Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Creature Cocks Majestic Merman Silikondildo 22cm var 1

Creature Cocks Majestic Merman Silikondildo 22cm

kr 939,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Dykk dypt inn i dine lyster med denne iøynefallende skjønnheten, Majestic Merman Silikondildo, med iriserende regnbuefarger som glitrer og skinner som havet selv.

Den S-formede kurven er laget for utforskning og følger kroppens konturer, slik at den treffer alle de riktige stedene når den dykker ned i dypvannsfantasiene dine. Med en lengde på over 10 tommer er dette mer-kjøttet utstyrt med ujevnheter, riller, rygger, virvler, kurver og nubber som lover å stimulere deg som aldri før.

Det koniske hodet gjør det enkelt å føre inn, mens den kraftige, tykke kroppen gir en tilfredsstillende strekk som presser grensene dine til nye høyder. Vask havmannen i varmt vann og mild såpe eller sexleketøyrens.

Du er fortapt på havet og kjemper mot de voldsomme bølgene, og du driver rundt i en skjør livbåt mens stormen raser. I dagevis har du kjempet mot de ubarmhjertige strømmene, kroppen din er sliten og ånden din er på vikende front. Men akkurat idet håpet begynner å svinne, bryter et lysglimt gjennom de mørke skyene - en strålende skikkelse dukker opp fra dypet, med skimrende skjell som glitrer i måneskinnet.

Med et grasiøst sveip med den majestetiske halen glir havmannen mot deg, med øynene glødende av en overjordisk tiltrekningskraft. Når han nærmer seg, skyller en følelse av ro over deg, og frykten erstattes av nysgjerrighet og forventning. For hvert slag med de kraftige armene kommer han nærmere, helt til han til slutt strekker ut en hånd for å dra deg ut av havets klør.

I hans favn føler du en bølge av varme og vitalitet, som om berøringen hans har kraft til å blåse nytt liv i din slitne sjel. Idet han ser deg inn i øynene med en intensitet som tar pusten fra deg, innser du at du ikke bare blir reddet fra havet, men fra dypet av din egen ensomhet og fortvilelse.

Med et forsiktig kjærtegn fører han dine skjelvende hender til de glitrende skjellene hans, og inviterer deg til å utforske dypet av hans verden - en verden der nytelsen ikke kjenner noen grenser og begjæret hersker. Og når du overgir deg til ekstasen i hans omfavnelse, vet du at du har funnet ditt sanne hjem - i armene til den majestetiske Havmannen.

MerkeCreature Cocks
Produkt vekt (g)630
Full lengde (cm)26
Innførbar lengde (cm)22
Diameter (cm)5.8
PrimærmaterialeSilikon
FargeForskjellige farger
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Tysk , Nederlandsk, Fransk, Spansk, Italiensk, Russisk
SKU45312
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful