Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Jes Extender Original Penisforstørrer var 1

Jes Extender Original Penisforstørrer

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 1 673,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Jes Extender er oppfunnet og designet av leger, og har siden 1995 vært anbefalt av leger verden over til penisforstørrelse.

Forlengeren gir deg muligheten til å forstørre penisen din på en enkel og komfortabel måte, og er et av de beste produktene i verden til penisforlengelse. Inntil videre har over 500.000 menn oppnådd dokumenterte medisinske resultater med Jes Extender.   Jes Extender gir resultater alt etter hvor lenge du bruker produktet, og du kan bruke den akkurat så mye du ønsker, og inntil ønsket størrelse er oppnådd. Jo flere timer du benytter Jes Extender, jo større og lenger resultat får du.

Den oppnådde størrelsen er vedvarende, også fra den dagen du evt. velger å avslutte bruken av produktet.

Etter oppstartsfasen anbefales det å bruke Jes Extender i 5-6 timer daglig (evt. om natten), hvilket vil gi resultater etter allerede 2-3 måneder. 

OBS! Ringen du legger rundt roten av penisen din har en diameter på 4,1 cm. Dette må du være oppmerksom på hvis penisen din er bredere enn dette i slapp tilstand.

MerkeJes-Extender
InkludertStørrelsesforlenger, Borrelåsstropp
Indre diameter (cm)4.1
Elastisk indre diameterNei
PrimærmaterialeRustfritt stål
FargeSølv
Språk på emballasjeSpansk, Russisk, Engelsk, Ungarsk, Armensk, Japansk, Fransk, Tysk , Dansk, Portugisisk, Tsjekkisk, Svensk, Italiensk, Nederlandsk
SKU11934
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Jeg vil gjerne gi en varm anbefaling av produktet til alle dere menn der ute som er misfornøyde med penisen deres.
O. A. B - 28. nov. 2015
Har nå brukt jes extender i litt over to måneder, og penisen min har vokst ca to centimeter, er veldig fornøyd med resultatet til nå. Jes extender er brukervennlig, men kan kreve litt trening på å bli vandt med. Den er robust, og passer greit, men kan bli ubehagelig å sitte rett opp og ned, og sove med. Personlig tror jeg fjærene er for harde, så når de først strammer løsner enten silikon stroppen eller den sklir av penis... kan være litt vondt. Foreslår at den brukes i intervaller på ca 1 time, så 10 -15 min pause før den puttes på/strammes igjen, jo mer jo bedre. ellers er jeg kjempefornøyd, og oppfordrer andre til å prøve. Jeg kan ikke beskrive hvor gøy det er å se resultatene.
God forlenger
ELLER - 27. jan. 2017
Har brukt forlengeren i 2 måneder. Klart å forlenge 1 cm i lųpet av perioden. Det er fantastisk, men du må vęre pasienttypen! Og du må også fųlge instruksjonene. Hvis du ikke fųlger instruksjonene riktig, vil du mest sannsynlig få ingen eller få resultater.
0
Jes v. MaleEdge
Kurt - 18. mar. 2021
Jeg har begge "tortur"-enheter
0
Jes Extender Original Penis Forstųrrer
bela - 23. nov. 2020
Ikke helt som forventet Dette er ikke en anmeldelse av Jes Extender, men min erfaring når jeg brukte den. Jeg har lenge sett på Jes Extender. med den flotte produktvideoen Jes Extender har laget og de gode omtalene – så må er jeg veldig skuffet. Det kan vęre at det er stålstenger, men den er egentlig ikke sęrlig stabil. Verst av alt er lukkemekanismen som lekker bak glans penis, dvs. den som i realiteten skal gi suget som gjųr penis lengre. Det er to alternativer. En silikonslange som strekkes over penis bak hodet (glans) eller en gummistropp. Den siste irriterer huden når du strammer den og den kan ikke holde penis på plass. Silikonslangen kan hjelpe deg, men den stenger all blodtilfųrsel til penishodet, og jeg er ikke sikker på om det er sunt. Alt i alt en ubehagelig opplevelse. De kunne virkelig ha laget en smartere måte å låse penis på.
0
Ikke helt som forventet
Marcuz - 11. feb. 2020
Dette er ikke en anmeldelse av Jes Extender, men min erfaring når jeg brukte den. Jeg har lenge sett på Jes Extender. Det er dyrt og jeg hadde ęrlig talt ikke penger. Men her om dagen tok jeg mitt eget råd og bestilte det. Det har ingenting med Sinful å gjųre, jeg er helt fornųyd med service og levering. Men ęrlig talt – med den flotte produktvideoen Jes Extender har laget og omtalen av hvor hųy kvalitet produktet er – er jeg veldig skuffet. Det kan vęre at det er stålstenger, men den er egentlig ikke sęrlig stabil. Verst av alt er lukkemekanismen som lekker bak glans penis, dvs. den som i realiteten skal gi suget som gjųr penis lengre. Det er to alternativer. En silikonslange som du trer over penis bak hodet (glans) eller en gummistropp. Den siste irriterer huden når du strammer den og den kan ikke holde penis på plass. Silikonslangen kan hjelpe deg, men den stenger all blodtilfųrsel til penishodet (beklager) og jeg er ikke sikker på at det er sunt. Alt i alt en ubehagelig opplevelse. De kunne virkelig ha laget en smartere måte å låse penis på. Jeg har selv oppfunnet en slags silikonstrųmpe jeg kan trekke over penis nå og den fungerer bedre, men den burde selges av jes extender. Jeg holder på å teste den ut nå, men jeg er ikke sikker på om jeg tenker det var verdt pengene. Dessverre, fordi jeg hadde veldig hųye forhåpninger.
0
Ja, det fungerer.
Anonymous - 13. mar. 2024
Men du trenger tålmodighet og forsiktighet, men du vil få resultater. Fungerer å ha sittende ved datamaskinen eller TV-en, hengende i sofaen. Det er mulig å gå rundt med den, men den vil sannsynligvis falle av etter en runde rundt huset, eller etter noen få skritt. Når den glir av av seg selv, kan den prøve å ta tak i forhuden din i en rask, men intens og strammende opplevelse. Jeg ville nok ikke brukt noen av de billigere versjonene på markedet. Sluttkarakter 4/5... den fungerer faktisk til slutt.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Det fungerer
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har brukt dette produktet i en måned nå. Og jeg er veldig overrasket. Før kjøpet hadde jeg en penis på 8 cm i slapp, 15 i stiv og 12 i omkrets. Nå er det 10 i slapp, 16,5 i stiv, omkretsen er den samme skjønt. Måtte allerede kjøpe 1,25 cm biter. Jeg hadde litt problemer med å bruke den i begynnelsen, da penis ble stiv med en gang. Men fant en metode der den holdt seg stille. Så kan VARMT anbefales!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Produktet fungerer
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg var veldig skeptisk til produktet da jeg så det på dette nettstedet. Jeg hadde allerede ingen problemer med størrelsen min, men tenkte at det ville være verdt å prøve nå som produktet var så billig. Det er ikke behagelig, og du må bruke litt tid på å gjøre deg kjent med systemet. Til min overraskelse fungerer produktet, og du kan se det i både lengde og omkrets.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
personlig vurdering
Anonymous - 9. jan. 2014
Produktet i seg selv er strålende, men jeg har bare sett noen små resultater i løpet av den tiden jeg har nå. Jeg har hatt det i 7 måneder, men jeg kunne ikke bruke produktet optimalt på grunn av visse omstendigheter. materialet er ikke i super kvalitet da det lett kan gå i stykker (plastdelene), metallet holder fint. Brukervennligheten er heller ikke bra, da det tok meg lang tid å finne ut hvordan jeg skulle bruke den, og jeg er fortsatt ikke 100% sikker på at det jeg har gjort er riktig. Den er ikke behagelig, men ikke for ubehagelig med tanke på at den strekker/trekker på penisen din, passformen er den jeg er mest skeptisk til fordi hvis penishodet ditt ikke er veldig stort når det er i sin normale tilstand, fant jeg ut at det er ganske umulig å bruke stroppen som følger med, 1. den kan ikke strammes nok og 2. Den trekker penishuden inn i hulene når du strammer den, noe som er utrolig smertefullt, jeg fant ut at jeg bare kunne bruke den med gummi- / plastsnoren som fulgte med den, som hadde sine egne problemer med at den løsnet etter en stund og gled over penishodet, noe som er veldig ubehagelig. Men bortsett fra det er jeg veldig fornøyd. Vil imidlertid heller henvise til den nyere gaven male edge, har ikke prøvd den selv, men har sett mange flere positive kommentarer om dette produktet.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful