XL Dildoer

Drømmer du om en ekstra vill og ekstra fyldig stimuli? Så prøv en av våre XL dildoer. De store dildoene er ikke for sarte sjeler, men er ideell til deg som gjerne vil fylles helt ut, og dermed få en ekstra kinky og pirrende sexopplevelse. XL dildoer finnes i mange ulike varianter og farger. Noen av dildoene kan brukes analt, mens andre er best egnet til vaginal stimuli.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
Gummi (1)
Lateks (2)
PVC (36)
Silikon (6)
TPE (18)
TPR (10)
Vinyl (3)
Egenskaper
Batteridrevet (9)
Fjernstyrt (1)
Oppladbar (1)
Seletøyvennlig (54)
Vanntett (4)
Varmefunksjon (1)
Innførbar lengde
Merke
Baseks (2)
CalExotics (1)
Colours Pleasure (1)
Crystal Jellies (1)
Doc Johnson (3)
Fetish Fantasy (1)
King Cock (17)
King Cock Plus (10)
Kink by Doc Johnson (2)
Master Series (3)
Mister B (4)
Mixed (2)
Nature Skin (1)
Real Feel Deluxe (2)
Realistixxx (1)
Realrock (1)
Signature Cocks (2)
Sinful (1)
Tantus (1)
The D (3)
The Realm (2)
Titanmen (1)
Vac-U-Lock (1)
Vixen (2)
Willie City (1)
You2Toys (9)
Lengde
Diameter
Vis alle 99 produkter
Du har sett 42 av 99 produkter
Vis flere

XL Dildoer gjør fetishfantasiene til virkelighet

XL dildoer - drømmen om noe ekstra stort

Mange drømmer om XL dildoer men av ulike grunner. En stor penis blir ofte forbunnet med assosiasjoner om maskulinitet og å være en alfa-han, og ser man på voksne grovis vitser kan man lett få inntrykk av at kvinner liker store menn. Tross alle disse forestillingene, har få av dem egentlig rot i virkeligheten. For selv om menn kommer i ulike størrelser, hører peniser i de størrelsesordenene vi snakker om her til fantasienes verden.

Heldivis er det ingenting galt med å fantasere om store peniser. Hos oss hyller vi alle forskjellige fetisher, eller alt annet som gir mer sexglede inn i ens liv. Noen ganger kan fantasier dog gi misledende forestillinger, som kan være skadelige for en selv eller for den forestilling man kan ha om andres preferanser. For selv om du tenner på XL dildoer, enten det er å se på dem, eller leke med dem alene eller sammen med en partner som deler samme fasinasjon av det litt ekstra store, skal man ikke dermed misledes til å tenke at det skal være stort og voldsomt for alle.

Hva er det som er så fasinerende med XXL-dildoer?

Det finnes store dildoer, det finnes XL dildoer og så finnes det naturligvis også XXL dildoer, som har en størrelse som vi ikke finner i naturlige former. Alle har sin egen fanskare, som blir mer snever jo større og villere det blir. Så blir spørsmålet: hva er det folk finner så interessant med XL dildoer?

Hardcore fetishister har ofte litt den samme bakgrunn og motivasjon som toppidrettsutøvere. For mange av oss liker å ta en løpetur en gang imellom, men drivet etter det litt ekstreme bor i en liten andel av oss. Også er det dette med treningsdelen. For at en XXL dildo skal kunne brukes analt eller vaginalt, trengs det trening og oppvarming i massevis. Og det er der forskjellen kanskje kan sies å ligge, for man skal mene det om man skal penetreres av en XL dildo.

Hva skal du tenke på når du skal kjøpe en stor dildo?

Som tidligere nevnt er en stor dildo noe som krever trening. Går du i gang med den uten å være ordentlig varmet opp, kan det være veldig smertefullt, eller kanskje til og med umulig. Av samme grunn anbefales ikke XL dildoer til nybegynnere, fordi det krever at man gradvis blir introdusert til den ganske annerledes følelse det kan være å bli fylt så voldsomt ut som du blir med en så stor dildo. Er du klar til å ta steget, er det en god idé å tenke på materialevalget. Det er lurt å velge en dildo i et mykt materiale. TPR og PVC er en mulighet, men silikon er et mer anbefalt valg, fordi det er et materiale som er enklere å vedlikeholde. Velger du XL dildoer i harde materialer som glass eller annet, krever det mer trening.

En annen ting man skal huske, er å bruke rikelig med smøring. Det kan anbefales å bruke et glidemiddel som er tiltenkt anal bruk, også om dildoen skal brukes vaginalt, fordi den er tykkere og varer ofte lenger enn vanlig glidekrem. Og husk som alltid å bruke et glidemiddel som er tilpasset dildoens materiale. Vannbasert glidekrem passer til de fleste materialer, også de som er laget av silikon. God fornøyelse.

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA
Copyright © 2008-2022 Sinful
Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no