TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Le Désir Fishnet Nøkkelhull BH-sett Plus Size var 1

Le Désir Fishnet Nøkkelhull BH-sett Plus Size

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 339,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
NORTIE Manja Bunnløs Blonde G-Streng
kr 109,00
Inkl. mva.
NORTIE Frigg Strømper
kr 109,00
Inkl. mva.
Størrelsesguide

Oversikt

Du ser fengslende ut i dette Le Désir nøkkelhullsbh settet, der fiskenett og gjerdenett flettes sammen slik at du blir en fest for øyet. Settet inkluderer en crop-topp og bukser med høy midje i en elastisk, forlokkende passform.

Både forsiden og baksiden av crop-toppen har et nøkkelhullsdesign, og nysgjerrige hender vil garantert kjenne seg fristet til å snike seg inn. Den ovale formen rammer inn kløften din, med brystvorter som ertende titter ut av nettet.

Underdelen har høyt liv, og lar bare litt av magen din være fri mellom de to delene. I varierende form, er hoftene dine utsmykket med fiskenett for kontrast mot de større hullene i midten, og fremheve kurvene dine. Baksiden skilter med ett tangasnitt, og gir en omfattende visning av herlighetene dine.

Settet er svært elastisk slik at det passer mange størrelser. Brukes alene til å forbløffe en heldig partner, eller sammen med andre deler for et unikt utseende. Du kan også komplimentere settet med brystvorte-klistremerker, eller en trang tanga (ikke inkludert).

MerkeLe DésirProdukt vekt (g)36StørrelsePlus sizePrimærmaterialeNylonFargeSvartVaskeanvisningVaskes for hånd i kaldt vann, Vaskes separat, Unngå tørketrommel, Unngå stryking, Ikke bruk blekemiddelUndertøy egenskaperTøyeligSpråk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk, Italiensk, Russisk, Nederlandsk, Portugisisk, PolskSKU26540
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful