Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Volta Oppladbar Klitorisvibrator var 1

Fun Factory Volta Oppladbar Klitorisvibrator

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 1 045,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Har du hete drømmer om en iherdig og utrettelig tunge mot din klitoris? Hva med to tunger? 

Med klitorisvibratoren Volta har Fun Factory skapt ditt nye favorittleketøy. 

Ikke bare én, men to flotte, lange silikontunger kjærtegner og pirrer deg når du eksperimenterer med de mange vibrasjonsvariasjonene (6 mønstre og 6 hastigheter). 

Prøv også Volta på et par følsomme brysvorter eller til å stimulere hans skaft eller testikler mens du gir ham sitt livs beste blowjob. 

Vanntett for pirrende lek i dusjen. Opplades enkelt via USB-kabelen som følger med, så Volta alltid er klar til å tilfredsstille deg når lysten melder seg. 

MerkeFun Factory
Produkt vekt (g)205
Full lengde (cm)19
Innførbar lengde (cm)12
Diameter (cm)4
StrømkildeMagnetisk USB-lader
Brukstid (min)40
Vibrasjonsmønster6
Vibrasjonshastigher6
PrimærmaterialeSilikon
FargeTurkis
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeFinsk, Italiensk, Fransk, Russisk, Svensk, Engelsk, Dansk, Spansk, Nederlandsk, Polsk, Tysk , Kinesisk, Japansk, Norsk
SKU19401
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Anbefales!
Anne Lene - 20. dec. 2019
Denne krever litt tilvenning, jeg syns kanskje den er litt vel voldsom i vibrasjonene, men når man først lærer å styre hvor og hvor mye er denne vibratoren intet mindre enn FANTASTISK og alle pengene verd. Har kun prøvd den alene, men gleder meg allerede til å la en teste den på meg - og jeg på ham for jeg tror den vil være god å bruke på en mann og: «tungene» kiler på en slik måte at jeg allerede fantaserer om hvordan jeg vil bruke den på ham. Jeg kom og kom og kom.. Det er sjeldent jeg er høylytt alene - men med denne nådde jeg høyder jeg ikke har nådd på lenge. Et litt kostbart stykke leketøy, men absolutt alle pengene verd.
Hot vibrator
N - 16. apr. 2021
Fint design, og de to «tungene» er helt klart deilige, da de kan stimulere både klitoris og skjedeåpningen samtidig. Det krever nok litt tilvenning, i alle fall for meg, da jeg ikke har prųvd en vibrator som minner om denne fųr. Men er overbevist om at den blir en skikkelig god venn i senga!
0
Enkelt, raskt og hyggelig
Päivi - 24. oct. 2020
Virkelig enkel å bruke og effektiv. Materialet fųles behagelig, men det er likevel lurt å bruke glidemiddel. Garantert orgasme, selv om det ellers ville vęrt litt utfordrende å få en. Den beste klitorisvibratoren jeg noen gang har hatt (og det har vęrt flere.) Fun Factors Tiger-dildo er for eksempel en utmerket dildo å bruke med denne, enten alene eller med en partner. De eneste ulempene: *Rengjųring av forbindelsesdelen til de to "tungene". Den kan rengjųres og tųrkes, men det kreves litt skills. *Stor for bruk under samleie. Mulig i noen enkelte stillinger.
0
Lovelyyyy
Enkel - 31. jan. 2020
Gode aspekter- Enkel å kontrollere med håndtak, fungerer i dusjen, gode vibrasjoner / allsidig, passe stųrrelse Dårlige aspekter- Kanskje litt for hųyt for stille spill
0
Volta
Ola - 25. jan. 2019
Kjųpte denne til meg og konen min, og wow for en fantastisk orgasmemaskin !! Vi har en skuffe full av sexleketųy, men dette er definitivt vinneren i alle kategorier. Myk og glatt, gode og varierte vibrasjoner, og den er fin og lav som gjųr den koseligere. Endelig et multi-sexleketųy som fungerer for oss menn. Herlig å kjųre den oljede penisen mellom "leppene" og la vibrasjonene gjųre resten. Anbefales sterkt
0

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful