Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Smartballs Teneo DUO var 1

Fun Factory Smartballs Teneo DUO

3 FOR 600,-
Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 269,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Bekkenbunnsøvelser med Smartballs Teneo Duo vil gi deg forsterkede sensasjoner, mer intense orgasmer og økt muskelkontroll på samme tid.   Alle kvinner kan få nytte av å trene bekkenbunnsmuskulaturen, og disse smartballene gjør det til en lek. Sett inn smartballene og start å knipe rundt dem.   Dersom du bruker smartballene for første gang, bør du gjøre øvelsene i liggende stilling.   Når du er sterk nok, kan du gå rundt med smartballene. Vask huset, gjør unna handleturen og trene bekkenbunnsmusklene på samme tid.   Teneo Smartballs har en overflate av medisinsk silikon. På innsiden har smartballene to indre baller som roterer når du beveger på deg. Rotasjonen av de små ballene legger en belastning på dine bekkenbunnsmuskler.   Smartballene har en tråd festet til seg så de enkelt kan dras ut.   Vi anbefaler du bruker et vannbasert glidemiddel sammen med smartballene da det vil gjøre innføringen mye lettere.   Når du kjøper Fun Factory Smartballs Teneo Duo, anbefaler vi at du bestiller:   -Fun Factory's vannbaserte glidemiddel.   -Fun Factory's vibratorrens.

MerkeFun Factory
Full lengde (cm)17
Innførbar lengde (cm)10
Diameter (cm)3.6
FargeRød
Anbefalt glidemiddelVannbasert
SKU10610
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Effektiv
Labadee - 3. oct. 2021
Behagelig i bruk og merkbare resultater på tenning og muskel trening
Skikkelig digge
Bonanza - 13. aug. 2018
Disse er enkle å bruke og rengjøre, og kvaliteten er virkelig lekker. De setter gang i lysten, og derfor får jeg faktisk brukt dem. Jeg har til gode å merke effekten enda, men det er jeg helt sikker på at kommer
Godt produkt
Natasja - 3. feb. 2021
Gode kegelkuler – som bidrar til å ųke sexlysten. Kulene er litt store, men er fortsatt behagelige. Jeg gleder meg til å se om resultatet blir bra.
0
Generelt bra
K - 5. may. 2020
Hot materiale.
0
super hot
Den kvinnelige utgaven av Prebeen - 4. apr. 2020
Superdeilig og myk. Oppfyller alle mine forventninger
0
Et godt valg
Ųve på - 26. mar. 2019
God stųrrelse etter flere fųdsler. Virker eksklusivt og deilig i materialet. Jeg ville kjųpt både Uno og Duo en gang til. Jeg trenger Uno til å begynne med siden vekten er lettere. Enkel å fųre inn - best med smųring.
0
Orgasmisk startknapp
Vakker jomfru - 11. jan. 2019
Jeg er veldig positivt overrasket. Jeg kjųpte disse fordi vi prųver oss på fisting og jeg tenkte at det ville vęre greit å trene bekkenbunnen, for å holde på elastisiteten. Jeg har de siste månedene av 2018 hatt det veldig vanskelig både med å bli våt, og det er vanligvis ikke noe problem for meg. Jeg kjųpte kulene og tok dem i bruk samme dag som de kom, i tre timer (som er oppgitt som maks tid man kan ha dem inni om gangen). Dagen etter hadde jeg en date med min koselige venn. Jeg brukte dem også da i tre timer fųr jeg dro hjem til ham. Jeg hadde mange orgasmer de neste dagene vi var sammen, og jeg har brukt kulene daglig siden den gang. Orgasmene kommer raskere enn fųr og den fųrste fųrer til den neste og åpner for en mild strųm av nytelse som skyller over meg. Det fųles som om jeg har aktivert en startknapp for bekkenbunnen og hele underlivet er så mye mer fųlsomt! Det er også som om orgasmene sprer seg over et stųrre område enn fųr; Som om forbindelsen mellom alle kroppens intime hotspots styrkes og jeg blir mye mer stimulert, også rundt brystvortene, anus og klitoris, enn fųr. Det skal bare legges til at jeg alltid har hatt ganske lett for å få vaginale orgasmer, så jeg tror kulene på en måte har ųkt fųlsomheten og gjort det enda enklere, men hvis du vanligvis ikke får vaginale orgasmer, er effekten sannsynligvis ikke den samme. Jeg er imidlertid ganske sikker på at det bare kan vęre en fordel å bruke disse. Jeg kjųpte dem utelukkende for å stramme opp, men jeg fikk så mye mer med på kjųpet. Kan egentlig ikke komme på en eneste negativ ting å si om dette produktet. Sterkt anbefalt
0
Enkelt og effektivt
Anonymous - 10. nov. 2020
Produktet er enkelt å bruke og fungerer effektivt til det tiltenkte formålet. På grunn av brukervennligheten blir det brukt, dvs. opplært.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Altfor stor!
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette var mine første geishakuler, og jeg var spent på å tenke at jeg hadde gjort mye bakgrunnsundersøkelser om vekt, størrelse osv. Overalt hvor jeg gikk, fikk jeg beskjed om at disse ikke var de enkleste å få tak i, så de ville være egnet for litt mer trente muskler. Kulene er imidlertid altfor store og holder seg dypt i skjeden som lim. Selv om det ikke står noe sted her på produktsiden, er disse nok bedre egnet for kvinner som har født. De fargede kulene er (antar jeg) et morsomt tillegg, men de gir deg egentlig ingen trening. Jeg er veldig skuffet over at pengene mine var bortkastet.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
En positiv overraskelse!
Anonymous - 13. mar. 2024
Basert på anmeldelsene som er skrevet tidligere, trodde jeg kvaliteten ville være dårligere, men kvaliteten er god! Til å begynne med var det vanskelig å holde den oppe i lengre perioder, men etter bare noen få gangers bruk virket det som om musklene hadde utviklet mye mer styrke. Du bør virkelig finne ut hvordan du bruker den, det gir deg mange flere muligheter.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful