Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Bi Stronic Fusion Pulsator Vibrator var 1

Fun Factory Bi Stronic Fusion Pulsator Vibrator

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 1 895,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Det siste påfunnet fra leketøysgiganten Fun Factory er Bi Stronic Fusion Pulsator Vibrator som kombinerer alt det beste i ett enkelt sexleketøy. Bi Stronic ligner en klassisk rabbit, men har uendelig flere muligheter innebygd i seg. Den kan nemlig både vibrere og pulsere - altså bevege seg frem og tilbake i støtende bevegelser, som gir en helt ny opplevelse. Det er en motor i skaftet, og en i klitorisstimulatoren foran, og disse kan kjøre helt uavhengig av hverandre. På denne måten kan du nyte vibrasjonene akkurat slik du ønsker dem. Hvis du aktiverer begge to er det mulighet for opp til 64 forskjellige kombinasjoner av vibrasjoner og pulseringer på kryss og tvers av hverandre. Finner du en kombinasjon som er spesielt god for deg, kan du lagre den ved å holde “Fun”-knappen inne i 3 sekunder, så finner du lett tilbake til den ved en annen anledning. Bi Stronic er laget i 100 % medisinsk silikon, og kjennes silkemyk og deilig mot huden. Skaftet er stivt, mens klitorisstimulatoren foran er fleksibel. Dette gjør at når du har innført skaftet, kan du plassere klitorisstimulatoren så presist mot klitoris du ønsker, for å oppnå en optimal nytelse. Det anbefales å bruke Bi Stronic Fusion sammen med glidekrem, så den føles enda mer glatt og myk, og gjør den enklere å innføre. Vibratoren har en god størrelse, uten å være for overveldende. Den kan også benyttes analt. Bi Stronic er vanntett, så du kan ta den med deg i badekaret eller i dusjen. Den rengjøres enkelt med varmt vann og såpe, og bruk etterpå en sexleketøysrens for ekstra god hygiene. Vibratoren har en key-lock funksjon, som betyr at den låses når den ikke er i bruk. En smart funksjon for å unngå at den starter av seg selv i nattbordsskuffen eller i kofferten på flyplassen. Som med alle andre nyere Fun Factory-produkter lades vibratoren opp med en click’n charge-lader, som naturligvis følger med. Når den først er fullt oppladet, har du mange timer med deilig lek i vente.

MerkeFun Factory
Produkt vekt (g)372
Full lengde (cm)21.7
Innførbar lengde (cm)11
Diameter (cm)3.8
StrømkildeMagnetisk USB-lader
Brukstid (min)40
Vibrasjonshastigher6
PrimærmaterialeSilikon
FargeLilla
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeNederlandsk, Svensk, Spansk, Polsk, Russisk, Dansk, Fransk, Kinesisk, Italiensk, Finsk, Norsk, Japansk, Tysk , Engelsk
SKU15022
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Annerledes og ekstra frekk vibrator av hųy kvalitet
MrC - 28. apr. 2016
Meget god kvalitet, lang batterilevetid, veldig fin men likevel kraftig, nesten dirrende vibrasjoner på klitoris. Den pulserende sjokkfunksjonen er frekk og spennende og bidrar til å ta henne inn i den rųde sonen — på den gode måten Best for kvinner med små ytre kjųnnslepper.
0
Halleluja... for en fin gutt!
Anonymous - 6. may. 2023
Veldig enkel håndfri bruk ... ved å ligge på sengen og holde lårene litt sammen, men kan også gjøres ved å holde hånden mot den mens denne gutten skyver deilig inn i deg. Den eneste ulempen jeg har opplevd er dagen etter ... etter første gang med denne gutten hadde jeg to dager med betydelige muskelsmerter i glutes (side) på grunn av stramming av baken mens jeg lå på sengen og ble fornøyd håndfri av denne deilige nytelsesstangen ... og jeg følte orgasmen komme og hadde en nydelig orgasme ...
Maskinoversettelse fra sinful.nl
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful