XL Dildoer

Drømmer du om en ekstra vill og ekstra fyldig stimuli? Så prøv en av våre XL dildoer. De store dildoene er ikke for sarte sjeler, men er ideell til deg som gjerne vil fylles helt ut, og dermed få en ekstra kinky og pirrende sexopplevelse. XL dildoer finnes i mange ulike varianter og farger. Noen av dildoene kan brukes analt, mens andre er best egnet til vaginal stimuli.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Innførbar lengde
Diameter
Materiale
Glass (2)
Gummi (1)
Polurethane (1)
PVC (31)
Silikon (9)
TPE (13)
TPR (6)
Vinyl (4)
Egenskaper
Batteridrevet (7)
Fjernstyrt (1)
Inflatable (1)
Oppladbar (2)
Realistic (44)
Seletøyvennlig (36)
Suction Cup (30)
Thrusting Function (3)
Vanntett (3)
Vibrating (8)
Merke
All Black (2)
baseks (1)
Blush (1)
Creature Cocks (1)
Dillio Platinum (1)
Doc Johnson (21)
Domestic Partner (1)
Fetish Fantasy Extreme (1)
Fist It (1)
Hosed (1)
King Cock (7)
King Cock Plus (3)
Master Series (5)
Mister B (1)
NS Novelties (1)
Pipedream (7)
Real Feel Deluxe (2)
Tantus (3)
Vixen Creations (1)
Willie City (6)
You2Toys (6)
Vis alle 70 produkter
Du har sett 42 av 70 produkter
Vis flere

XL dildo - fyller deg ekstra godt ut

XL dildoer - drømmen om noe ekstra stort

Mange drømmer om XL dildoer men av ulike grunner. En stor penis blir ofte forbundet med maskulinitet og det å være en alfa-han, og ser man på voksne grovis vitser kan man lett få inntrykk av at kvinner liker store menn. Tross alle disse forestillingene, har få av dem egentlig rot i virkeligheten. For selv om menn kommer i ulike størrelser, hører peniser i de størrelsesordenene vi snakker om her til fantasienes verden.

Heldivis er det ingenting galt med å fantasere om store peniser. Hos oss hyller vi alle slags seksuelle fantasier som kan gi mer nytelse og glede inn i ens liv. Noen ganger kan fantasier dog gi misledende forestillinger som kan være skadelige for en selv eller for den forestilling man kan ha om andres preferanser. For selv om du tenner på XL dildoer, enten det er å se på dem eller leke med dem alene eller sammen med en partner som deler samme fasinasjon, skal man ikke dermed misledes til å tenke at det skal være stort og voldsomt for alle.

Hva er så fasinerende med en XXL dildo?

Det finnes store dildoer, det finnes XL dildoer og så finnes det naturligvis også XXL dildoer, som har en størrelse som vi ikke finner i naturen. Alle har sin egen fanskare, som blir mer snever jo større og villere det blir. Så da blir spørsmålet: hva er det folk finner så interessant med XXL dildoer?

De som praktiserer hardcore BDSM har ofte litt den samme bakgrunn og motivasjon som toppidrettsutøvere. For mange av oss liker å ta en løpetur en gang imellom, men drivet etter det litt ekstreme bor i en liten andel av oss. Også er det dette med treningsdelen. For at en XXL dildo skal kunne brukes analt eller vaginalt, trengs det trening og oppvarming i massevis. Og det er der forskjellen kanskje kan sies å ligge, for man skal mene det om man vil penetreres av en XXL dildo.

Hvilken XL dildo bør jeg velge?

Som tidligere nevnt er en xl dildo noe som krever trening. Går du i gang med den uten å være ordentlig varmet opp, kan det være veldig smertefullt, eller kanskje til og med umulig. Av samme grunn anbefaler vi aldri en xl dildo til nybegynnere, fordi det krever at man gradvis blir introdusert til følelsen av å bli fylt ut til det ytterste. Er du derimot klar til å ta steget, er det et par ting du bør overveie før du går til innkjøp av et produkt. For det første er det lurt å velge en dildo i et mykt materiale. TPR og PVC er gode alternativer, men silikon blir ofte foretrukket fordi det er et materiale som er enklere å vedlikeholde. Velger du en xl dildo i et hardt materiale som for eksempel glass, krever det at du allerede har erfaring med denne type kinky sexleketøy fra før.

En annen ting man skal huske er å bruke rikelig med smøring når man leker med en xl dildo. Det kan anbefales å bruke et anal glidemiddel, også selv om dildoen skal brukes vaginalt, fordi det er tykkere og varer lengere enn et vanlig glidemiddel. Og husk som alltid å bruke smøring som er tilpasset dildoens materiale. Et vannbasert glidemiddel passer til de fleste materialer, også silikon, i motsetning til et silikonbasert glidemiddel, som ikke bør kombineres med silikon.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no