TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Sexlaken

Dersom dere elsker å eksperimentere med våte sexleker, kommer dere til å  elske vårt utvalg av sexlaken. Bred lakenet ut over sengen, smør hverandre inn i massasjeolje, eller gå bananas med glidekremen og nyt den deilig glidende opplevelsen, uten å bekymre dere for flekker på laknene. Et sexlaken er også perfekt dersom du eller partneren din er av dem som får våte orgasmer.

Skaff et sexlaken - til hete, våte sexleker

Sexlakener som holder tett

Mange tror at et sexlaken kun er for kinky sexentusiaster, men selv om de også er populære i disse sammenhengene, passer de også like godt på et helt vanlig soverom. Sexlakener finnes i mange forskjellige materialer, men alle har det til felles at de forhindrer væsker fra å lekke ned i underlaget. Dermed forblir sengen, sofaen eller rett og slett gulvet tørt, selv om sexen blir deilig våt.

For det blir den ofte. Menneskekroppen produserer massevis av væsker når den er oppstemt, alt fra naturlig smøring, svette eller andre typer væsker avhengig av hvilken aktivitet dere bedriver. Er dere en av de parene som ofte innleder sex med en deilig helkroppsmassasje, kan dere rolig dra på med massasjeolje, uten å tenke på madrassen under. En annen ting er glidemidler. I dag er glidemidler heldigvis standardutstyr i de fleste soverom, men også her kan dere ta det helt rolig, og bruke akkurat så mye dere vil, uten å bli nervøs for at det blir klinete på andre steder enn de intensjonelle. Og sist men ikke minst vet alle som har hatt sex uten kondom at det etter utløsning kan være nesten umulig å komme seg ut av sengen uten at det renner både her og der. Men felles for alle disse tilfellene er, at et sexlaken vil hjelpe deg med å kunne slappe helt av, hva gris og søl angår.

Perfekt for skikkelig våt sex

I dag finnes det ulike typer sexlaken, så når du vurderer å gå til anskaffelse av ett, er det første du skal tenke på, hva du skal bruke det til. Materialet er noe av det du skal ta med i beregningen, og for noen er dette viktigere enn for andre. Vinyl- og latexlakener har ofte et skinnende blankt ytre, noe som noen finner utrolig opphissende. Foretrekker dere derimot en matt look, som mer minner om tradisjonelle lakener, bør dere velge noe annet. Materialet er også viktig å tenke på hvis noen av dere har allergier - det er dumt å legge deg på et latex- eller gummilaken om det eneste du oppnår er en allergisk reaksjon.

En annen ting du skal tenke på, er om lakenet skal ha høye kanter eller ikke, evt. hvor høye. Trenger dere et laken som kun beskytter madrassen mot flekker, er et sexlaken uten kanter mer enn nok. Liker dere at det virkelig blir vått, med massevis av olje, glidemiddel eller lignende, vil et med høye kanter være å foretrekke.

Hvordan regngjør man et sexlaken?

Dette er faktisk ikke det store problemet. Er det snakk om et sexlaken uten kanter, holder det ofte å tørke av det med en fuktig klut. Har dere brukt silikon- eller oljebaserte produkter kan det hende det er en god idé å benytte en sexleketøysrens eller en mild intimsåpe. Har det kommet store mengder væsker, enten kroppslige eller tilførte, kan dere enkelt ta det med inn i dusjen og skylle det. Matte sexlakener av polyuretan kan ofte vaskes i vaskemaskin, men husk å lese vaskeanvisningen nøye. Som dere kan se, er det ingen problem å vedlikeholde et sexlaken.

Er dere klare for å maksimere mulighetene og uttrykket, kan dere investere i et putetrekk i samme materiale. En sexpute kan være et veldig bra supplement til leken, og gjøre det lettere å eksperimentere med stillinger som krever at for eksempel bekkenet blir hevet. Men en pute kan også bli våt, om den ikke har et latexbetrekk da. Ta en titt på det store utvalget her, klikk hjem din favoritt, og gled deg til våte leker.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful