Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Je Joue Classic Bullet Vibrator var 1

Je Joue Classic Bullet Vibrator

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 679,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Leter du etter en liten kraftfull klitorisvibrator, så kan du nå få intense orgasmer og kompakt nytelse med den flotteClassic Bulletvibratoren fra Je Joue.

Det silkemyke silikonet gjemmer på en spesielt effektiv bulletvibrator og kommer men en silikonholder til 2 fingre, slik at vibratoren kan monteres enkelt i hånden din for avslappet og langvarig lek.

Classic Bulletvibratoren har hele 7 forskjellige vibrasjonsmønster og 5 hastigheter med over 30 stimuleringskombinasjoner til sammen, som uten tvil sikrer deg optimal nytelse - hver gang.

Den diskré størrelsen gjør den enkel å ta meg seg i håndvesken, så du alltid har pirrende underholdning for hånden.

Vibratoren er oppladbar og vanntett, og har en full lengde på 9,5 cm. USB-lader følger med.

MerkeJe Joue
Produkt vekt (g)50
Full lengde (cm)9.5
Diameter (cm)2.3
StrømkildeUSB-lader
Brukstid (min)90
Vibrasjonsmønster7
Vibrasjonshastigher5
PrimærmaterialeSilikon
FargeLilla
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeKinesisk, Engelsk, Tysk , Spansk, Fransk
SKU18364
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Elsker den!
Anonym - 28. aug. 2021
En liten og kraftig (!!) bullet som passer helt perfekt til sex med partner. Endelig har jeg funnet den perfekte vibrator som ligger på plass der den skal, som har power og som ikke er i veien slik som de andre fleste vibratorer gjør. Orgasmene kommer umiddelbart med denne under samleie!
En ny favoritt !!
Jack D - 29. dec. 2020
Rask levering og meget hyggelig pris. Denne er liten men kraftig og meget god. Kan også brukes med partner. Den er også utrolig lydsvak som trengs når man har små barn i huset men samtidig ønsker og ha det godt. Vanntett er den også. Har anbefalt produktet og sinful videre i venneflokken.
En praktisk vibrator
mannen - 20. jul. 2018
Je Joue Classic Bullet Vibrator er en praktisk og komfortabel vibrator som fullt ut lever opp til våre forventninger. Jeg kjųpte vibratoren til kjęresten min etter at vi savnet en liten, kompakt vibrator for både sex og onani. Vibratoren har gode, dype vibrasjoner, som er overraskende kraftige, stųrrelsen tatt i betraktning. Den kompakte stųrrelsen gjųr at vibratoren er enkel å bruke under sex, der den kan passe mellom kroppene våre og stimulere oss begge, uansett posisjon. Overflaten er et behagelig silikonbelegg som fųles godt mot huden og er lett å holde rent. Det er nok av innstillinger og god mulighet til å styre intensiteten, noe som bidrar til at den er enkel å bruke – det er enkelt å finne akkurat den rette innstillingen. Alt i alt en meget tilfredsstillende vibrator, som fungerer godt som et supplement til stųrre vibratorer eller annet leketųy.
0
Gjør jobben sin
Anonymous - 12. jul. 2023
Liten og stillegående dings Som et vanlig leketøy for hverdagssex fungerer den som et godt supplement Begge parter har vært fornøyde
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Veldig bra
Anonymous - 13. mar. 2024
For å være min første vibrator er den bra. Materialet er fint og godt. Det er god variasjon i mønstrene. Hastighetene på vibrasjonene er så som så. Det er store hopp mellom hastigheter som jeg ikke liker så godt.
Maskinoversettelse fra sinful.se
En solid og enkel, men herlig stemning
Anonymous - 13. mar. 2024
Hva kan jeg si? Den fungerer, og den fungerer godt. Kona mi er superfornøyd med den, og den har ikke hatt fred en hel uke ennå. Anbefales.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Cornerstone Vibrator
Anonymous - 13. mar. 2024
Hvis du skulle kjøpe én vibrator for resten av livet, er det denne. Solid bygget med nok funksjoner til hverdagsbruk og nok funksjoner til å prøve forskjellige ting. Anbefales på det varmeste.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful