Støysvake vibratorer

Har du ofte tatt frem vibratoren fra nattbordsskuffen i påvente av en deilig, orgasmisk opplevelse, for så bare å legge den vekk igjen når du skrur den på, fordi du er redd for at romkameraten, familien eller naboen vil finne ut av hva du holder på med? Da er du ikke alene. Heldigvis finnes det en løsning på problemet: støysvake vibratorer. Du finner et bredt utvalg av støysvake vibratorer her.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Adrien Lastic (4)
Amaysin (2)
B Swish (1)
Big Teaze Toys (1)
Crave (3)
Dame Products (1)
Durex (1)
Fantasy for Her (1)
Fun Factory (6)
Je Joue (1)
Lelo (3)
Lelo (13)
Love To Love (2)
Lovense (2)
Magic Motion (3)
Mixed (2)
Nalone (1)
Nomi Tang (1)
PicoBong (1)
Satisfyer (10)
Screaming O (1)
Svakom (1)
ToyJoy (1)
Tracy´s Dog (1)
We-Vibe (4)
Womanizer (1)
Zalo (1)
Zumio (2)
Vis alle
Vis alle 68 produkter
Du har sett 42 av 68 produkter
Vis flere

Støysvake vibratorer - holder din nytelse skjult

Hvorfor bør du velge en stillegående vibrator?

Det kan være vanskelig å opprettholde et privatliv som gir rom for selvtilfredsstillelse i mange av livet stadier. Kanskje du fremdeles bor hjemme hos foreldrene dine eller du bor sammen med en eller flere romkamerater? Eller har du selv en familie som du bor med? Det kan også være problematisk for eneboere med tynne vegger å skjule sine mer intime aktiviteter for nysgjerrige naboer. I slike situasjoner tyr de fleste til andre ikke-vibrerende sexleketøy (eller utelukker sexleketøy fullstendig) for ikke å tiltrekke seg oppmerksomhet fra ens omgivelser. Det er synd, for mange kvinner får mer nytelse ut av en vibrator enn et hvilket som helst annet sexleketøy. Men hva om det fantes en stillegående vibrator som ga akkurat like mye glede som en vanlig vibrator? Det er faktisk tilfellet hos Sinful. Vi tilbyr et stort utvalg av støysvake vibratorer, så du kan finne den helt rette stillegående vibratoren for deg, uten at du behøver å bekymre deg for å oppdages når du stønner lavmælt til de himmelske vibrasjonene fra ditt nye favorittleketøy.

En stille vibrator er ikke en lydløs vibrator

Mange kvinner synes vibrasjoner er opphissende når de berører de intime områdene på kroppen eller de andre erogene sonene. Og det er ofte enklere å oppnå klimaks med vibrasjoner enn det er med “gnukking” eller penetrering av kjønnsåpningene. Av den grunn er vibratoren et opplagt valg til onanering, spesielt hvis man er ute å få en umiddelbar virkning. Ulempen ved en typisk vibrator er derimot at den produserer lyder og dermed kan den resultere i at et privat øyeblikk nærmest forvandles til en offentlig begivenhet. I denne kategorien har vi derfor utelukkende valgt vibratorer som produserer minst mulig lyd og dermed skaper minst mulig oppmerksomhet fra de rundt deg. Vi ønsker likevel å gjøre deg oppmerksom på at en stille vibrator ikke er en lydløs vibrator og at du derfor blir nødt til å belage deg på et visst lydnivå. Men selvom det ikke finnes en lydløs vibrator på markedet enda, vil lydnivået fra en stille vibrator være såpass lavt at det sannsynligvis kun er hunden eller katten som kan høre det… Det betyr selvfølgelig også at vibrasjonsnivået skrus ned i takt med at lyden dempes, og at de fleste støysvake vibratorer derfor vil gi mildere vibrasjoner enn vanlige vibratorer.

Støysvake vibratorer - finn den riktige modellen for deg

Støysvake vibratorer fås i mange ulike størrelser, med ulike funksjoner, og ikke minst farger, og det kan derfor være vanskelig å vite hvilken modell man bør velge. Det mest “idiotsikre” valget er nok en klitorisvibrator som er designet utelukkende for stimulering av klitoris, og dermed gjerne er kompakt og enkel å bruke. Alternativt kan klitoris kjærtegnes med en klitorisstimulator, en lufttrykksvibrator, som tilfører stimulering i form av pulserende bølger i stedet for vibrasjoner. Du finner også wand-varianter av støysvake vibratorer i denne kategorien, som vanligvis er kraftige i vibrasjonsnivået og dermed produserer mye lyd, men som her tilbys i mer stillegående utgaver. Dersom penetrering er din greie, er kanskje vibrerende dildoer noe for deg, eller du kan slå to fluer i én smekk med en rabitvibrator som både fungerer som en g-punktsvibrator og en klitorisstimulator, og dermed stimulerer deg både utvendig og innvendig samtidig. Du kan selvfølgelig også benytte din stille vibrator i felles lek med partneren din ved å investere i en fjernstyrt bulletvibrator eller fjernstyrt truse med vibrator, som partneren kan kontrollere på avstand. Med andre ord er det nok av valgmuligheter og du vil garantert finne en stillegående vibrator blant vårt store utvalg som lever opp til alle dine forventninger.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no