Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Creature Cocks Venom Silikondildo var 1

Creature Cocks Venom Silikondildo

kr 799,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Slipp løs dine mørkeste lyster med Creature Cocks Venom Silikondildo, en fryktinngytende svart og hvit stang som lover nytelse av en annen verden. Den har et bredt, rundt hode prydet med en rekke perler rundt kronen og et tykt, årefylt skaft med rillet struktur ved bunnen, supplert med myke pigger rundt de store testiklene for et ekstra lag med stimulering.

Dildoen er designet for håndfri bruk eller partnerlek, og leveres med en bred sugekoppbunn som fester seg godt mot underlaget, og den kan fint brukes med seletøy.

I flere uker har du vært bekymret for din venn Eddie. Han har oppført seg rart og unngått alle. Du bestemmer deg for å besøke ham i kveld, og går inn i den dårlig opplyste leiligheten hans. "Eddie? Går det bra med deg?" roper du, men stemmen din skjelver av frykt. Du trer forsiktig inn på soverommet og ser Eddie ligge utstrakt på sengen, naken og stønnende, med kramper i kroppen. Du blir rød i kinnene, men bekymringene dine gjør at du ikke går ut igjen.

"Eddie, hva er det som skjer?"

Idet du nærmer deg, gisper du av skrekk og fascinasjon. Eddies kropp er i ferd med å forvandles, og en massiv, svart og hvit stang kommer ut av lysken hans og pulserer med en uhyggelig, utenomjordisk væske. Du prøver å trekke deg unna, men før du rekker det, skyter to svarte, muskuløse armer frem og griper tak i deg med et fast, urokkelig grep.

"Du er ikke Eddie ..." hvisker du idet det går opp for deg at du stadig trekkes nærmere. Panikken stiger da en tredje arm river klærne av deg, men vesenets tunge strekker seg ut mellom bena dine, og frykten begynner å smelte over i uventet opphisselse.

Du kjemper imot, men skapningens styrke er overveldende. Tungen danser over huden din og tenner hver nerve. Akkurat idet du begynner å stønne, støter den kolossale stangen inn i deg og strekker deg ut. Følelsen er overveldende, en berusende blanding av nytelse og sjokk.

Du er fastklemt under vesenet, og de kraftige støtene driver deg til randen. Den rytmiske pulseringen av stangen inni deg, det faste grepet fra de fremmedartede armene og den smekkende tungen sender deg inn i en vill ekstase. Alle tanker om Eddie forsvinner. Du er fortapt i øyeblikket, i den forbudte spenningen ved å bli tatt av denne utenomjordiske elskeren.

MerkeCreature Cocks
Produkt vekt (g)878
Full lengde (cm)19
Innførbar lengde (cm)13
Diameter (cm)6.4
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Tysk , Nederlandsk, Fransk, Spansk, Italiensk, Polsk
SKU45762
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful