn den medfølgende søylen. Måtte bestille ekstra materiale for forsøk nr 3. Dette grunnet at penis kom borti veggen på søylen og at vi leste feil og tok for lite vann.. På clone a pussy var det 2 dl vann menst på clone a willy var det 2 kopper vann, altså dobbel mengde. Brukte opp ene pakken på det... For alle som ikkje har en linjalrett penis ville jeg heller bestilt ekstra pose med pulver og brukt noe annet som søyle. Brukt ganske mye penger tilsammen nå..
Fantastisk
Gunpowder - 31. jul. 2020
Superkul. En ekte kopi. Veldig satt pris på.
0
Umulig hvis du ikke er hetero
Anonymous - 10. mar. 2022
Frustrerende, helt jævlig ubrukelig fordi du berører veggene uansett hva du gjør. Har brukt så mye som mulig, men har fortsatt ikke dratt.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful