TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 499 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 499 kr

Stillegående vibrator

Har du ofte tatt frem vibratoren fra nattbordsskuffen i påvente av en deilig, orgasmisk opplevelse, for så bare å legge den vekk igjen når du skrur den på, fordi du er redd for at romkameraten, familien eller naboen vil finne ut av hva du holder på med? Da er du ikke alene. Heldigvis finnes det en løsning på problemet: stillegående vibratorer.

Stillegående vibrator - holder din nytelse skjult

Hvorfor bør du velge en stillegående vibrator?

Det kan være vanskelig å opprettholde et privatliv som gir rom for selvtilfredsstillelse i mange av livet stadier. Kanskje du fremdeles bor hjemme hos foreldrene dine eller sammen med en eller flere romkamerater? Eller har du selv en familie som du bor med? Det kan også være problematisk for eneboere med tynne vegger å skjule sine mer intime aktiviteter for nysgjerrige naboer.

I slike situasjoner tyr de fleste til andre ikke-vibrerende sexleketøy (eller utelukker sexleketøy fullstendig) for ikke å tiltrekke seg oppmerksomhet fra ens omgivelser. Det er synd, for mange kvinner får mer nytelse ut av en vibrator enn et hvilket som helst annet sexleketøy. Men hva om det fantes en stillegående vibrator som ga akkurat like mye glede som en vanlig vibrator? Det er faktisk tilfellet hos Sinful. Vi tilbyr et stort utvalg av stillegående vibratorer, så du kan faktisk nyte pirrende vibrasjoner uten å være redd for å bli oppdaget.

En stille vibrator er ikke en lydløs vibrator

Mange kvinner synes vibrasjoner er opphissende når de berører de intime områdene på kroppen eller de andre erogene sonene. Og det er ofte enklere å oppnå klimaks med vibrasjoner enn det er med fingerbevegelser eller penetrering av kjønnsåpningene. Av den grunn er en vibrator et opplagt valg til onani, spesielt hvis man er ute å få en umiddelbar virkning.

Ulempen ved en klassisk vibrator er derimot at den produserer lyder og dermed kan den resultere i at et privat øyeblikk nærmest forvandles til en offentlig begivenhet. I denne kategorien finner du derfor utelukkende stille vibratorer som produserer minst mulig lyd og dermed tiltrekker minst mulig oppmerksomhet fra de rundt deg. Vi ønsker likevel å gjøre deg oppmerksom på at en stille vibrator ikke er en lydløs vibrator og at du derfor blir nødt til å belage deg på et visst lydnivå. Men selvom det ikke finnes en lydløs vibrator på markedet enda, vil lydnivået fra en stille vibrator være såpass lavt at det sannsynligvis kun er hunden eller katten som kan høre det… Det betyr selvfølgelig også at vibrasjonsnivået skrus ned i takt med at lyden dempes, og at de fleste stille vibratorer derfor vil gi mildere vibrasjoner enn vanlige vibratorer.

Stillegående vibratorer: finn din perfekte match

Stillegående vibratorer fås i mange ulike størrelser, med ulike funksjoner, og ikke minst farger, og det kan derfor være vanskelig å vite hvilken modell man bør velge. Det mest “idiotsikre” valget er nok en stillegående klitorisvibrator som er designet utelukkende for stimulering av klitoris, og dermed gjerne er kompakt og enkel å bruke. Alternativt kan klitoris kjærtegnes med en klitorisstimulator, som tilfører stimulering i form av pulserende bølger i stedet for vibrasjoner og dermed produserer svært lite lyd.

Her på siden finner du også stillegående Magic Wands, som vanligvis er kraftigere i vibrasjonsnivået og derfor har et høyere lydnivå. Dersom du foretrekker innvendige vibrasjoner, er en stille dildovibrator kanskje noe for deg, eller du kan slå to fluer i én smekk med en stillegående rabbit vibrator som stimulerer deg både utvendig og innvendig samtidig. Du kan selvfølgelig også benytte stillegående vibratorer under felles lek med partneren din, og ved å velge en fjernstyrt vibrator som du finner her på siden kan dere dessuten leke på avstand.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful