Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Jes Extender Titanium Penisforlenger var 1

Jes Extender Titanium Penisforlenger

kr 2 395,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Med Jes Extender Titanium får du både den klassiske Jes Extender, en lekker kuffert i aluminium og 2 års full garanti. Utover dette er det et ekstra par forlengelsesstenger, som er ½ tomme lengere og som gjør det enda lettere å følge med i forlengelsesprosessen. Med Jes Extender Titanium får du alt du behøver for å komme i gang.

Jes Extender er oppfunnet og designet av leger, og siden 1995 har de blitt anbefalt av leger verden over, til forstørrelse av penis. Over 500.000 menn har inntil nå brugt Jes Extender og oppnådd dokumenterede medisinske resultater.

Jes Penis Extender er enkel å bruke, og så er det et av verdens beste produkter for menn som ønsker å øke deres penisstørrelse. Du oppnår resultater alt etter hvor lenge du anvender produktet. Du kan bruke den i så lang tid du ønsker, inntil den ønskede størrelse er oppnådd.  Penisstørrelsen du oppnår er vedvarende, også fra den dag du evt. velger å stoppe bruken av Jes Extender. Etter oppstartsfasen anbefales det å bruke Jes Extender i 5-6 timer daglig (evt. om natten), hvilket vil gi resultater etter allerede 2-3 måneder. OBS: Ringen på Jes Extender, som plasseres ved penisroten, er ca. 4,1 cm i diameter. Vær oppmerksom på dette, hvis penisen din er bredere enn 4,1 cm i slapp tilstand.

MerkeJes-Extender
InkludertStørrelsesforlenger, Borrelåsstropp
Indre diameter (cm)4.1
Elastisk indre diameterNei
PrimærmaterialeRustfritt stål
FargeSølv
Språk på emballasjeSvensk, Portugisisk, Tsjekkisk, Spansk, Armensk, Japansk, Tysk , Engelsk, Russisk, Ungarsk, Dansk, Fransk, Italiensk, Nederlandsk
SKU13394
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Jeg liker veldig godt Jes extender
Det er Martin - 8. jan. 2020
Jeg har egentlig nettopp begynt på Jes extender, men den ser lovende ut og jeg tror at Jes extender kan gi den hjelpen jeg trenger, som er en lengre og tykkere penis, og jeg er glad for at jeg fant sinful.dk på nettet da jeg lette. Så stor takk til Sinful.dk. Du fortjener ros og den fantastiske servicen jeg har fått fra deg er verdt 5 stjerner med pluss.
0
Tålmodighet
Basti - 14. jan. 2018
Hvorvidt dette produktet fungerer, som andre anmeldere har skrevet, er veldig individuelt. Jeg har vęrt veldig tålmodig, og brukt Jes i ca 2 år. Ganske utholdende! Penisen min har blitt mer viril, den liker til og med å bli strukket ut! og det kan sees best når penis er stiv. Kanskje vokst noen millimeter i slapp tilstand. P.S. Jeg er ikke en målemann. Det kuleste med dette produktet er fųlelsen det kan gi. Råd: spar pengene dine!
0
Godt jobba
Leif - 21. apr. 2015
Fungerer bra, har brukt den i 2 måneder og har oppnådd en lengdeųkning på 12 mm og i omkrets 7 mm Fungerer generelt bra, men om alle delene holder i 18 måneder må testes.
0
Det fungerer
Isengaard - 10. nov. 2014
Det fungerer faktisk. Det går sakte (1 mm tar 30-40 timer ...), men det går fremover. Kvaliteten er hųy. Det virker robust, men de har aldri virkelig funnet ut hvordan de skal komme opp med en god lųsningsenhet (hode) som holder penishodet fast. Derfor må du som bruker finne på din egen Georg-Gearlųs-oppfinnelse. Noen bruker akvarie-luftslanger. Selv bruker jeg massevis av gasbind som jeg forbinder penis med når jeg bruker. Ikke helt optimalt. Men som sagt: Det fungerer faktisk.
0
Jes-extender
Casper - 16. may. 2013
Materialet er veldig fint, dog virker konstruksjonen litt usikker men den holder alt i alt som den skal. Personlig er "holderen" som er rundt penishodet for stor for meg, og jeg må derfor kjųpe andre produkter for å få det til å fungere. Jeg vil imidlertid si at jeg umiddelbart tenkte at produktet er veldig lovende og at det er gode instruksjoner og hvis den passer deg er det definitivt et veldig godt kjųp! Resultatene ser forskjellige fra person til person så vidt jeg har forstått og for meg personlig som bare har prųvd i kort tid har det ikke hatt den store effekten ennå, men jeg syntes likevel produktet virker lovende. Absolutt verdt det
0
Veldig fornøyd med behandlingen av bestillingen min
Anonymous - 1. jan. 2022
Utstyr av veldig høy kvalitet, en liten ulempe er at instruksjonene er på engelsk.... Jeg trenger tilbehør da klemmen gjør vondt. Jeg vil påpeke at jeg kjøpte denne forlengeren av medisinske årsaker: Lapeyronies sykdom. Jeg er veldig fornøyd med kvaliteten på produktet, måten pakken ble sendt på og den svært konkurransedyktige prisen sammenlignet med konkurrentene dine.
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Jeg anbefaler ikke
Anonymous - 8. sep. 2019
Vanskelig å montere og ta på. Mange bevegelige deler der hud eller kjønnshår kan komme i veien. Legger et motbydelig trykk på underlivet og ballene, ikke mye blodtilførsel til penishodet, hvis du i det hele tatt får det til å snike seg inn fra slyngen. Jeg måtte klemme polstringen rundt skoen selv for å forhindre at huden led under trykket, polstringen som fulgte med pakken hjalp ikke mye. Produktet er absolutt ikke diskret og er nesten umulig å flytte rundt med. Jeg kan ikke se for meg at jeg kan ha den på meg mer enn 6 timer om dagen, enn si flere timer. Produktet er helt klart billig laget og definitivt ikke verdt prisen. Produktet ble imidlertid levert raskt.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Vanskelig å få til
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er ikke lett å få den til å sitte godt. Den er også tøff og gjør litt vondt noen ganger når du bruker den. Men det vil være verdt det i det lange løp!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Jes Extender Titanium Penis Extender
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er vanskelig å si så tidlig at du bør vente 2-3 måneder før resultater. Det føles imidlertid som om det vil fungere ettersom du kan trekke knoppen litt lenger og konseptet sammen med dannelsen av celler og lignende som beskrivelsen grovt forklarer i korte trekk. Det er litt komplisert å bruke spesielt i begynnelsen og montere. Må være forsiktig og nøyaktig. Materialet ser ut til å være slitesterkt og kan vaskes av ved behov. Finnes i mange forskjellige størrelser i en liten eske, noe som er bra og praktisk, for eksempel å ha i vesken. Men det er ikke så behagelig å ha på seg, spesielt hvis du ikke bruker selve borrelåsen eller hva det nå heter. Silikongreia gjør at det kan gjøre vondt rundt underkanten av glans når du tar den på og bruker den lenge. Men hvis du skal bruke den hjemme eller hvis du har mulighet til å sitte på jobb eller lignende, fungerer den bra. Den er imidlertid ikke så egnet eller behagelig å gå rundt med.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Fornøyd kunde
Anonymous - 1. jun. 2019
Jes Extender Jeg har begynt Jeg er fornøyd med penis som er stor og tykk naturlig ofte stiv, men likevel vil jeg ha minst mellom 2-3 cm ekstra derfor vil jeg bruke Jes extender, men det vil bli vist om noen måneder om det hjalp. Det føles behagelig å lovlig bruke. Jeg vil anbefale til andre gutter også som vil teste. I tillegg er det en video på Youtube hvordan du bruker både på svensk og engelsk er nok til å skrive Jes extender penis på Youtube så kan du se videoen. Så vil jeg si at jeg ringte Sinful to ganger, og jeg har spurt om bestillingen min for Jes extender når jeg vil motta osv. Ja, veldig hyggelig på kundeservice og god informasjon du får.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful