Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Hot Octopuss Pulse Solo Lux Penisvibrator var 1

Hot Octopuss Pulse Solo Lux Penisvibrator

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 1 895,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Oppnå klimaks uten å svette eller få krampe med denne kraftfulle penisvibratoren fra Hot Octopuss. Med den patenterte PulsePlate-teknologien behøver du ikke å nappe løken selv, men kan bare lene deg tilbake og nyte. Penisvibratoren vil få pulsen din kraftig opp enten du bruker den i slapp eller erigert tilstand.

Proppet med teknologi og rå kraft er den alltid klar til å fyre løs, selv om ikke du er - bare stikk penisen inn og la den gjøre jobben for deg.

Vibratorens fjernkontroll, som du fester rundt håndleddet med den elastiske stroppen, gir deg maksimal fleksibilitet. Finn den perfekte innstillingen med knappene på selve vibratoren eller ved å bruke fjernkontrollen. Trykker du på turboknappen kan du nyte hele 4.450 O/MIN.

Pulse Solo Lux er laget av myk silikon som føles ekstra deilig mot huden med litt vannbasert glidemiddel på toppen. Penisvibratoren er vannntett og kan derfor brukes i dusjen eller badekaret, samt rengjøres med vann og mild såpe etter bruk. Du lader vibratoren enkelt opp med USB-kabelen som følger med.

Hot Octopuss har vunnet flere XBIZ- og ETO-priser for deres innovative og toppmoderne design.

MerkeHot Octopuss
InkludertOppbevaringspose
Full lengde (cm)10.6
Indre dybde (cm)9
Diameter (cm)6.4
Indre diameter (cm)3.6
Elastisk indre diameterJa
Strømkilde1 x CR2032 (Inkludert), Magnetisk USB-lader
Brukstid (min)60
Vibrasjonsmønster6
Vibrasjonshastigher8
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU22376
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Virker meget bra sammen med partneren.
Den Gode Gammle - 15. mar. 2022
Virker meget bra sammen med partneren. Her anbefales Hot Octopuss Pulse Solo Lux Penisvibrator.
God å billig.
BnB - 14. sep. 2021
Kjempe maskin, eneste er vel lyden som er nokså høy. Men mtp viberasjonene er det forståelig,
Fantastisk avløser
Onaisten - 16. apr. 2019
Etter å ha hatt flere dårlige opplevelser med Hot octopuss III er det en verden av forskjell med denne. Man blir bedre stimulert av denne modellen. Kan holde den gående lengre og dermed nyte den fantastiske opplevelsen av å få en sprøyteorgasme. Må venne meg til å bruke den nye teknologien med armbåndet og de forskjellige funksjonene når man har hånden fri til å gjøre andre ting. Håper jeg fortsetter med å bli gladere for den men absolutt et godt produkt som heller ikke støyer så mye. Vil gjerne anbefale andre som sliter med erektil dysfunksjon å bruke denne modellen og dermed unngå potenspillene. Den fikser alt og man kan slappe av imens og nyte det fullt ut.
0
Super produkt
Ja takk - 23. dec. 2020
Fungerer helt fantastisk. Videre ųker det potensen de påfųlgende dagene. Vi er i hvert fall fornųyd med det her i husstanden vår.
0
Nydelig produkt
DR - 19. dec. 2020
Super fine varierende vibrasjoner, stimulerer godt, veldig fint med de mange vibrasjonsmųnstrene. Enkel å betjene, men litt tung og vanskelig å holde når man går rundt med den, fungerer best sittende eller liggende. Dårlig ladesystem.
0
Veldig fin vibrator
Tommy - 10. dec. 2020
Jeg har nå prųvd denne vibratoren en rekke ganger og hatt mange gode stunder med den Den gjųr en veldig god jobb ettersom du virkelig kan få håndfrie orgasmer med dette produktet Jeg liker at den har en fjernkontroll som er trådlųs og er som et armbåndsur slik at du ikke trenger å lete etter den Som med mange ting er det fordeler og ulemper, og det er det samme med dette produktet selv om det er veldig fint å bruke Jeg synes lyden er litt for hųyt dessverre og skulle gjerne hatt et produkt som er litt roligere. Den er litt for tung og selv om min er ganske stor, har den vanskelig for å holde seg der du vil ha den på grunn av vekten og passformen som ikke er helt 100%, så det er litt mer å utvikle selv om det er et deilig og fint produkt allerede
0
Den beste håndfrie vibratoren du kan få tak i
M - 3. sep. 2020
Som tittelen tilsier, er jeg veldig fornųyd. Kraftige vibrasjoner, et godt grep og en faktisk fjernkontroll i form av "klokken" gjųr dette til det beste solo-produktet jeg har brukt. Du bestemmer selv hvordan du vil bruke det. Du kan velge mellom kraftige vibrasjoner eller et mer lavmęlt vibrasjonsmųnster som sakte men sikkert gir deg orgasme. Anbefales sterkt
0
En god enhet
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kjøpte den som en gave til mannen min for å øke allsidigheten i aktivitetene hans. Garanterte orgasmer. Litt vanskelig å bruke. Det tok litt tid å forstå hvilken knapp du skulle trykke på til enhver tid. Sterke vibrasjoner. Minus den høye driftsstøyen.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Sprøytemaskin
Anonymous - 13. mar. 2024
Vel, nå har jeg prøvd en enhet som hva trenger du en kvinne for???? Vel, en spøk er en spøk, og det er en klitorisakselerator for kvinner, slik at et par bare kan ligge ved siden av hverandre uten å gjøre noe med hverandre og likevel få topp orgasmer. Etterlater mer tid til mental velvære mens utstyret tar seg av den fysiske siden!!! Takk for begge disse sprøytene!!!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
En god ting
Anonymous - 13. mar. 2024
En flott gadget for onani, spesielt med en glidebryter. Gode turer for kukene, enda bedre med turboinnstillingen. Med dette, når du trekker vibber helt ned i pikken din, er gleden garantert.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful