Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fantasy C-Ringz Cock Pipe med Ballstretcher var 1

Fantasy C-Ringz Cock Pipe med Ballstretcher

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 349,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Vil du gjerne forlenge din nytelse og få ekstra mye støtte rundt penis og testikler? Da er Fantasy C-Ringz Cock Pipe med Ballstretcher et godt valg for deg.

Ballstretcheren settes rundt penis og pung, hvor den både støtter og strammer. Penisringen gir en kraftigere og mer langvarig ereksjon, til stor glede både for deg og din partner.

Den kan både brukes til onani og samleie, men du kan også ha den på i løpet av dagen under klærne, for å få en større kul.

Fantasy C-Ringz Cock Pipe er produsert i myk og fleksibel gummi. Den kan strekkes, så den passer til de fleste størrelser.

MerkeFantasy C-Ringz
Produkt vekt (g)39
InkludertPrøve med glidemiddel, Prøve med sexleketøyrens
Innførbar lengde (cm)7.5
Diameter (cm)4
Indre diameter (cm)4.7
Elastisk indre diameterJa
PrimærmaterialeTPR
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU15350
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Anbefales
Ballestrekker - 6. sep. 2023
Går med den 2-3 timer hver dag. Om jeg får mer heng i ballene vet jeg ikke, men jeg blir litt kåt bare av å kjenne at det strammer rundt ballene. Tar den av når jeg knuller kona fordi jeg liker å kjenne fitta rundt hele kuken. Denne anbefales.
Balletak
Sirius - 31. mar. 2023
Holder utstyret ditt på plass og du får en strammere holdning enn hva du er vant med. Ballene strekkes godt i og de blir harde som stein. Opplever at fruen liker synet, og at jeg ikke minst holder ut det pittelille ekstra for å sette prikken over i’en
Svært behagelig men litt stor
Anders - 12. sep. 2021
Tenkte å prøve denne modellen da jeg allerede har den kortere modellen. Den er gererelt enkel å få på etter man har gjort det noen ganger, samt at man kan ha den på i lengere tid. Penisringen var noe stor etter min mening, men en veldig fin modell. Visuelt ser utstyret veldig presentabel når man har den på.
Ballstretcher favoritt
Marius - 19. oct. 2020
Etter å ha prøvd denne en del ganger, så er det bare å si en ting. Den er GENIAL. Den er lett å få på og behagelig mot huden. For meg så kan den akkurat den dra følelsen jeg ville ha. Den er også flott å bruke under akten. Så anbefales på det sterkeste
Nydelig lidenskapelig opplevelse
Kasper - 27. jan. 2020
Strammer fantastisk rundt penis og strekker testiklene slik at de blir herlig såre, og lettere å leke for partneren min. Å sette på Cock Pipe er litt vanskelig, siden det må strekkes mye for å gjųre det, men når det fųrst er på plass er det en god fųlelse og ereksjonen din blir hardere enn normalt. Jeg kombinerer Cock Pipe med en flogger da jeg elsker smerten når slaget treffer testiklene mine. Kan absolutt anbefales, men jeg tror du må vęre godt rustet for å få maksimalt utbytte.
0
God penisring og ballbåre
Carsten O. - 22. jan. 2020
Skikkelig fin og deilig å ha på seg. Krever litt oppfinnsomhet for å få den på, men strammer fint rundt penis mens du samtidig strekker testiklene til maks. Har brukt den med lassoen og den gir meg en vill utlųsning. Virker som jeg kan holde ut lenger. Kan absolutt anbefales.
0
Fantasy C-Ringz Ball Stretcher Cock Pipe
Stefan - 11. dec. 2019
Et veldig fint produkt med flere variasjonsmuligheter enn du kanskje fųrst tror. Det kreves en viss teknikk for å få på, men når du fųrst har skjųnt det går det som smurt med glidemiddel, ellers må du "sette" det på plass selv, men dette kan fųles litt "stramt" om huden din er tųrr. Selve materialet, fersk fra emballasjen, fųles litt rųft, men det forsvinner både med tid og glidemiddel. Den sitter også godt på plass under klęrne og det er gųy å tenke på at den er der, men husk å fųlge anbefalingene for hvor lenge du bųr/kan la den vęre inni. Dette avhenger selvfųlgelig av din kropp og hvor stort/lite produktet er i forhold til deg. Minimum skade er selvsagt å foretrekke. Det eneste jeg ųnsker å endre litt på er lengden på akselringen. Den kunne ha vęrt litt kortere siden den har en tendens til å kollidere med partneren din og dytte inn litt hud i all hemmelighet under bruk, men som sagt ovenfor, hvis du smųrer godt, minimerer du også dette problemet.
0
Anmeldelse
Anonymous - 12. aug. 2022
Ingenting som jeg vil bruke mer, det var ingen forskjell.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Komfortabelt og koselig, men med ulemper
Anonymous - 13. mar. 2024
Litt uhåndterlig å sette på, men når den først er på plass, er den veldig behagelig og fyller sin funksjon. Den eneste ulempen er at den fjerner en del av skaftet, noe som gjør det vanskelig å gå dypere ... med mindre du vil trenge inn i hele dritten.
Maskinoversettelse fra sinful.se
fin klem
Anonymous - 12. apr. 2023
trykker akkurat passe mye og bruker den alltid med estimerte elektroder
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful