Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fantasy for Her Kegel Train-Her Bekkenbunnskule Sett var 1

Fantasy for Her Kegel Train-Her Bekkenbunnskule Sett

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 449,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fantasy for Her Kegel Train-Her Bekkenbunnskule Sett er det perfekte settet til kvinner i alle aldre - uansett erfaring. 

Med settet kan du styrke din bekkenbunn, oppnå større følsomhet i underlivet og få kraftigere orgasmer. 

Den rosa kulen veier minst og er ideell å starte med. Legg deg godt til rette og sett bekkenbunnskulen opp i skjeden og øv deg på å gjøre knipeøvelser. Start med å trene få minutter av gangen og øk intervall og stilling fra liggende til stående. 

Når du kan gå rundt med den minst kulen i flere minutter, kan du skifte til den lavendelfargede og gjenta prosessen. 

Til sist vil du være klar til den lilla kulen, som er den tyngste i settet. 

Bekkenbunnstrening anbefales av jordmødre og sexologer verden over.

MerkeFantasy For Her
Full lengde (cm)18.5
Innførbar lengde (cm)7.5
Diameter (cm)2.8
PrimærmaterialeSilikon
FargeLilla
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU19935
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God valuta for pengene
Marnie - 14. nov. 2021
Godt sett, både for nybegynnere og de som har erfaring med kegel-trening. Noe lang «tupp», men enkel og behagelig å innføre.
Ikke helt det jeg forventet
Ane - 11. may. 2021
Jeg kjųpte disse kulene fordi jeg hadde begynt å bli "dryppe" når jeg hostet, nųs og lignende, og det er faktisk ganske slitsomt i en alder av 38.... Jeg har prųvd dem alle - og gjorde den feilen å ha den tyngste inni når jeg var ute på tur. Det var... Litt kjipt å skrelle det ut av det ene buksebenet mitt, la oss si det slik ;-) Kulene er imidlertid virkelig godt designet og av veldig hųy kvalitet, de er enkle å rengjųre og de er enkle å få opp hvis du bare fųlger instruksjonene.
0
Enkelt og godt
Jane - 20. oct. 2020
Er super fornųyd med produktet. Formen på kulene gjųr de både lettere å fųre inn, men det er også mer naturlig å klemme, i motsetning til helt runde kuler. Materialet er fint og lett å rengjųre. Anbefales sterkt;)
0
Fungerer.
Mille - 18. aug. 2019
Jeg kjųpte settet her fordi jeg hadde problemer med å holde på vannet. Pinlig, men sant. Jeg har ikke fųdt noen barn (ennå) så settet her er helt perfekt for meg. De er mindre i omkrets enn kulene jeg har hatt fųr, og det at de er koniske heller enn sfęriske, gjųr dem mye vanskeligere å holde inne. Mųnsteret nederst er slett ikke like tydelig i virkeligheten som på bildet. Fųrste gang jeg brukte den letteste kjeglen var virkelig en ųyeåpner for meg. Jeg kunne virkelig kjenne musklene mine, stort sett helt inn i magen. Det er tydelige tegn på at det virker – og jeg har ikke hatt et eneste «drypp» siden den gang. Er forųvrig superenkle å rengjųre og overflaten er veldig myk.
0
Bra, men...
Maja - 13. feb. 2021
Godt materiale og fine farger, ser ut som på bildet. Til tross for at den er dråpeformet hadde jeg vanskelig for å sette inn kulene, og startet med den letteste, men la ganske raskt merke til at den tyngste også var for lett. Det var sannsynligvis feil produkt for meg ... Skulle gjerne sett at det var en "bevegelig” kule inni slik at musklene aktiveres mer ved bevegelse
0
En utfordring selv for de mer erfarne!
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette var ikke mine første treningsballer, men formen er annerledes enn noe jeg har gjort før. Formen gjør ballen utfordrende, og bekkenbunnsmuskulaturen får jobbe! Jeg hadde savnet instruksjonene om hvor dypt jeg skulle plassere ballen. Materialet er fantastisk silkemykt!!!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Ikke i sluttspillet
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg vet ikke om kulene var for lette eller om designet var dårlig, men de var ikke til noen nytte. Alt holdt seg på plass selv når jeg ikke gjorde noe. Jeg prøvde å gjøre litt husarbeid samtidig, men det hadde ingen effekt.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Opplæring
Anonymous - 2. jul. 2022
Det er veldig bra og hjelper.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Perfekt til cheerleader-trening
Anonymous - 11. aug. 2022
Jeg har kjøpt disse eggene til min pompoir-øvelse og er fornøyd, de er av godt materiale og enkle å sette inn (bare slipp litt olje i toppen). Det eneste minuset er at på mitt nivå kan jeg bare bruke det tyngste, da de andre 2 er for lette. Likevel er jeg fornøyd med min daglige trening, blir sterkere og mer smurt :)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Fantastisk
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har prøvd flere forskjellige typer bekkenbunnskuler. Jeg begynte med å kjøpe en enkelt 60g, og allerede da merket jeg en forbedring i sexlivet mitt. Så kjøpte jeg et helt sett der kulene var runde. De var ikke behagelige å ha på seg, og det gjorde litt vondt å ta dem av og på. Så jeg bestemte meg for å prøve dette settet. Jøss! Jeg anbefaler det på det sterkeste. Det er ingen smerte når du tar dem på eller tar dem av! Det er det beste sexleketøyet jeg noensinne har kjøpt i mitt liv! Sexlivet mitt har blitt bedre, orgasmene mine har blitt bedre og det gjør ikke vondt å ha sex lenger! Du vil ikke angre på å kjøpe dette!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful