Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Jade Egg til Yoni Massasje var 1

Oversikt

Opplev sex på en ny og mer intens og spennende måte.

Yoni-egg har blitt brukt i en årrekke for å fremme vaginal helse, og styrke den vaginale muskulaturen. Jevnlig øvelse og trening med ditt Jade fremmer blodomløpet og vaginal sensitivitet, og trener ditt bekkenbunn.

Dette er det originale Jade Egget, importeret direkte fra The Jade Egg Mine i USA. Eggene er importert i samarbeid med Saida Désilets, som er en av verdens mest anerkjente Jade Egg eksperter innen bruk av Jade Egg.

Et Jade Egg er velegnet for: - Innvendig vaginal massasje. - Å øke din strøm av kjønnshormoner. - Å oppnå sterkere orgasmer. - Økt følsomhet G-punkt. - Trening av bekkenbunn og fremming av vaginal helse. - Forebygge inkontinens. - Å bygge opp og forsterke din seksuelle energi

Selve egget er ikke utelukkende utviklet for bekkenbunnstrening, men til å skape en økt blodgjennomstrømning, sensuell energi, sexlyst og "saftighet" til din Yoni. 

MerkeJade Goddess
Produkt vekt (g)60
Full lengde (cm)4
Innførbar lengde (cm)4
Diameter (cm)2.5
PrimærmaterialeJade
FargeGrønn
Anbefalt glidemiddelAlle typer
SKU12434
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Super fornøyd!
Michelle - 17. mar. 2018
Hvis du vil komme i bedre kontakt med kroppen din, er dette et kjempe bra kjøp! Jeg elsker egget! ? Jeg vil også anbefale å sjekke ut Tamra Mercieca's gratis program etter du har mottatt egget. Programmet heter Yoga for the Vag*na Starter’s Sequence! Det er en veldig fin måte å lære seg og bruke egget på!
Et lite mirakel!
Kristie K - 29. jan. 2018
Fikk egget i gave, nå er det blitt den ultimate gaven vi gir selv! En fantastisk enkel og tradisjonell måte å bruke naturlige midler på, for å oppnå himmelske gleder og øke tilstedeværelsen i eget liv, alene eller med din utvalgte i kjærlighet. Gaven som varer livet ut!
Virkelig godt kjųp!
Nana - 16. jun. 2014
Jeg er fornųyd med egget mitt Diskret pakke, det var bra fordi jeg hadde valgt å sende det til mitt arbeidsted :-) Kan virkelig anbefales.
0
Aaahhh - gudinnen trenger dette
JadeGoddess - 19. aug. 2013
Gi deg selv en unik gave og bli en JadeGoddess. Det gir sensualitet, trening og nytelse. Du opplever stųrre kontakt med din yoni, får mer sensualitet, saftighet, nytelse, styrke og smidighet, samt massasje av yoni og akupunkturpunkter. Fųlelsen av å vęre en Jade-gudinne er unik, og det er du også. Rask levering i diskret innpakning, vedlagt bruksanvisning og noen få ųvelser til å begynne med, slik at du kommer godt i gang.
0
Jade egg
Skrudd på - 21. may. 2013
Har deltatt på Saida Desilets Jade Egg-kurs sist hun var i Danmark. Dette gjorde at jeg kunne bruke ųvelsene fra boken hennes om hvordan jeg kunne bruke egget på best mulig måte. Egget er fint å bruke og jeg har helt klart fått et bedre sexliv. Det var allerede bra, men jeg er blitt mer fųlsom. Bra produkt hvis det ikke ligger i skuffen.
0
Bra
Anonymous - 13. mar. 2024
Fornøyd, fungerer like bra!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Veldig bra
Anonymous - 13. mar. 2024
Kjæresten min fikk den i gave, og hun ble så nysgjerrig og glad at hun satte den inn med en gang :) Nå trener hun musklene i skjeden regelmessig, og den har satt et herlig krydder på sexlivet hennes. Lett og smidig å føre inn og trene med.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Jadeegg - gode og harde
Anonymous - 9. oct. 2012
Jeg har mottatt jadeegget som jeg har hørt så mye bra om. Jeg har vært veldig spent på å bruke det og har så smått begynt å bruke det. Jeg synes teknikkene er litt vanskeligere å komme i gang med, men jeg synes boken forklarer det veldig godt og nøyaktig og på en måte som gjør at jeg får lyst til å bruke krefter på å lære det. Jeg liker også å vite at bare det at jeg har egget oppe, er helbredende for meg. At jeg ikke trenger teknikkene som sådan. Det gir meg en fin ro og gjør at jeg kan gjøre øvelsene i et tempo som passer meg. Jeg gleder meg veldig til å bruke egget mer og få de resultatene jeg håper på og som jeg har hørt fra andre. Anbefales herved :)
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Jade Egg til Yoni Massasje

Relaterte produkter
Emergence of the Sensual Woman av Saida Desilets
kr 369,00kr 313,65
Inkl. mva.
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 1 145,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful