Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Jam Mini Vibrator var 1

Fun Factory Jam Mini Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fun Factory Jam Mini Vibrator er en liten lekker vibrator, som vil bortskjemme deg med milde vibrasjoner i soverommet. Den har bøyd form som gjør den ideell til både klitoris- og vaginalstimulering. Den har også riller som føles deiligt ved penetrasjon og den er også perfekt til G-punkts massasje. Jam Mini Vibrator er enkel å bruke. Du starter og stopper den ved å skru på lokket i bunnen av vibratoren. For at du skal få en enda bedre opplevelse og følelse, anbefaler vi at du også bruker et vannbasert glidemiddel sammen med vibratoren. Etter bruk kan den rengjøres med varmt vann og evt. en Sexleketøysrengjøring. Fun Factory Jam Mini Vibrator bruker 1 stk. AA batterier som selges separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Svært stille
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg bestilte produktet fredag 12.3. og det ankom torsdag 18.3., så leveringstiden var som oppgitt (3-5 virkedager). Pakken var nøytral, litt bulkete. Produktet er vanntett, og har ikke blitt slitt selv om jeg har vasket det etter hver bruk. Produktet er også veldig stille, ingen grunn til bekymring i en husholdning på tre at noen vil høre. Skyggen virket veldig liten i begynnelsen, men etter hvert som jeg ble bedre kjent med produktet, har den tatt over mange orker. Jeg anbefaler den!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Minikraft
Anonymous - 8. may. 2019
Jeg ble overrasket over produktets effektivitet og stillhet. Jeg anbefaler
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Helt ok :)
Anonymous - 3. apr. 2021
Likte at den var i en så diskret innpakning. Trodde den ville være større, men den er deilig likevel. Tror størrelsen er som en bulletvibrator, men litt større og mykere. Jeg trodde også vibrasjonene ville være sterkere. Den er imidlertid ikke så stille.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Et forsinket heiarop til meg selv.
Anonymous - 1. sep. 2018
En forsinket gave til meg selv, det første sexleketøyet i den kommende kolleksjonen. Glatt og diskret innpakning som jeg fant i postkassen en dag, og umiddelbart skulle jeg gå for dette blikkfanget. Fløyelsaktig og stilig finish gjør den nydelig å både ta på og se på. Ekstremt sterk vibrasjon og høy komfort på grunn av de glatte silikonene og den nøye utformede passformen som kan lekes med ordentlig. Det kan imidlertid være viktig å huske glidemiddel av noe slag ellers kan det være litt hvis du vil bli penetrert litt. Siden kjøpet har jeg skjemt meg bort med denne utallige ganger, og batteriene lades nå og da på grunn av mye bruk av skjønnheten. Batteriforbruket ellers er ikke så ille da det har lang levetid og er lett å rengjøre. Virkelig et godt kjøp som jeg ikke angrer på, kan komme godt med både alene og i par ser jeg for meg da den kan brukes flittig i forskjellige stimulerende stillinger. Virkelig verdt de nesten 200 kronene som du brukte på denne fine tingen som gjør underverker med humøret ditt.
Maskinoversettelse fra sinful.se
støyende
Anonymous - 4. jul. 2020
Produktet går fra stille til ekstremt bråkete (elektrisk tannbørstenivå).
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Perfekt for hygge og en ekstra liten vri
Anonymous - 7. nov. 2015
Den har definitivt tilført sexlivet ditt noe ekstra, med sine jevne vibrasjoner, herlige materiale og håndterbare form. I tillegg har den en veldig fin form og er lett å ta med seg i vesken hvis du vil. Den bråker litt, noe jeg personlig ikke liker, men det er håndterbart. Det er det første kjøpet jeg har gjort sammen med kjæresten min, og jeg er helt fornøyd med den. Du kan alltids vurdere å oppgradere senere. Til prisen er den ekstremt tilfredsstillende.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful