Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Jes Extender Light Standard Penisforlenger var 1

Jes Extender Light Standard Penisforlenger

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 1 895,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Jes Extender er oppfunnet og designet av leger, og har siden 1995 vært anbefalt av leger verden over til forstørrelse av penis.  Jes Penis Extender er enkel å bruke, og et av de beste produkter i verden til menn som ønsker å øke sin penisstørrelse. Inntil videre har over 500.000 menn oppnådd dokumenterte medisinske resultater takket være Jes Extender.  Jes Extender gir resultater alt etter hvor lenge du bruker produktet. Du kan bruke den i så lang tid du ønsker, inntil ønsket størrelse er oppnådd. Jo flere timer du benytter Jes Extender, jo større og lengre resultat oppnår du.  Den oppnådde størrelse er vedvarende, også fra den dag du eventuelt velger å ikke bruke Jes Extender mer.  Etter oppstartsfasen anbefales det å bruke Jes Extender i 5-6 timer daglig (evt. om natten), hvilket vil gi resultater etter allerede 2-3 måneder. OBS: Ringen på Jes Extender som omslutter penisroten er på ca. 4.1 cm i diameter. Dette skal du være oppmerksom på, hvis din penis er bredere enn dette i slapp tilstand. 

MerkeJes-Extender
InkludertStørrelsesforlenger
Indre diameter (cm)4.2
Elastisk indre diameterNei
PrimærmaterialeRustfritt stål
FargeSølv
Språk på emballasjeRussisk, Japansk, Armensk, Dansk, Nederlandsk, Engelsk, Spansk, Tysk , Ungarsk, Svensk, Italiensk, Portugisisk, Tsjekkisk, Fransk
SKU14814
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Sto ikke til forventningene
Dirtyfrog85 - 18. jul. 2019
Etter å forsøkt denne i litt over en uke hadde jeg forventet meg litt mer stretch-feeling for å være ærlig. Den sitter greit ved roten men kan virke litt liten i omkrets, men når det er sagt er den ellers behagelig å ha på forutenom at den klemmer veldig rundt festet ved hode, så jeg måtte ty til ekstra bandasje og tape for å unngå gnagsår. At denne kan strekkes til 28cm stemmer ikke, jeg har nå benyttet alle pinnene som følger med å skrudd alt som kan skrues til det maksimale uten at den strekker skikkelig selv om fjærene bunner. Så kort oppsummert skulle den hatt et par pinner til og en mer behagelig skumgummi.
Varig
Mikael - 28. feb. 2021
Jeg har allerede laget en anmeldelse, men da den jeg kjųpte for et år siden ble ųdelagt, kjųpte jeg en ny. Jeg har prųvd andre modeller (en annen), men denne er den mest holdbare. Den tåler litt vold. Jeg vil anbefale Jes Extender. For ordens skyld var det min egen feil at den gikk i stykker da jeg ved et uhell brakk tråden.
0
Går lųs hele tiden.
Mikael - 25. mar. 2020
Silikonstroppen lųsner hele tiden, så du blir tvunget til å holde den konstant og noen ganger stramme den igjen. Plaststroppen kan ikke brukes, da hullene er for store, så den sitter for lųst.
0
Fungerer for
Anonymous - 13. mar. 2024
Anbefalt av
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful