Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Tiger G5 Oppladbar G-punktsvibrator var 1

Fun Factory Tiger G5 Oppladbar G-punktsvibrator

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 1 045,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

De dunkende vibrasjonene fra Fun Factorys Tiger G5 vil få deg til å male som en katt. Tigerens ribbede struktur tirrer og pirrer ditt indre på vei mot ditt følsomme G-punkt. Len deg tilbake og nyt en helt vill opplevelse!

G-punktsvibratoren har 3 knapper nederst på skaftet som du styrer de 6 hastighetene og 6 vibrasjonsmønstrene med. Over de 3 knappene, der skaftet starter, stikker en liten del ut som stimulerer de sensitive nerveendene i klitoris. Når du leker med de forskjellige vibrasjonene vil du derfor kjenne hvordan de tilfredsstiller både ditt indre og ditt ytre.

Dildoen er laget av fløyelsmyk silikon som føles deilig mot huden, og med litt vannbasert glidemiddel blir opplevelsen enda bedre. I motsetning til de fleste tigere liker G5 å leke med deg i badekaret, og det vanntette designet gjør også rengjøringen med mild såpe og vann enkel.

Den dyriske G-punktsvibratoren lades opp med USB-kabelen som følger med. Hvis du vil ta med deg din nye bestevenn når du skal ut og reise, kan du bare slå på reiselåsen så den ikke skrur seg på av seg selv inni kofferten.

Eksperttips! Du kan også la vibratoren stimulere deg eller partneren din bakentil og dermed nyte pirrende anal- eller prostatastimulering. Knoppen i enden av skaftet fungerer nemlig også som en stopper.

MerkeFun Factory
Produkt vekt (g)266
Full lengde (cm)22.3
Innførbar lengde (cm)11.4
Diameter (cm)4.1
StrømkildeMagnetisk USB-lader
Brukstid (min)120
Vibrasjonsmønster6
Vibrasjonshastigher6
PrimærmaterialeSilikon
FargeRød
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeNederlandsk, Svensk, Japansk, Polsk, Norsk, Kinesisk, Italiensk, Engelsk, Dansk, Fransk, Finsk, Tysk , Russisk, Spansk
SKU11246
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
For stor så har ikkje fått prøv den så mye.
Milla - 8. apr. 2022
Det samme som oppe
Vulkanutbrott
Emma - 5. aug. 2021
Falsten har detta och han har tagit mig så underbart med den här. Detta bör finnas i alla sänglådor
Veldig bra
Helene - 13. may. 2021
Kanon bra
Klar - Ferdig - Ferdig
Loffen - 2. dec. 2019
Kjøpte denne til samboeren for å krydre hverdagen litt for å kunne gi henne noe ekstra utenom, det gikk ikke lange tiden før dette ble en av de beste produktene i skuffen. Hadde neste ikke en gang startet før hun ikke klarte å holde tilbake, ble ganske forbauset at hun bruker nå kortere tid enn meg. Denne er enkel å håndtere, fungerer tydeligvis veldig bra og er veldig lett å rengjøre. Veldig fornøyd samboer
meget pirrende
kåtnos - 23. sep. 2018
veldig deilig,litt svak vibrering,men jeg fikk sprutorgasme flere ganger!!!
Musthave!
Cecilie - 13. aug. 2018
Jeg har alltid en forkjærlighet for Fun Factory og deres produkter, da de bare funker. Og forkjærligheten for Fun Factory vibratorer gjør, at jeg har hatt en del av deres forskjellige vibratorer, men "Tiger" er min nye, personlige favoritt. For wow, den er effektiv! Den er virkelig den lekreste vibratoren jeg noensinne har hatt! Man kommer i den 7. himmel på kort tid. Og de forskjellige programmene gjør at man kan spice det hele opp, Formen på "Tiger" er spot on, da man blir stimulert innvendig, men også på klitoris og det gir noen fantastisk kraftige orgasmer. Jeg valgte min "Tiger" i svart og i tillegg ti å være mer tilfredsstillende under lek, er den også estetisk å se på. Jeg vil anbefale den til alle kvinner, uansett om man er ny med sexleketøy, eller om man har mye erfaring. Jeg har i alle fall funnet min nye favorittvibrator.
Dårlig batteri
SIF - 28. jul. 2021
Dårlig lader Synd Verdt pengene
0
Helt fantastisk
Anonymous - 13. mar. 2024
For et fantastisk produkt, jeg er så fornøyd med det. Det har blitt min nye favoritt.
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk
Et vakkert leketøy
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg liker virkelig dette leketøyet, jeg ønsket å oppdage anal glede (mann) Vel, det er stort til å begynne med, men hvis du tar det sakte og holder ut, er det mulig For å gjøre det lettere å passere, glir jeg på kondom ^ ^ og til og med for å unngå støv fordi materialet tar det opp for lett Ringen på slutten er veldig praktisk og vibrasjonsmodusene er gode.
Maskinoversettelse fra sinful.fr
G5
Anonymous - 8. feb. 2023
Kona kommer raskt
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful