Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Jes Extender Original Gold Standard Penisforstørrer var 1

Jes Extender Original Gold Standard Penisforstørrer

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 3 795,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Jes Extender Gold er oppfunnet og designet av leger og har siden 1995 vært anbefalt av leger verden over til penisforstørrelse.

Penisforlengeren er enkel å bruke, og det er at av verdens beste produkter til menn som ønsker å øke lengden av penisen sin. Inntil videre har over 500 000 menn brukt produktet og oppnådd dokumenterte medisinske resultater.

Jes Extender gir resultater alt etter hvor lenge du bruker produktet, og du kan bruke den akkurat så mye du ønsker, og inntil ønsket størrelse er oppnådd. Jo flere timer du benytter Jes Extender, jo større og lenger resultat får du.

Den oppnådde størrelsen er vedvarende også fra den dagen du evt. velger å avslutte bruken av Jes Extender. Etter oppstartsfasen anbefales det å bruke Jes Extender i 5-6 timer daglig (evt. om natten), hvilket vil gi resultater etter allerede 2-3 måneder.

Jes Extender Gold er belagt med 24 karats gull, og det er fem års garanti på produktet.

Med den eksklusive gull-versjonen får du dessuten også noen ekstra forlengelsesstenger, gazebind, en skumkrans og et borrelåsbånd. 

OBS! Ringen som omslutter penisen ved roten er ca. 4,1 cm i diameter. Dette skal du være oppmerksom på dersom penisen din er bredere enn dette i slapp tilstand.

MerkeJes-Extender
InkludertStørrelsesforlenger, Gasbind, Borrelåsstropp
Indre diameter (cm)4.1
Elastisk indre diameterNei
PrimærmaterialeRustfritt stål
FargeGull
Språk på emballasjeSpansk, Portugisisk, Fransk, Russisk, Svensk, Ungarsk, Armensk, Japansk, Italiensk, Engelsk, Dansk, Nederlandsk, Tysk , Tsjekkisk
SKU11941
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Det er bedre allternativer der ute.
Kim - 16. apr. 2024
Produktet ser ikke ut til å tenke på at vi har hud eller følsomme deler. Alt klyper og det er veldig vanskelig å sette på og ta av. Det at du kan se hvor mye kraft som blir påført er bra. Alt annet er dårlig. "Phallosan forte" er et mye bedre og skånsomere produkt
Beste produktet noensinne
Navnlųs - 18. aug. 2020
Har prųvd alle typer penisforlengere for jeg hadde ingen tillit til penisen min, men etter å ha brukt denne gullforlengeren med flere alternativer har den styrket penisen min og den er veldig enkel å bruke og produktet kom veldig raskt, jeg gir den 5 stjerner.
0
Jeg vokste og vokste, og det bare vokste
Veejii - 24. oct. 2020
Fantastisk og en flott oppfinnelse. Stretching fungerer fantastisk med denne. Enkel å bruke og til og med komfortabel.
0
dette produktet fungerer.
Johnny - 22. jan. 2020
8 av 10, poeng, vil fortelle deg kort, bare jeg er misfornųyd med strammesystemet rundt glans, ellers, 10 av 10, kort sagt, jeg fikk merkbare resultater fra kun 3 dagers bruk! Jeg lyver ikke. Dette produktet fungerer, men som mye i livet, så det er veldig individuelt. Jeg fikk et ųnske, men det jeg fikk som er så utrolig er at hodet mitt ble, enormt stort i stųrrelse, veldig stort, nesten slik at det så veldig stor ut, så jeg kan ikke fortelle mer om det, men hodet ble så stort at jeg hadde problemer med å få det inn i skjeden på mange babes. Selv lengden ble lengre, dog moderat, men jeg anbefaler dette produktet, virkelig. Fordi jeg vet, jeg hadde en, og den fungerer, men da jeg flyttet, ble jeg kvitt den, men skal nå kjųpe igjen, med vennlig hilsen, johnny
0
Penishiiri
Anonymous - 13. mar. 2024
Flott produkt 5/5 Jeg har prøvd alle slags måter å strekke penis på. Jes extender hjalp meg med å komme over de uhellige metodene og fikk meg rett inn i strekkbransjen, nå kan jeg trygt gå over jes extender original gold standard penis extender min pikk uten å føle meg usikker.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful