Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fetish Collection Lakk Laken med Høy Kant var 1

Fetish Collection Lakk Laken med Høy Kant

Relaterte produkter
beGLOSS Special Wash til Vinyl 250 ml
kr 239,00kr 203,15
Inkl. mva.
kr 1 445,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Er dere klare til våte, erotiske leker? 

Med dette lakenet i lakk fra Fetish Collection kan dere enkelt omgjøre dobbelsengen til en pirrende lekeplass fylt med massasjeoljer, glidekremer, champagne, isterninger - hva enn dere måtte ønske! 

I motsetning til alminnelige lakklakener er dette utstyrt med en 15 cm høy, oppblåsbar kant, som sikrer at væskene blir hvor de skal være, og dere risikerer ikke at leken spoleres av søl og andre uhell.

Med sine 140 x 200 cm er det rikelig med plass til dere begge, hva enten dere bruker lakenet til pirrende massasje eller mer avanserte utfoldelser.

Lakenet er laget av slitesterkt vinyl og dere får med 100 ml Just Glide glidekrem i pakken, slik at dere kan starte med det samme.

MerkeYou2Toys
Sub-brandFetish Collection
InkludertVannbasert glidemiddel
Høyde (cm)15
Full lengde (cm)200
Bredde (cm)140
PrimærmaterialePVC
FargeSvart
Språk på emballasjeItaliensk, Fransk, Dansk, Spansk, Tsjekkisk, Russisk, Engelsk, Nederlandsk, Tysk
SKU17308
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Godt konsept, dårlig produkt
Daniel - 12. jul. 2019
Min kone og jeg kjųpte dette for frekk lek. Vi valgte denne fordi det fulgte med en liter glidemiddel og hadde den hųyeste kanten. Fordeler: Glidemiddelet lukter lite og fungerer bra. Som alle vannbaserte glidemidler tųrker den raskt ut og vi har nå en sprayflaske med lunkent vann for å fylle på. Ulempene: Imidlertid er det ikke så bra. Konseptet var bra og liker man å smųre hverandre med glidekrem anbefaler jeg et laken med kant på. Kvaliteten på dette lakenet er imidlertid ikke så bra. Både på innsiden og utsiden kommer skarpe plastsųmmer i veien for leken. På kjųpstidspunktet hadde den den hųyeste kanten vi kunne finne. I ettertid skjųnner vi at disse centimeterne ikke tilfųrer så mye. Konklusjon: Vi liker lakenet, men angrer på at vi kjųpte dette. I skrivende stund er det andre alternativer tilgjengelig. Hvis du vil ha et laken med kant, gå for det i stedet.
0
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful