Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades of Grey Greedy Girl Thrusting G-Punkts Rabbitvibrator var 1

Fifty Shades of Grey Greedy Girl Thrusting G-Punkts Rabbitvibrator

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 1 145,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Få mest mulig nytelse med Fifty Shades of Grey Greedy Girl Thrusting G-Punkts Rabbitvibrator. Med den luksuriøse rabbitvibratoren kan du overgi deg til Fifty Shades-universet fullstendig, akkurat som Anastasia Steele og gjøre deg klar til et nytt, orgasmefylt bekjentskap. 

Det fløyelsmyke skaftet støter forsiktig opp i ditt indre med 3 hastigheter og har den helt rette kurven til en intens stimulering av G-punktet. De to livlige kaninørene tar seg kjærlig av din sensitive klitoris og gjør det nesten umulig å holde klimakset igjen. 

Kaninørene har hele 12 vibrasjonsinnstillinger, så du kan få massevis av deilig variasjon. Du kan både nyte vibratoren i soverommet og på badet, avhengig av hvor lysten griper tak i deg. 

Grey Greedy Girl Thrusting G-Punkts Rabbitvibrator har en full lengde på 24 cm, hvorav 13 kan føres inn. Diameteren er 3,6 cm på det bredeste. 

Vibratoren er laget av deilig ftalat- og lateksfri silikon samt ABS-plast. Den lades enkelt opp via USB-kabelen som følger med. I tillegg har vibratoren en praktisk reiselås som aktiveres ved å holde begge knappene inne. 

MerkeFifty Shades of Grey
Produkt vekt (g)355
InkludertOppbevaringspose
Full lengde (cm)24
Innførbar lengde (cm)13
Diameter (cm)3.6
StrømkildeUSB-lader
Brukstid (min)60
Vibrasjonsmønster9
Vibrasjonshastigher3
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeFransk, Russisk, Spansk, Engelsk, Kinesisk, Tysk
SKU22414
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Elendig!
V. - 9. dec. 2022
Ikke verdt pengene! «Ørene» og vibrasjonene de gir er forsåvidt greie nok, men delen som støter inn og ut er bare kjedelig og gir absolutt ingenting. Man blir bare lei! Bruk heller pengene på en annen rabbit eller en vanlig vibrator. Dette ble en dyr, dårlig en.
Ny favoritt i hus!
Bridget123 - 24. oct. 2021
Ny favoritt!
VILL OPPLEVELSE
K&J - 19. jan. 2021
Jeg fikk denne kaninen av min herlige partner. Bestilte den og andre ting fredag kveld, og lųrdag ettermiddag hadde vi allerede pakken. Noen ganger har jeg vanskelig for å få orgasme når vi har sex. Så i dag måtte det prųves, og slik ble det. Og det er en av de beste og stųrste orgasmene jeg har hatt. Og det at den går inn og ut gjųr den bare enda mer frekk og deilig. Etter en orgasme. Det var som om jeg 'låste meg inne'. Dette var fųrste gang jeg prųvde det etter en orgasme. Så jeg tenkte det ville gjųre vondt å ta den ut. Men det har ikke vęrt så ille som jeg hadde forventet. Dette er absolutt en jeg vil anbefale, og det er det beste kjųpet jeg/vi har gjort i forhold til leker for meg. Så unn deg selv/eller partneren din denne herlige og herlige kaninen.
0
Veldig bra
1995 - 29. jun. 2020
Virkelig god kanin. Har hatt problemer med noen andre kaniner som brųt for fort, men man kan virkelig fųle at denne kaninen er av hųy kvalitet. Fint materiale, sterk vibrasjon og som ingenting jeg har prųvd fųr. Den kan gå opp og ned i stedet for å snu. Det tar litt tid bare å finne det perfekte stedet som treffer både klitoris og G-punktet, men i den forbindelse er vi alle bygget forskjellig. Kan absolutt anbefale.
0
BESTE KANIN NOENSINNE
Jeannette - 11. jan. 2020
Toppstykket går opp og ned i stedet for å snu. Du trenger bare å holde den, og den gir fortsatt fųlelsen av en penis som går inn og ut av skjeden. Volumet er også lavt
0
For stor
Fatima - 4. sep. 2020
For meg som er petite ble dette dessverre for stort. Kaninųrene havner på kjųnnshårene. Da er det veldig vanskelig. Som i virkelig vanskelig. Ikke bųyelig eller fleksibel i det hele tatt.
0
Forferdelig støting
Anonymous - 13. mar. 2024
Kaninkomponenten er veldig hard, så du kan ikke sette inn mye uten å føle deg ukomfortabel. G-punktet mitt er rundt 6 dypt, og dette kommer definitivt ikke i nærheten av det. Støtingen er også veldig mekanisk og høyt, slik at du både kan føle og høre alle slags rare ting som skjer uten å faktisk føle noe behagelig. Min eneste ros er kaninørevibrasjonene, veldig sterke og du kan orgasme fra bare det, men det er et VELDIG dyrt leketøy å bare gå av klitorisstimulering
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk
Oppnår hard orgasme
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg setter pris på disse produktene, og det er derfor jeg elsker dem for deres byggekvalitet og pålitelighet. At den er oppladbar, betyr at den alltid er klar når jeg føler for det. Pulsen er sterk, og designet gir meg raskt en lykkelig slutt. Sannsynligvis noe av det beste du kan kjøpe.
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk
Flott produkt.
Anonymous - 1. nov. 2023
Perfekt for intense orgasmer.
Maskinoversettelse fra sinful.fr
50 nyanser
Anonymous - 13. mar. 2024
Ellers et veldig fint materiale, men kaninørene kunne vært mer fleksible og bøyelige. For harde.
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful